Povprečna ženska feministka ipd.
Pises iz svoje perspektive, kjer spet pozabljas, da nimajo le zenske zelje ustvariti druzino ampak prav tako moski. Zato ne mores rect, da se moski prilagaja zenski (ceprav obstajajo tudi taksni), ampak se mora tudi zenska prilagoditi moskemu. Drugace zadeva pac ne funkcionira. Verjemi, tudi ce si moski zeli druzine, mu ni enostavno najti ustrezne partnerice. Kaj sele ustvariti in ziveti odnos, ki oba izpolnjuje. Pa ne si razlagat tega tako, da je meni tezko. Tezko je tistim, ki si tega zelijo, pa (se) nimajo.
[/quote]
V vsakem odnosu nujno pride do prilagajanj. Vendar hipegamija, kot osnova zenske narave, pogojuje, da moski, zavestno ali ne, _suma_sumarum_ “prispeva” vec. Toliko pove ze Briffault’s law.
Pro-zenska druzba, ki nas ze od malih nog z vsemi sredstvi “usmerja” v pro-zensko razmisljanje, obnasanje, pa nas je pripeljala v situacijo, kjer vse vecji delez moske populacije vec ne vidi recunice za sodelovanje v cirkusu parjenja, vsaj ne po veljavnih pro-zenskih pravilih igre. To so dejstva. Ti, ki si slep za vse to, pa se obnasas, kot da je vse tipi topi. Pa ni. Niti zate ni. Le da tega se ne ves.
[/quote]
Ni pomembno, kdo koliko prispeva. Kaj tebi ni jasno?! Kako boš sploh štel in seštel, ter preštel koliko kdo prispeva? Kaj sploh šteješ sem? Tega ne razumem. Smisel odnosa je v tem, da oba izpolni in ne da oba popolnoma enako pripsevata. To je obsedenost, kar ti nakazuješ tukaj.
V vsakem odnosu nujno pride do prilagajanj. Vendar hipegamija, kot osnova zenske narave, pogojuje, da moski, zavestno ali ne, _suma_sumarum_ “prispeva” vec. Toliko pove ze Briffault’s law.
Pro-zenska druzba, ki nas ze od malih nog z vsemi sredstvi “usmerja” v pro-zensko razmisljanje, obnasanje, pa nas je pripeljala v situacijo, kjer vse vecji delez moske populacije vec ne vidi recunice za sodelovanje v cirkusu parjenja, vsaj ne po veljavnih pro-zenskih pravilih igre. To so dejstva. Ti, ki si slep za vse to, pa se obnasas, kot da je vse tipi topi. Pa ni. Niti zate ni. Le da tega se ne ves.
[/quote]
Ni pomembno, kdo koliko prispeva. Kaj tebi ni jasno?! Kako boš sploh štel in seštel, ter preštel koliko kdo prispeva? Kaj sploh šteješ sem? Tega ne razumem. Smisel odnosa je v tem, da oba izpolni in ne da oba popolnoma enako pripsevata. To je obsedenost, kar ti nakazuješ tukaj.
[/quote]
Meni je kristalno jasno, da je med mojim in tvojim razmisljanjem prepad.
Kot receno, servilni tipi z zgoraj napisanim razmisljanjem ste zenski ideal. Mene, recimo, spoznanje, da mi bo zivljenski standard drasticno padel, od zveze odvrne. Saj ni bilo vedno tako. Tudi jaz sem bil svoj cas naiven.
Samo hec je, da ravno tu tici razlog, da ima toliko zensk entitlement attitude. Velika pricakovanja o tem kaj vse bi naj tip bil, ji nudil, itd. O tem, kaj mu lahko ona ponudi, pa niti razmislja ne. Ravno zaradi poplave servilnih tipov. Prepricanih, da ni vazno koliko kdo prispeva, pripravljenih narediti vse in vec za par drobtinic naklonjenosti, ki jih gospodicna “pripeva” ko ji pac je, ce ji je.
Servilnezu je malo mar ce placa 100 vecerij zapored, 10 dopustov kamor bi ona pac sla, ko bi sla, prosti cas podredi njenim potrebam, ko ji pac je, ce ji je, in to brez tega, da se pusti prosit, vprasat. Vse to naredi z veseljem, ker ga to osrecuje. Morebitno brezposelno jerico magari celo zivljenje moralno in materijalno podpira brez, da bi enkrat namignil, da bi se lahko zmncala, morda shujsala, morda kako drugace v red spravila. Vse to, samo da se mu zenska zvecer nasmeji, poln kroznik na mizo in svak petek zvecer malo razsiri noge. Ej, kogar to veseli, navali. It’s your lfe!
Vem o cem govorim, ker poznam se pa se zgodb. Koliko tipov se ima za ne vem kaksne machote. V bistvu pa so navadni servilnezi, nesamozavestni desperadoti, ne glede na imidz, ki ga na zunaj “furajo”. Ne mores si predstavljat koliko zensk mi je ze razlagalo kaj vse so tipi za njih ze naredili, jim dali, ponujali, obljubljali, olepsevali. Tako na lepe oke. S polnimi jajci, z velikimi ocmi, upanjem na… nekaj. Mladi in stari, revni in bogati, lepi in grdi. Imam materijala za par debelih knjig.
Ma, ozri se malo okoli sebe. Poglej te druzinske atate. Na zunaj uspesni, spostovani mozje, odrasli otroci, skoraj idealno. Kaj pa rersnica? Tipi, vajeni zivljenja v mrtvi zvezi, ze leta ne fukajo. Nobene neznosti. Ze davno so pozabili kaj to pomeni ziveti zase. Zivijo za zensko, otroke. In umirajo na obroke. Bi sli sem ali tja, bi si kupili to ali ono, ampak ne, zena ne pusti, in za ljubi mir se vdajo. Tega si seveda ne bodo nikoli priznali. Slisis po drobcih. Ce poslusas.
Jaz mislim, da si še vedno naiven, zato si pa zamenjal igro, ker ji še vedno nisi kos. Ti verjameš, da imajo samo servilni tipi uspeh z ženskami, ampak servilnost ni tisto, kar prinaša ta “uspeh”. Tega te ne bom učil. Ampak meni je življenski standard zrasel, niti približno upadel. Pa ne krivim drugih tipov za to, da se ve. 🙂
Oprosti, to je čist otročje (naivno), da druge tipe kriviš za tvoje neuspehe z ženskami. Ti sam pritegneš takšne ženske, kot pač jih, v svoje življenje. To, kar imata vidva, nima nič opraviti z drugimi tipi, pa če so še tako zelo servilni. Če bi servilnost prinašala take uspehe, potem ti žensk razvajenih od servilnosti, ne bi nikoli srečal, ker bi vse ostale s svojimi servilnimi tipi.
Kaj takega mi nikoli ni bilo treba, niti me to ne osrečuje, kar zgoraj naštevaš. Sicer pa v življenju je namen delati tisto, kar te osrečuje. Ampak tu ti spet opravičilo za svoj neuspeh iščeš pri drugih.
Jaz tudi vem o čem govoriš, samo ne vem zakaj me tu notri mešaš. :)) Verjetno, ker še nisi dojel, da se da tudi drugače z žensko in verjameš, da je edini način servilnost. Tvoj problem.
Mene ne ganejo toliko drugi in njihovi neuspehi. Bolj me motivirajo in so mi za zgled uspešni.
Tud men ni jasno, kaj ma tle feminizem zraven.
A zdej vsaka ženska, ki noče glih prvega luzerja s ceste pobrat, je pa kar feministka?
A se sploh od daleč zavedate, kok ste smešni s temi nazori?
A zdej bi moglo bit tko kot pri ISIS, lepo tržnica, greš, kupiš žensko, izbereš čim lepšo in čim mlajšo, itak ne sme govort, samo tebe pedenat noč in dan, lepo imaš zaprto doma, ko se je naveličaš, jo prodaš kot “rabljeno” bolj poceni in si omisliš nov model?
Tko bi vi radi?
Ker vse ostalo so pa feministke?
Bedaki, sam res.
Klošarke ste same, da se švercate na naš račun za tiste pijačke večerje izlete,.. Vse to si kr same plačujte, če se nam počutte enakopravne, potem se pa še obnašajte temu primerno. In klošarke (niti tiste privlačnega videza) si ne zaslužite postavnega, čednega, bogatga, pametnega, izobraženga,…Tak si bo že našel eno sebi primerno.
Da vam keš ne bi bil pomemben bi si verjetno res kr enga s ceste pobrale. Ker vse ostale alineje, k jih naštevate tko zbledijo, ko naletite na premožnega. Tisto je samo za okras zraven. Kašna izobrazba, pa smisel za humor, ne me basat….Pravljice.
Kaj si zdaj hotel povedat, da plačuješ pijačke neprivlačnim? Nizko si padel. Saj jih sam izbereš, lolek.
Še vsako k sm jo izbral je bla lepša od tvoje. V to si kr lahko prepričan. In če te že tok firbec matra, z zadnjo sva si delila te račune, enkrat sm jst, enkrat je ona plačala. Ne poznaš me, gobar.
Tu teče beseda o sodobnih mestnih razvajenih babah (feministkah), ki so navajene, da jim taki butli kot ti strežejo na vsakem koraku. Ampak takih je večina, več kot 90 % bi reku.
Kakšen butl si, ampak res.
Tolažiš se, da če bi imel denar, bi imel pa tudi žensko. Jok, Ne bi. Se te vsaka ogne na 100m, denar gor al dol.
In še drugo – glih feministke si ne pustijo plačevat, ker hočejo bit samostojne. Si malo zamešal? Eno so lutkice, mahnjene na denar (ja, obstajajo in jih vidiš na rokci bogatašev) , drugo so pa feministke, ki imajo svoj denar in jih to pri moških absolutno ne zanima.
Pa itak brez veze – ti boš tumbal svojo dalje … pa če ti človk stokrat razloži.
Ne vem. Rekel si, da so neprivlacne. Moja je privlacna. Zdaj pa sestej 1 in 1. Nisem ziher da bos znal. 😉
Servilni tipi imajo uspeha pri zenskah? Hahaha. No, kakor gledas. To kar servilnezi vidite kot uspeh, zame pac ni.
Glej, puran, ce sem jaz pri zenskah neuspesen, potem vas je velika vecina popolnih luzerjev. Fora je seveda cisto nekje drudje. Tvoja definicija uspeha je zame neuspeh. Torej, spet gledas uspeh izkljucno skozi svojo prizmo omejenosti.
Tu vsak dan znova dokazujas kak servilnez si. Klasicni beli vitez. Majke mi, da se nisem naleten na vecjega brown-noser-ja zenskih supkov. Poleg tega si sam napisal, da si se pol leta lepo razdaljo vozil do te, da si jo “osvojil” in si jo koncno pripeljal domov. Brezposelno. In tak servilnez mi gre potem razlagal, da jaz ne znam z zenskami drugace kot servilno. Daj zbudi se. FYI, zadnjih par sobot se mi ob 8pm pripelje zenska, da se mal pogovoriva, poseksava in zdravo. Od drugega zmenka dalje. Ce ne bi bila na nivoju, dalec od dvojega, jakec, se mi niti pogovarjati ne bi dalo. In ti bi mi tu prodajal buce iz svoje luzerke perspective. Ne me basat… 🙂
Dalje, to, da je tebi zivljenski standard z zensko zresel pove predvsem to, da si samostojno en luzer. Ker meni, tudi kadar sem sam, nic ne manjka. Niti zensk, ce smo ze pri tem. Sicer pa, mimogrede, tudi sam si svoj cas ze napisal, da si po novem, od kar sta skupaj, vec ne moreta privosciti dopusta. To mi dosti pove na katerem nivoju si. Jaz grem lahko na dopust kadarkoli se mi sprdne, kamorkoli, solo ali kako drugace. Skratka, najina pespektiva ne bi mogla biti drugacna. In to ne le kar se tice zensk.
Na koncu pac spet pridemo do tvojega bistva. Tebi to, da doma zivis eno nesposobno frutabelo, pac predstavlja kronski uspeh tvojega lajfa. In niti predstavljati si ne mores, da obstajamo moski, ki tvoj “dosezek” vidimo kot pokazatelj tega kak luzer si.
zmenka dalje. Ce ne bi bila na nivoju, se mi se pogovarjati ne bi dalo. In ti bi mi tu prodajal buce iz svoje luzerke perspective. Ne me basat… 🙂
Kakorkoli ze, jaz se ti vedno rekel, da si gotovo srecen clovek. Da se pocutis srecnega. Samo najbolj srecni so vedni bili najvecji bebci. Jaz se pocutim zgolj relativno zadovoljnega. Pa ceprav je moje zivljenje svetlobbno leto od tvojega.
Tolažiš se, da če bi imel denar, bi imel pa tudi žensko. Jok, Ne bi. Se te vsaka ogne na 100m, denar gor al dol.
In še drugo – glih feministke si ne pustijo plačevat, ker hočejo bit samostojne. Si malo zamešal? Eno so lutkice, mahnjene na denar (ja, obstajajo in jih vidiš na rokci bogatašev) , drugo so pa feministke, ki imajo svoj denar in jih to pri moških absolutno ne zanima.
[/quote]
Daj, kokos, spokaj se v svoj kurnik, kamor tudi spadas. Profil zensk kot si sama ne pride niti blizu svetu o katerem si se lotila modrovati.
Zato pa tisti, ki imamo stik z realnostvjo dobro vemo, kaj pomeni zmenek z zensko. Vemo kaj pomeni hipergamija. Sploh pa se zavedamo realnosti feminizirane druzbe.
Vecina samooklicanih feminist so cisto povprecne zenske, ki mene seveda 5% ne zanimajo, ki se jim niti sanje ne kaj je enakost, se manj pa se jim svita o modernem feminozmu. So navadne kokosi, ki so dvignile nogo, da jim jo kovac podkuje. Skratka, glupace.
[/quote]
Pa sej je ta v prvem videju uvrstila v seznam pamet, izobrazbo, hard work. Kako bo tak brez keša bil? lol
Feminizem ma tu zraven vse… seveda pa ga ti izkrivljaš…. no izkrivile so ga ženske same ti ga pa povzemaš…
Babnce še zdaj večinoma ne dojamete da je vaša vizija tipa ne samo pravljično utopična ampak kar smešna… Seveda potem hinavsko pretiravate in se sprenevedate ter obračate besede (kot ona bajsika s phdjem iz zgodovine v videu!) da to kar želite ni nič takega, saj je samo 5 lastnosti ki so tako široke da jih ven dobiš 30 komot….
Point pa je drugje, ženske ste hotle feministične uspehe, zdaj ko se začenjajo kazat, vam pa ni všeč, posledica so tisti videji… seveda k nam prihaja tudi, oz. se tiho plazi po deželi, pa še večina ni povezala, rezultat bo enak…
Sem videl da se je tip v Italiji poročo sam s sabo…. HAHA, keri smehi… rajš to kot pa z ženskami ki ne nudijo nič kot kaže… fuk dobiš za par desetakov, ne rabiš cele plače dajat za babnco 🙂
Marko, če ponotranjiš servilnost in jo preimenuješ v samozavajanju je to v osnovi še vedno enako, to počneš ti 🙂
Ne pozabite, vedno ko se moški odpove drugim ženskam ali potencialnim drugim ženskam, negira lastno naravo, ko pa je razlog ena ženska, je pa to servilnost… no lahko pa to obrazložiš da imaš premalo testosterona in preveč dodatnega kromosoma 🙂 Ali po domače, nisi dec 🙂
Razlagaj si ti, kak si ces. Samo da bos dec ze enkrat. 🙂
Matkic, ce ti zenska ne nudi nic, se je treba malu tudi nad sabo zacudit. Cist malo, da ne bi prevec bolelo. 🙂
Zakaj? A niso babnce vedno hotle da smo samostojni ne mamini sinčki, samostojni tip ne rabi ženske, željo po njej pa itak znižajo ženska obnašanja in pričakovanja pol pa še leta… vsako leto po tam okol 25tem je povprečen moški manj potreben, to pa je še zadnji razlog za iskanje ženske…
[img]https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/anb8WAV_700b.jpg[/img]
Matkic, ce kaj vem zivis pri starsih. Ne govori o samostojnosti, dokler ne bos zivel sam, ker te noben ne bo jemal resno.
In kako boš v tem času živel sam z minimalcem? In zakaj bi se tak revež, ki že tko nič nima povrhu mogu še zakreditirat? Če živiš z babo, k ti pomaga najemnino, položnice plačevat si pa kr samostojen, lol. Čeprav pri tebi sumim, da prihajaš iz bogate družine, Brihten mi nisi glih neki, delaven pa tud podrazno ne, da ti ostane tok časa za spamanje forumov.
[/quote]
Daj, kokos, spokaj se v svoj kurnik, kamor tudi spadas. Profil zensk kot si sama ne pride niti blizu svetu o katerem si se lotila modrovati.
Zato pa tisti, ki imamo stik z realnostvjo dobro vemo, kaj pomeni zmenek z zensko. Vemo kaj pomeni hipergamija. Sploh pa se zavedamo realnosti feminizirane druzbe.
Vecina samooklicanih feminist so cisto povprecne zenske, ki mene seveda 5% ne zanimajo, ki se jim niti sanje ne kaj je enakost, se manj pa se jim svita o modernem feminozmu. So navadne kokosi, ki so dvignile nogo, da jim jo kovac podkuje. Skratka, glupace.
[/quote]
Ja pa jasno. Lahko pa začnem nakladat in se hvalit, opisovat neko imaginarno high-style življenje in uspehe, kakot ti to počneš že vsa leta čisto brez občutka za sram in približno kredibilnost.
Če bi znal še brati, kot znaš nakladati, bi videl, da oporekam zgolj temu, da so feministke tiste, ki se lepijo na bogataše, kot je začek Matkič in kot vztraja nekulturni..
Bi rada videla feministko, ki hodi od butika do frizerja, do manikure, da bi ujela bogataša…
Ampak komu jaz to….vi se kar med sabo obdelujte fantki, vsak pojav ženske v vaši debati vas tako vrže iz tira, da takoj ratate skrajno napadalni …. ( vzporednica z realo zgolj slučajna)
Ja itak no. Zdej sem pa kr napadalen že, a zgori si se sama spravljala name. LMFAO
Ni res da si vsaka ženska želi imet moškega, ki je visok – si pa v glavnem vse želimo moškega ki je vsaj enako visok kot me ali pa vsaj malo višji. Sama se pač ne bi dobro počutila z moškim, ki je od mene manjši, verjetno pa tudi ti ne bi bil povsem sproščen z žensko, ki je recimo 10 cm višja od tebe, lahko me popraviš. Ne vidim kaj je tu egoističnega. Ponavadi si res izbiramo partnerje, ki so nam na “lestvici” najbližje, pa če je tu največ ujemanja – naj bo tako.
Glede tega da pa si vse ženske želimo samo denarja in easy life… ne vem s kakšnimi ženskami se ti srečuješ, ampak v moji družbi se ne morem spomniti ene take ženske, ki bi si iskala moškega na podlagi tega koliko zasluži. Verjemi mi, tudi sama sem imela eno res lepo priložnost, ko me je pecal nek moški, ki je verjetno mislil, da bi lahko bil moj sugar-daddy. Pa se mi je tako bahal s svojim premoženjem, da mi je postalo kar slabo in sem ga v hipu zavrnila.
Ne glej preveč tistih ameriških posnetkov od raznih gold-diggerk, ker dobivaš samo napačne predstave in predsodke da so vse ženske take. Ker če je že tvoj pristop k ženskam bolj sovražno nastrojen in vzvišen – zaradi predsodkov v tvoji glavi – bi tudi jaz bežala stran od tebe, ti pa bi si lahko spet po svoje napačno predstavljal da je bilo to zato, ker ne zaslužiš dovolj ali pa je kriva tvoja višina.[/quote]
Glej, mene ne bi zmotil, če bi bil z babo iste višine, ali pa +/- 5cm razlike, to se sploh ne pozna. Point tle je, da babe že v naprej skenslate tipa, ki je VAŠE višine! Tisti meter90+ si ziher ne bojo eno tako debelajso vzel, tak že ima bolj pestro izbiro (seveda na račun vaše zabitosti/ozkoglednosti).
[/quote]
Bolj pestro izbiro imajo ljudje, moški in ženske, ki oddajajo (lahko tudi podzavestno) znake, da so ZDRAVI (za nadaljevanje vrste). To ne poteka ravno na zavestni ravni, ampak bolj podzavestno.
In tukaj zmaga:
1. mladost pred starostjo (pri ženskah), več šans za potomstvo.
2. zdravo fit telo, razmerje pas-boki, pod 0,8 pri ženskah (če deliš obseg pasu z obsegom bokov), pred debelim telesom (velja za oba spola!).
Debelo telo izraža večjo možnost bolezni (infarkt, sladkorna ipd.).
Preklaste ženske, brez bokov pa so manj privlačne, ker zopet, ne obljubljajo ravno dobrih preddispozicij za rojevanje.
3. Višina pa podzavestno ženske pač bolj privlači, ker daje občutek večje varnosti, občutek zdravja in potomce, ki bodo višji in s tem bodo lažje preživeli.
4. Ravno tako privlačijo ženske bolj “aktivni moški”, torej da imajo ambicije v življenju kaj doseč (intelektualno, materialno, fizično), ker vse to nudi varnost in možnost boljšega in lažjega preživetja skupnih potomcev.
Feministke, gor al pa dol, še vedno se privlačimo preko feromonov, hormonov, vonjav, videza, še vedno PODZAVESTNO poteka proces preživetja preko virov (hrana) in izmenjavo najboljših genov, torej reprodukcije-potomstva.
Jaz mislim, da si še vedno naiven, zato si pa zamenjal igro, ker ji še vedno nisi kos. Ti verjameš, da imajo samo servilni tipi uspeh z ženskami, ampak servilnost ni tisto, kar prinaša ta “uspeh”. Tega te ne bom učil. Ampak meni je življenski standard zrasel, niti približno upadel. Pa ne krivim drugih tipov za to, da se ve. 🙂
Oprosti, to je čist otročje (naivno), da druge tipe kriviš za tvoje neuspehe z ženskami. Ti sam pritegneš takšne ženske, kot pač jih, v svoje življenje. To, kar imata vidva, nima nič opraviti z drugimi tipi, pa če so še tako zelo servilni. Če bi servilnost prinašala take uspehe, potem ti žensk razvajenih od servilnosti, ne bi nikoli srečal, ker bi vse ostale s svojimi servilnimi tipi.
Kaj takega mi nikoli ni bilo treba, niti me to ne osrečuje, kar zgoraj naštevaš. Sicer pa v življenju je namen delati tisto, kar te osrečuje. Ampak tu ti spet opravičilo za svoj neuspeh iščeš pri drugih.
Jaz tudi vem o čem govoriš, samo ne vem zakaj me tu notri mešaš. :)) Verjetno, ker še nisi dojel, da se da tudi drugače z žensko in verjameš, da je edini način servilnost. Tvoj problem.
Mene ne ganejo toliko drugi in njihovi neuspehi. Bolj me motivirajo in so mi za zgled uspešni.
[/quote]
Ma svaka čast, Marko!
Čeprav sem nasprotnega spola, se podpišem pod tvoje komentarje!
DXY:
Za tolažbo:
Pošteno si se opekel. Iz tvojih zapisov, razmišljanj veje kvazi razumska samozavest, znotraj pa se skrivajo prestrašena čustva, ki si jih obdal z več metersko jekleno kupolo.
Boli ane?
Ja, that’s life.
Uspešni so pa tisti, ki premorejo pogum, se soočiti z bolečino, razočaranjem, vstati in iti naprej v nove podvige, napake, predvsem pa ne izgubijo jajc ČUTITI!
Pakiraš ti lahko in delaš razumske paketke, kako je celotna družba nastrojena “služenju ženskam” in kako servilni tipčki, beli vitezi ipd.pravljična bitja, ne vejo kaj jih čaka.
Poanta pa sploh ni v servilnosti, kot tudi ne, da se odmerja koliko kdo materialno prinaša v vezo in kdo koga servisira.
Sama sem bila vedno striktno, da si vse plačam sama. Čisti računi, dolga ljubezen.
Sem bila pa zato zahtevna glede čustev (tudi do sebe!): da jih tip zna izražat, da zna uživat, da ima smisel za humor, da si upa komunicirat o zelo osebnih stvareh, takih, na katere nisi ponosen in te je sram.
Da mi parira v domišljiji, ni seksualno zavrt in poln predsodkov.
No, tu jih je pa večina kiksnila, rep pod noge, in sto izgovorov.
Poznam kar nekaj žensk, ki razmišljajo enako.
Nobene materialno šlepane kešP, ki uživajo v servilnih tipčkih.
Pravzaprav je to en sam dolgčas.
Poanta dveh je pomoje, da uživata v družbi drug drugega. Imata drug do drugega interes.
Želita soustvarjat življenje.
Če te pri tem jebe padec standarda vedno lahko določiš pravila že na začetku; vsak plačuje zase vse sam, predporočne pogodbe ipd.
Tvoj primer z ženskico, ki je pa finančno sposobna it s tabo na Maldive 2tedna, ti pa 4tedne, je pa stvar interesa; do česa ti je več, njene družbe ali družbe samega sebe?
Če hočeš bit sam, bodi sam.
V čem je sploh problem?
Tvoje jamranje o družbi, pohlepnih ženskah, servilnih moških, pa nakazuje da nisi ravno mega zadovoljen s to svojo življensko filozofijo.
Seva na daleč, da te je ena fejst prizadela.
In si se “preobrnil” v kul razumnega tipčka.
Ok, če je to začasno, je razumljivo.
Če je pa zavedno, pa ti je standard padel enormno.
Ekonomska smrt?
Obratno: Ignorantia juris non excusat.. v Sloveščini bolj znano kot: Nepoznavanje prava škodi.
Slovenska zakonodaja je preprosta in relativno pravična. Pravi, da vse pridobljeno pred zakonom ni predmet delitve. Enako vse, kar je podedovano ali podarjeno (tudi znotraj zakona).
Deli se samo tisto, kar je bilo znotraj zakona pridobljeno. Pri čemer lahko tisti, ki je nesorazmerno več prispeval (recimo eden partner ima nadpovprečno plačo, drugi brezposeln), da zahteva večji delež.
Na zahodu, kjer naj bi bila ta “smrt” še večja, že prekleto dolgo poznajo PREDPOROČNO POGODBO. Z njo se lahko vsak zavaruje. Nekaj kar Paul McCartneyu ni padlo na pamet in mu je potem enonoga, delna Bohinka pobrala polovico.
Pravni okviri so torej položeni in ni razloga za moško ali žensko paniko.
Partnerstvo zgolj kot ekonomski odnos
Seveda se lahko odločimo za takšen odnos. Lahko je čisto uspešen, kot pravita zakonca Pease v knjigi Zakaj moški rabijo seks in ženske potrebujejo ljubezen.
Ni na nas, da bi o temu odločali. Prav je tisto, kar ustreza obema.
Kako, kapitalno, iz odnosa potegniti čim več (kot moški)?
Če gledamo na odnos, zgolj ekonomsko, potem se seveda splača biti čim bolj kapitalistično egoističen. Idealno je potemtakem, za moškega, da si omisli 4 ali več žena, ki jih lepo pošlje v službe, sam medtem s prijatelji igra šah. Žene morajo biti v različnih izmenah, da je vedno vsaj ena doma, da prijatelju in tebi postreže s čajem.. ker je mnogoženstvo pretežno muslimansko, žal ni možno piti piva – iz tega istega razloga pa se tudi igra šah.
Prednost za moškega je evidentna, ne potrebuje hoditi v službo, ves čas ima službo.. in hkrait ni strahu, da bi v ekonomskem odnosu karkoli izgubil. Denar prinašajo itak zgolj žene.
Glede čustev, seksa pa tudi ni problem, ker je že v osnovi razmerje vsaj 4:1. Moški vedno zmaga. Ne razumem, zakaj se moški sploh razburjajo, da bo Evropa muslimanska do leta 2050, morali bi se veseliti!
Do takrat, pa bo potrebno zdržati v krajših razmerjih, kjer se je kapitalistično profitno potrebno držati tega, da daš čim manj ter dobiš čimveč. Eno takšno diskontno razmerje torej, ki ga bo vesel vsak kapitalist po duši. Sila preprosto, poglej kaj počne kapitalist in prenesi v razmerje. Naj se oni Marx lepo vrti v grobu.
Pri tem je malce nerazumljivo, zakaj se ženske sploh pritožujejo, oz. zakaj potem “kar grejo”? WTF?!
A ne vidijo, da ni to nič osebnega? Ne vem, kaj penijo!?
Še v Bibliji je lepo zapisano, da je ženska last moškega.. Koji jim je kurec?
Plus, profit je gonilo sveta. A res tega ne štekajo?
Fak, tele feministke so res zabite.. še dobro, da nas bodo bratje muslimani, kmalu osvobodili.. grem šivat zastavo s polmesecem.
Kaj je zares skrito v ekonomistiki?
Samo zaradi dveh razlogov se človek postavi v takšno silno pozicijo ekonomskih okopov. Naredi iz odnosa moški:ženska, prvo svetovno vojno, jarkov, obstreljevanj in stradanja.
Strah pred čutenjem, čustvi. Eden izmed dveh razlogov je, da je bil človek prizadet in sedaj ljubosumno do maksimuma čuva preostanke čustev, kot da je to nekaj končnega, iztrošljivega. Pravno formalno, ekonmosko so stvari porihtane, kot smo videli na začetku. Gre samo za izgovor, slepilo.
Drugi, bolj katastrofalni razlog je, da se človek zaveda, da nima pravzaprav nič za ponuditi. Na tržišču povpraševanja in ponudbe, se zaveda, da nima nič. Zato se potem pretvarja, da vendarle “nekaj ima”, a tega ne bo ponudil. Igra skopuha, da bi prekril revščino. Navzven se pa seveda napihuje kot največji Alfa samec.. kar žel evolucijsko vseeno pritegne dovolj obupanih samic, da mu ni potrebno ves čas trošiti dlani za samozadovoljevanje.
Everybody happy. Navidezno.
Ker, če bi bilo zadovoljsto dejansko popolno, potem bi ga v miru užival. Namesto tega je potrebno prepričati cel svet, da je temu tako. Aleksander Makedonski, Džingiskan, Napoleon, Mussolini, Hitler.. zgodovina je polna ljudi, ki so želeli cel svet prepričati v svoj prav.
In ker je svet poln različnih ljudi, se bo vedno našlo “sledilce”. In tako je svet ekomičnega odnosa z žensko malce manj turoben.. res, je da ji ne daješ praktično nič, a imaš vsaj vse tisto, kar ti ona še vedno butasto daje, plus občudovanje mladičev ter infantilnih odraslih, ki v tem vidijo “odrešitev” lastne nekopetence.
Forum je zaprt za komentiranje.