Povprečna ženska feministka ipd.
Česar tukaj nekateri loleki ne dojamejo je to, da je ves point feminizma ravno v tem…ekonomska neodvisnost. To je bistvo. Da nisi več lastnina moškega, ki te je kupil in odloča o tebi.
Ampak to je za nekatere previsoka znanost….
Ok, kako je pa pri ostalih, ki nam ni do potomstva? Starost si dala pod pod prvo alinejo. Kaj pa tiste, ki pri 47ih zgledajo boljše kot večina 20 letnic? Raje vzamem J-lo, kot tisto šunkico s prvega videja.
Moški izbiramo ženske predvsem na podlagi videza. Tud široki boki niso tok pomembni, dokler ni čist ravna od pasu navzdol k dec je še vedno boljša od vseh teh diabetičnih feministk. Ponavadi kar naredi, da je baba široka v bokih je višji % telesne maščobe, potem je pa še odvisno od prerazporeditve, enim se glih v joške, rit največ nalaga, ravno tam kjer šteje. Ponavadi pa več mase/špeha na riti – širši boki, razen če nima neke abnormalne genetike (boki ala Kim Kardashian) samo na take se večinoma samo Američani palijo. Tiste šprinterke na 200/400m si poglej, niti ena ni taka.
Pa spet neki olepšujete, ko teče beseda o “varnosti”, lažjega preživetja vemo kaj tu največ šteje – keš. Tko da preprosto povej, da izbirate deca na podlagi finančne stabilnosti, statuse. Če ni druge izbire boste tud višino prezrle. Pa smisel za humor, izobrazbo, hard work,…Lahko tud na kavču poležava z daljincem v roki, dokler ma dovolj keša na računu izpolnjuje vse pogoje.
Nisem jaz ti da javno razglašam na forumu spremembe 🙂 Slabo veš.
Kako si lahko tako kontradiktorna, za povrh pa še tako manipulativno zavijaš “aktivnost moškega”..
Ravno to, ambicije so skrite besede za finančno uspešnega… neambiciozen ne bo nikol finančno uspešen… govoriš zelo kontradiktorno, verjetno načrtno.
Je pa tud velikrat tko kot je Spider napisal. Tak ki nikoli ne pristopi do nobene ponavadi tud ostane samski. Pa je lahko visok, premožen, če nič ne naredi v tej smeri mu bo glih tok težko k enmu brezposelnmu žgoljavmu metr50 v višino. Deci iščemo, baba samo izbere. Sploh tiste above average looking si niti podrazno ne bodo iskale deca, ker so jim takšna dejanja pod častjo. Si reče, tkole poniževala pa se že ne bom, če že bo kdo sam pristopil do mene, če ne pa nič.
In glih to je največji problem pri tisti šunkici. Taka bi si mogla sama iskat deca (in si s tem povečala možnost izbire), ker se vizualno ne dopade skor nobenmu. Lahko se počuti zaželjeno “good catch” samo v svoji betici, realnost je lahko čist drugačna. Čeprov ji ne verjamem niti besede, tist njen govor mi je deloval bolj kot samoterapija, tolažba pred številnimi razočaranji.
Keša ne moreš nikol met dovolj 🙂 Lahko je tud kot neke vrste rezerva recimo, če se njej kej hudga prepeti, pa potem beli vitez comes to the rescue.
Kako si lahko tako kontradiktorna, za povrh pa še tako manipulativno zavijaš “aktivnost moškega”..
Ravno to, ambicije so skrite besede za finančno uspešnega… neambiciozen ne bo nikol finančno uspešen… govoriš zelo kontradiktorno, verjetno načrtno.
[/quote]
Ni kontradiktorno.
Ambicije (intelektualne, fizične, psihične) sicer dejansko vodijo lahko tudi do finančnega uspeha (ni nujno), kar pa ni enako kot kešP, ki se šlepajo na materialno bogatsvo moškega in jih drugo kot to tudi ne zanima. Pravzaprav jih ne zanima nič in nihče, razen denar seveda.
Pravtako servilnost ne ponuja kešP nobene svobode odločanja; mora čičat, pa čakat, zapret silokonska usteca, in jih odpret takrat, ko se mu dvigne.
Zato je to čisti dolgcajt od dolgcajta; za par krpic, torbic, šminkic, ne smeš nič mislit (se mi da), ves čas moraš bit spedenan (se mi ne da:) ), in fukat na ukaz (se mi na ukaz ne da)..
Osebno, se mi zdijo oboji dolgočasni; kešP (prazen dolgcajt) in tudi tipi, ki so z njimi (če ti je bit zanimnivo s prazno dollyko, ne moreš bit ravno zanimniv v glavo).
Tukaj nimajo veze odnosi, ampak je denar sredstvo za špilanje statusa, in pleskanje fasade, razkazovanje kešP kot njegove lastnine ter vsega ostalega. Znotraj obeh pa zevajoča praznina.
Si raje sama svoj delež plačujem, uživam v dobri družbi neazkompleksanega tipa z ambicijami, smislom za humor, domišljijo, idejami, katere vsaj nekatere izpelje tudi v realo (da ni ravno bluzič, ki sam naklada).
Skratka, obojestranska dinamika in fer-play.
To je sicer res. 🙂
Vseeno pa je razlika ali boš svoj lajf in svobodo podredil pohlepnosti in iskanju keša, ter vse drugo v lajfu za to zanemaril.
Ali boš tudi živel in užival, ter ga ob tem zaslužil in imel kolikor ga pač potrebuješ.
Ker vsaka stvar ima + in –
Če se odločiš samo pohlepno gnat za denarjem, ti zmanjka cajta za vse drugo, in na koncu ugotoviš, da sicer imaš velik keša, a še več praznine (ker ni bilo cajta ravno uživat, si vzet čas za kaj zanimnivega, zabavnega).
Odvisno kaj te bolj motivira; ustvarjanje in nalaganje materialnega, ali pa njegova kreativna, konstruktivna, kvalitetna uporaba. 🙂
Ja itak, sej se strinjam. Samo ponavadi, ko se z žensko spustiš v debato bodo zmeri neka pretiravanja, ekstremi, samo da se dokaže svoj prav. Ne vem kje hodjo ti ljudje s pajčevino v glavi, ki so tok na smrt dolgočasni. Pri vsakmu se najde vsaj ena pozitivna stvar, pa tok glup tud ne more bit, sej menda ne izbirate med mentalno zaostalimi.
Pa “pameten” kaj to sploh pomeni. A tak k zna keš obračat, k je kao splošno razgledan (kar se sploh ne da zmert), al k v resnici sploh ni tok pameten, pa je samo ekspert na svojem področju. Ker tkole, k vas berem zadnjih par let na forumu so neinteligentni (luzerji) brezposelni mamini sinkoti. Se prav se spet vse vrti okol keša. Če živiš na svojem si top shit, če si pri starcih si luzer.
Jst da bi sestavu svoj seznam, ziher ne bi uporablju teh besed, bi probu bit bolj specifičen.
Vedno se splača pogledati originalno predstavitev.
https://m.youtube.com/watch?v=dE8UHCDVYB8
Erica A. Morin se v njem ponorčuje iz ameriških pričakovanj ter standardov. Večji del sarkazma leti na njo samo. Dela se norca iz sebe ter hkrati prikaže absurde svoje okolice in družbe.
Seveda to ubogi MGTOWčki ne morejo štekati. Še posej ne iz Down Under.. O MGTOW sem že:
MGTOWček, ki je dubliral osnovni video, kaže samo svojo popolno nesposobnost, avto-kastracijo.. ker hej, celo taka “bitch” in zabajsana grdula se ne zmiga in vrže pod noge prvemu moškemu, kot bi se morala.
Ker, hej, moški je dar sveta.
Pravzaprav gre v videu za različico teme, ki jih General Glanzkopf pogosto načenja, kako majhna verjetnost je razumnemu človeku najti približno razumnega sogovornika. Toliko težje, če si ženska.
Ni čudno, da razmišlja v to smer: Če bi imel hčer ali sestro , bi ji priporočal samskost
In: Mene pa ne čudi, da je tolk bab samskih
Itd.
Ker če bi bil svet takšen, kot si ga v otroški slikanici rišejo MGTOWčki, bi moral moški, zjutraj, ko se odpravi ven, pred vrati najti trumo obupanih žensk, ki bi se mu klanjale in modelovale naj se jo usmili in popelje v razodetje čistega raja, ki ga lahko nudi zgolj pravi moški in nihče drug.
[/quote]
Ni kontradiktorno.
Ambicije (intelektualne, fizične, psihične) sicer dejansko vodijo lahko tudi do finančnega uspeha (ni nujno), kar pa ni enako kot kešP, ki se šlepajo na materialno bogatsvo moškega in jih drugo kot to tudi ne zanima. Pravzaprav jih ne zanima nič in nihče, razen denar seveda.
Pravtako servilnost ne ponuja kešP nobene svobode odločanja; mora čičat, pa čakat, zapret silokonska usteca, in jih odpret takrat, ko se mu dvigne.
Zato je to čisti dolgcajt od dolgcajta; za par krpic, torbic, šminkic, ne smeš nič mislit (se mi da), ves čas moraš bit spedenan (se mi ne da:) ), in fukat na ukaz (se mi na ukaz ne da)..
Osebno, se mi zdijo oboji dolgočasni; kešP (prazen dolgcajt) in tudi tipi, ki so z njimi (če ti je bit zanimnivo s prazno dollyko, ne moreš bit ravno zanimniv v glavo).
Tukaj nimajo veze odnosi, ampak je denar sredstvo za špilanje statusa, in pleskanje fasade, razkazovanje kešP kot njegove lastnine ter vsega ostalega. Znotraj obeh pa zevajoča praznina.
Si raje sama svoj delež plačujem, uživam v dobri družbi neazkompleksanega tipa z ambicijami, smislom za humor, domišljijo, idejami, katere vsaj nekatere izpelje tudi v realo (da ni ravno bluzič, ki sam naklada).
Skratka, obojestranska dinamika in fer-play.
[/quote]
Vse ambicije če so dovolj visoke NUJNO vodijo do materialne nagrade torej keša… če ne so prenizke ali pa nisi dovolj sposoben! Tu je bistvo…
Žensko besedičenje da želi ambicioznega je zato le priročna skrivalnica za premožnega… Messi in Ronaldo sta recimo ambiciozna, Akrapovič je recimo ambiciozen… Tudi politiki so ambiciozni ipd… vsem je pa skupna ena lastnost, imajo nadpovprečne plače ali nadpovprečno premoženje!
Zdaj pa se za trenutek ustavi in pomisli, ko tipi govorijo kakšne lastnosti bi morala imeti njihova partnerka, koliko jih med top 3 postavi ambicioznost…. zelo zelo redko… tu je razlika, samo ve kao samostojne jo lepše zapakirate, keš pička od Berlussconija se vsaj ne pretvarja…
Seveda so ambiciozni lahko tudi reveži, ampak tisti vas dejansko ne zanimajo, spomnim se enega ambicioznega ki se je učil jezike po Afriki, ni mel pičke, pa je tip bil pameten, samo nkol doma, pa inteligenten, samo kaj bo ženska s takim ki ga nikol ni, je tako? Pa ves keš je porabo za potovanja… no pred letom dni so ga v Afriki v ambicijah fentali…
MGTOWček, ki je dubliral osnovni video, kaže samo svojo popolno nesposobnost, avto-kastracijo.. ker hej, celo taka “bitch” in zabajsana grdula se ne zmiga in vrže pod noge prvemu moškemu, kot bi se morala.
Pravzaprav gre v videu za različico teme, ki jih General Glanzkopf pogosto načenja, kako majhna verjetnost je razumnemu človeku najti približno razumnega sogovornika. Toliko težje, če si ženska.
Ni čudno, da razmišlja v to smer: Če bi imel hčer ali sestro , bi ji priporočal samskost
Itd.
Ker če bi bil svet takšen, kot si ga v otroški slikanici rišejo MGTOWčki, bi moral moški, zjutraj, ko se odpravi ven, pred vrati najti trumo obupanih žensk, ki bi se mu klanjale in modelovale naj se jo usmili in popelje v razodetje čistega raja, ki ga lahko nudi zgolj pravi moški in nihče drug.
[/quote]
Tko prbližn ja
Itd.
[/quote]
Zgrešil si bistvo. Povprečje MGTOW tipov, razen teh, ki se oglašujejo na YT, je takih, da so se preprosto umaknili in si nikakor ne želijo zveze z žensko na dolgi rok. Večini bi bila vrsta žensk, zjutraj pred vrati približno enaka nočni mori. Tisti z YT pa pač kažejo s prstom na izvor problema.
Erica B. Morin se pa pošali na svoj račun, drži… Ampak, če sem iskren, je pač sama kriva za svoje stanje in situacijo v kateri se je znašla. Ima pač neke kriterije in po katerih se le malo moških pri njej lahko kvalificira za partnerja pa sem prepričan, da se med moškimi gotovo najde nekaj takih, ki se je po fizičnem izgledu ne bi branili niti se jim ne bi zdelo nič narobe, če bi si z njo ustvarili družino.
Izvor problema je drugje in to sem v procesu ločevanja v blažji obliki občutil tudi sam. Sistem je pač naklonjen ženski. Primer: Deljeno skrbništvo za otroke ni izhodišče iz katerega se starta, tega lahko dosežeš izključno takrat, ko se tudi mati s tem strinja. Sicer je izhodišče – otroke dodelimo materi.
Je pa res, da vsaj glede materialnih reči na naših sodiščih bolj realno presojajo in se takih nebuloz, kot se dogajajo v Španiji, Angliji ali čez lužo, ne gredo.
Iz avijona se ti vidi, da si tezki teoretik, malo drugace pa je s prakso. Komentiral bom le del kjer si se lotih kako so reci pravno urejene. V bistvu, iskreno povedano, se mi vec ne da debatirati sodne prakse tako v Sloveniji kot kje drugje. Ti pa sporocam, da imas sila naiven pogled na te zadeve. Tako kot vecina. Res pa, da se povprecnezema ob razvezi, ipd, sploh v Sloveniji, ne bo zgodilo v materijalnem smislu nic tragicnega. To se posebej velja, ce nimata otrok, Tako da imas po svoje kar prav, ce govoris o svojem svetu.
Daj, kokos, spokaj se v svoj kurnik, kamor tudi spadas. Profil zensk kot si sama ne pride niti blizu svetu o katerem si se lotila modrovati.
Zato pa tisti, ki imamo stik z realnostvjo dobro vemo, kaj pomeni zmenek z zensko. Vemo kaj pomeni hipergamija. Sploh pa se zavedamo realnosti feminizirane druzbe.
Vecina samooklicanih feminist so cisto povprecne zenske, ki mene seveda 5% ne zanimajo, ki se jim niti sanje ne kaj je enakost, se manj pa se jim svita o modernem feminozmu. So navadne kokosi, ki so dvignile nogo, da jim jo kovac podkuje. Skratka, glupace.
[/quote]
Ja pa jasno. Lahko pa začnem nakladat in se hvalit, opisovat neko imaginarno high-style življenje in uspehe, kakot ti to počneš že vsa leta čisto brez občutka za sram in približno kredibilnost.
Če bi znal še brati, kot znaš nakladati, bi videl, da oporekam zgolj temu, da so feministke tiste, ki se lepijo na bogataše, kot je začek Matkič in kot vztraja nekulturni..
Bi rada videla feministko, ki hodi od butika do frizerja, do manikure, da bi ujela bogataša…
Ampak komu jaz to….vi se kar med sabo obdelujte fantki, vsak pojav ženske v vaši debati vas tako vrže iz tira, da takoj ratate skrajno napadalni …. ( vzporednica z realo zgolj slučajna)
[/quote]
Kot prvo, feminizem vec davni nima veze z enakostjo.
Kot drugo, samo zato, ker zenska govori kako ceni enakost, ker govori o tem kako samozadostna je, ker je prepricana, da od moskega ne potrenuje materijalne podpore ker… se ne pomeni, da potem v prakse ne isce, zeli, partnerja, ki je materijalno, karierno, itd bolje “stojec” od nje same.
Kot tretje, pozabite na vase fantazije v zvezi z izrazom ‘cash picke’. Namrec, for a je, da so redke te, ki zivijo v skladu z vaso domisljijo. Neskoncno bolj pogoste pa so klasicna kvazi samozadostne frajle, ki ne potrebujejo, ne iscejo, ne… tipa, da jim karkoli placa. Tako vsaj trdijo, V praksi pa se prav taksni, ki to najbolj zatrjujejo, potem “”slucajno” znajdejo v zvezi z precej bolje stojecim tipom.
Tako da svoje naivne praljuce pripovedujte vnuckom. Nam, ki z otprtimi ocmi zivimo v realnem svetu pa prizanesite s svojimi teorijami.
To je pac tvoje razumevanje za kaj se pri modernem feminizmu gre. Jupi ja…
Jaz mislim, da si še vedno naiven, zato si pa zamenjal igro, ker ji še vedno nisi kos. Ti verjameš, da imajo samo servilni tipi uspeh z ženskami, ampak servilnost ni tisto, kar prinaša ta “uspeh”. Tega te ne bom učil. Ampak meni je življenski standard zrasel, niti približno upadel. Pa ne krivim drugih tipov za to, da se ve. 🙂
Oprosti, to je čist otročje (naivno), da druge tipe kriviš za tvoje neuspehe z ženskami. Ti sam pritegneš takšne ženske, kot pač jih, v svoje življenje. To, kar imata vidva, nima nič opraviti z drugimi tipi, pa če so še tako zelo servilni. Če bi servilnost prinašala take uspehe, potem ti žensk razvajenih od servilnosti, ne bi nikoli srečal, ker bi vse ostale s svojimi servilnimi tipi.
Kaj takega mi nikoli ni bilo treba, niti me to ne osrečuje, kar zgoraj naštevaš. Sicer pa v življenju je namen delati tisto, kar te osrečuje. Ampak tu ti spet opravičilo za svoj neuspeh iščeš pri drugih.
Jaz tudi vem o čem govoriš, samo ne vem zakaj me tu notri mešaš. :)) Verjetno, ker še nisi dojel, da se da tudi drugače z žensko in verjameš, da je edini način servilnost. Tvoj problem.
Mene ne ganejo toliko drugi in njihovi neuspehi. Bolj me motivirajo in so mi za zgled uspešni.
[/quote]
Ma svaka čast, Marko!
Čeprav sem nasprotnega spola, se podpišem pod tvoje komentarje!
DXY:
Za tolažbo:
Pošteno si se opekel. Iz tvojih zapisov, razmišljanj veje kvazi razumska samozavest, znotraj pa se skrivajo prestrašena čustva, ki si jih obdal z več metersko jekleno kupolo.
Boli ane?
Ja, that’s life.
Uspešni so pa tisti, ki premorejo pogum, se soočiti z bolečino, razočaranjem, vstati in iti naprej v nove podvige, napake, predvsem pa ne izgubijo jajc ČUTITI!
Pakiraš ti lahko in delaš razumske paketke, kako je celotna družba nastrojena “služenju ženskam” in kako servilni tipčki, beli vitezi ipd.pravljična bitja, ne vejo kaj jih čaka.
Poanta pa sploh ni v servilnosti, kot tudi ne, da se odmerja koliko kdo materialno prinaša v vezo in kdo koga servisira.
Sama sem bila vedno striktno, da si vse plačam sama. Čisti računi, dolga ljubezen.
Sem bila pa zato zahtevna glede čustev (tudi do sebe!): da jih tip zna izražat, da zna uživat, da ima smisel za humor, da si upa komunicirat o zelo osebnih stvareh, takih, na katere nisi ponosen in te je sram.
Da mi parira v domišljiji, ni seksualno zavrt in poln predsodkov.
No, tu jih je pa večina kiksnila, rep pod noge, in sto izgovorov.
Poznam kar nekaj žensk, ki razmišljajo enako.
Nobene materialno šlepane kešP, ki uživajo v servilnih tipčkih.
Pravzaprav je to en sam dolgčas.
Poanta dveh je pomoje, da uživata v družbi drug drugega. Imata drug do drugega interes.
Želita soustvarjat življenje.
Če te pri tem jebe padec standarda vedno lahko določiš pravila že na začetku; vsak plačuje zase vse sam, predporočne pogodbe ipd.
Tvoj primer z ženskico, ki je pa finančno sposobna it s tabo na Maldive 2tedna, ti pa 4tedne, je pa stvar interesa; do česa ti je več, njene družbe ali družbe samega sebe?
Če hočeš bit sam, bodi sam.
V čem je sploh problem?
Tvoje jamranje o družbi, pohlepnih ženskah, servilnih moških, pa nakazuje da nisi ravno mega zadovoljen s to svojo življensko filozofijo.
Seva na daleč, da te je ena fejst prizadela.
In si se “preobrnil” v kul razumnega tipčka.
Ok, če je to začasno, je razumljivo.
Če je pa zavedno, pa ti je standard padel enormno.
[/quote]
Tu nam prodajas klasicno linijo zenskega [ogleda na svet in parckanje. Moski, bi se naj slepo prepostil custvom, ignoriral svojo naravo ter zavrgel sve morebitne zavore in racio. Zato, da bo po prepricanju zenskega sveta zadovoljen, itd. Ne, draga, pises ravno to, kar bo zensko zadovoljijo. Ambiciozen lolek, ki pozabi na razum in se prepusti zenski. Ce pa se tako ne obnasa, pa je z njim nekaj narobe, sledijo ocitki, shaming, itd.
Predvidevam, da si samska. Prepricana v svojo zsamozadostnost, kako moskega ne potrebujes, itd. V realnost pa te zanimajo izkljucno tipi, ki so nekaj vec od tebe in “primerne” starosti. Slednjih seveda pri svojih letih, in klasicnem zenskem pogledu na svet ne zanimas za kaj drugega kot obcasno spolno aktivnost. To pa si ze ugotovila, da te ne izpolnjuje. Zenska narava.
Jaz zivim v skladu s svojo mosko naravo. Pogosto v paru. Vendar ne an nacin, ki bi tebi in zenski naravi v celoti ustrezal. Sorry. izkusen moski ne rai nobene katastrofalne izkusnje, da bi spoznal zensko naravo. Dovolj je zdrava pamet.
“Benevolentni” sosedje, sodelavci, sorodniki in prijatelji, ki so polni nasvetov (glej spisek).. dodaj še “dobronamerni” tisk..
Upoštevaj vsa priporočila, dosledno.. pripelji vse do maksimuma in imamo: absurd. “Nori spisek”. Standardna praksa vseh Stand-up komikov.. Od Seinfelda do Joan Rivers.. O tem sem že v temi 50 odtenkov njive:
Res pa je, da Erin ni stand-up komičarka.. in punch-line-delivery ni na ravni profijev. Je zgolj zgodovinarka in predavateljica.. (in ne “karieristka”, kot se v nekaterih verzijah MGTOW videa pojavlja napis).
Kot povedano v omenjeni temi in vidno v zgornjem citatu, imamo tri vrste humorja. MGTOVčki sodijo pod št. 1: smejijo se samo drugim.. in še to polovično: zgolj, če so ženske!
Samim sebi se itak ne morejo, ker bi potem “ponesreči” pritegnili kakšno žensko.. bog ne daj, saj imajo te smisel za humor postavljen dokaj visoko na “spisku”.
3. nivo humorja jim pa tudi ne gre, saj absurdno situacijo vzemejo za resno, kot dejanski, dobesedni “spisek zahtev” ženske na odru. Popolnoma spregledajo, da gre za dvosmerni prikaz absurdnosti situacije.
Enako, kot je ustrelil kozla ameriški podpredsednik Dan Quayle, ko je l.1992 napadel fiktivni lik iz komične nanizanke Murphy Brown: https://www.youtube.com/watch?v=TnhhZ0LVNPU
Tako kot vnete krščanarke, ne bodo štekale tegale zagovora mastrubacije: https://www.youtube.com/watch?v=apc85Cp4lQQ (sicer igran prizor iz njegove nadaljevanke Louie, sezona 2, epizoda 8))
In, ja verjetno so tudi kakšne militantne feministke (beri: ženske, ki se vedejo po moško – reverzno-šovinistično) tam zunaj, ki imajo recipročno MGTOWski smisel za humor.. in potem znajo res delati kakšne takšne absurdne zahteve.
In militantna feministka, ne bi razumela tegale štosa: https://www.youtube.com/watch?v=b4hNaFkbZYU
Dokler se lahko smejimo drug drugemu, samemu sebi in seveda absurdu, pa bo vse v najlepšem redu. Ni potrebno skočiti v centralistični jarek šovinizma in strahopetne podverzije MGTOVčkanja ali nasprotni antantni jarek militantnega feminizma.
DXY – Delitev premoženja po razvezi: http://www.pravnitelefon.si/pravna-podrocja/druzinska-razmerja/delitev-premozenja-po-razvezi-zakonske-zveze
Kot rečeno: Ignorantia juris non excusat..
Spominjas me na duhovnike. Teoreticno vedo “vse”. Se dobro, da jim te teorije potem ni treba v praksi prakticirati. Bi se kaj hitro “ozemljili”.
In ko si se ze lotil tako avtoritativno posmehovati interpritaciji TEDx predavanja…
V izrecenen je hudicevo dosti resnice. Pa naj gre za Slovenko ali Americanko. Razlogi, da armada zensk njenega profila ostaja samskih, pa ceprav si zelijo partnerja in otroke, ticijo ravno v zenski nagonski hipergamiji.
Ker pa zivimo v vse bolj pro-zenskem okolju, ki na pedestal postavlja izkljucno zensko perspektivo, mosko pa na vse nacine negira, marginalizira in zatira, vecini gospodicen na kraj pameti ne pade, da bi se osvestile, da moski zenske vidimo & vrednotimo precej drugace kot se vrednotijo same. V praksi pa se to potem pokaze prav na nacin, ki ga sama v sali ali zares, nepomembno, izrazi na odru. Namrec, prepricanju, da je zaradi doktorata, ipd, dober catch.
To napihnjeno prepricanje karieristk v lastno vrednost pa v kombinaciji z zensko nagonsko hipergamijo nujno vodi do asimetricne situacije med ponudbo in povprasevanjem. Moskim, ki so po njenem prepricanju zanjo primerni (v smislu hipergamije), predvsem izbirajo med zenskami nekoliko drugacnega videza. Taksni akademski hamburgerji pa ostajajo sami.
Pri cemer se ne zelim reci, da ne dobi tica. Brez brige, da se ji (lahko) “dogaja” neprimerno bolj kot povprecnemu moskemu. Trdim pa, da lahko kar lepo pozabi na resno vezavo s kalibrom moskega, ki bi jo v nagonski zelji po hipergamiji zadovoljil. S tem da vecina moskih, ne glede na lastno izobrazbo, zenske z doktorati enostavno ne zanimajo. Kateri moski pa sanja partnerstvo s fachidot-om, ki bo prvenstveno forsiral svojo kariero?
Nekatere sicer sreca pamet in zacno aktivno iskati karierno primerljiv ali celo inferioren kaliber moskih. In cimer si seveda bistveno povecajo sanse za uspeh. Pa ne le zaradi vecjega stevila kandidatov. Predvsem zato, ker so si bile pripravljene priznati, da v moskih oceh pac zal ne kotirajo prav visoko. In se temu dejstvu prilagodijo tudi svoje obnasajo, Ne le pred, tudi v zvezi. Vecina pa se jih predvsem se bolj zakoplje v delo in racionalizira, da so predobre, ipd.
Z osebnega stalisca mi je dokaj vseeno kaj one sanjajo, kaj bi ali ne bi, kaj… Vem pa, da sem kot profil moskega se najbolj zazeljen ravno pri taksnih zenskah. Posledicno imam z njimi seveda se pa se izkusenj. Zato tudi vem kako stvari stojijo. In cisto cool mi je. Da ne bo komu na pamet padlo, da se karkoli pritozujem. Vedite pa, da jaz na njih ne gledam s stalisca tipa, ki si zeli z njimi ustvariti druzino, ipd. Ja, tudi taksni smo MGTOW. Kako smesni, a ne? Hahaha. Dajmo se se mal nasmejat… :rolleyes:
TFLovcem sporočam bistvo – MGTOW ni, da rečeš, da “greš po svoje”, vendar, če si ustvarjalec video vsebin (content provider) na svojem “safe space”-u (YT kanalu), imaš pa videe izključno samo o ženskah, četudi samo in zgolj iz vidika posmeha, žaljenja, študij primera, itn.
To je TFL.
MGTOW je, da debatiraš o ČEMERKOLI, RAZEN o pupah. To pa danes redki YT (kvazi) MGTOW-jevci premorejo. Vention1MGTOW je eden. Je pa tudi starejši.
Reddit MGTOW sekcija je pred kakim mesecem dni doživela tudi svojo “ločitev”.
https://www.reddit.com/r/GentlemenOnly/
Kogar zanima, da bi kaj debatiral, vabljen.
Kolk si ti zabaven. Razlogi, da so ženske samske, tičijo v njih samih. Da so pa sami tudi moški, pa prav tako razlogi tičijo pri ženskah. Kot bi nam razlagal, da je 1+1=3. :))
Forum je zaprt za komentiranje.