Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povprečna ženska feministka ipd.

Povprečna ženska feministka ipd.

Ti misliš da je “svoja pot” 0 žensk… narobe, to samo pomeni da pazijo da babam ne nardijo froca in da se pravno formalno ne vežejo z njimi….
[/quote]

Ko bi bilo zgolj to:). Če moški ne želi otrok, v tem ne vidim problema. Če ne želi formalne zveze, tudi ne. To, kar opevajo moški samohodci je genocid nad ženskim spolom.

Točno to. Grejo v svojo votlino, ker so ugotovili, da se nima smisla naprezat, ker bo na koncu ostal brez vsega in bo lahko v svoji votlini brez vsega. Jbg… Sizif je moral to počet, ker ga je Zevs kaznoval, oni pa imajo izbiro…
…in ne, če bi se poglobila v to, bi ugotovila, da ne mečejo vsega v isti koš, ampak so razen redkih “kričočih” izjem na YT ugotovili, da je narava vseh problemov vedno taka – nekje se začne, nato se razširi in kulminira, po kulminaciji pride pa razrešitev problema. No… pričakujejo, da bo do kulminacije prišlo prej, če ne bodo sodelovali v blažitvi posledic problema. Pa tudi drži, da dlje kot blažiš posledice problema, hujša in grša je kulminacija in dolgotrajnejše je saniranje posledic le-te.

Če bi, ampak ne bi, ker babe ne morete živet brez ns. Pomanjkanje pozornosti, komplimentov, bi vas vrglo v hudo depresijo.
[/quote]

Ne bo držal. Je kr tale forum čist ok za vajo privajanja in utrjevanja.
Tle res lahko kompliment samo sanjaš, žaljivk obilo….tega pa ženska ne pogreša…in samo prebereš par postov, pa imaš moških dovolj za lep cajt.
[/quote]
Moških? Ti imaš te fantiče, ki tu pisarijo o tem kako ženske žrete moške, za moške?
To so zgolj otročaji, ki se skrivajo za mamino kiklo in prestrašeno pogledujejo okoli… 😛

Samo v Sloveniji običajno nima, saj ti govorim kje delajo diplomirane ekonomistke v McDonaldsih ipd… Če pa ima doktorat pa bo težko že imela super postavo, ker to najverjetneje pomeni da je tudi starejša od mene, kar že po osnovi pomeni veliko verjetnost slabše postave zaradi let… 2x letnice večinoma nimajo doktoratov kjer X

Komu “razlagam”? V tvojem primeru vec kot ocitno eni ovci.

Samo v Sloveniji običajno nima, saj ti govorim kje delajo diplomirane ekonomistke v McDonaldsih ipd… Če pa ima doktorat pa bo težko že imela super postavo, ker to najverjetneje pomeni da je tudi starejša od mene, kar že po osnovi pomeni veliko verjetnost slabše postave zaradi let… 2x letnice večinoma nimajo doktoratov kjer X

Si tipicna predstavnca zensk s katerimi imam pogosto opravka. In kot ostale ne razumes, niti imas najmanjsi interes razumeti, razlike med:

1. Po vecini se parckajo podobni / kompatibilni

in

2. Zenska teznja/potreba po hipergamiji
[/quote]

Popolnoma razumem razliko.
Vendar ti nimaš niti najmanjšega interesa razumeti, v osnovi te pa živcira (vsaj po prebranem), da niso kar VSE ŽENSKE usmerjene v hipergamijo.

Kot sem že; čisto malo mar mi je, ali ima ali nima višji materialni in prepoznavni status od mene.
To ne pomeni, da bom zadovoljna z maminim sinčkom, ki si ne zna niti rit obrisat, niti nima za wc papir (karikirano seveda).
Vrednote, ki so mi pomembne so povsem drugje (o tem sem že).
[/quote]
Prvo je treba razumetri za kaj vse se pri hipergamiji gre. Namrec, ne gre vedno za striktno materijalno korist. Zenska bo raje izbrala moskega, ki ima malo manj, pa je pripravljen vse za njo narediti, kot moskega, ki je bolj premozen, pa ne kaze znakov, da se je pripravljen z veliko lopato zanjo razdajati. Na splosno sem o tem ze marsikaj napisal,. Tudi to za kaksne vse koristi lahko gre.

Drugo je lasno, da so med posamezniki razlike. Nekatere zenske so bolj, druge manj vsekane na hiprgamijo. Ene si taksne kriterija lahko tudi bolj privoscijo druge pac manj, ker je njihova trzna vrednost nizja. Ene so razvile bolezenski otpor proti tej sicer nagonski teznji. Tako kot ene punca, ki sem jo nedavno srecal, katere bivsi je naredil samomor, pred njim pa jo je prejsnji zlorabljal. V glavnem, takoj mi je bilo jasno, da ji niti pod razne ne morem biti vsec, ker nisem fucked up kot njeni bovsi. Itd. Sploh pa ne tako malo starejsih zensk, okoli 40 in vec, ce so osamljene, dovolj ozavescene, pocasi dojamejo neke reci in “premagajo” to teznjo po hipergamiji. Ker jim kapne, da sicer NIMAJO SANS pri tipih, ki si jih prvinsko res zelijo. Nekako podobno kot ko “zrela 330 letnica dojame, da vaski jebac pac ni marriage material. Itd, itd. Tako da, ja, niso vse zenske normalne, niti se obnasanja v skladu s svojo naravo. Ampak za zensko je teznja pohipergamiji normalna, naravna teznja. Pika.

Feminizem so ze davno tega hijacked za potrebe globalne agende. Danasnji feminizem ni vec dolga leta to kar je bil sprva misljen. Kar se tako zgodi z vec ali manj vsemi gibanji.

In ko ze omenjas arabce in srednj vek. Raje se vprasaj zakaj prav feministke najbolj zagovarjajo mosovno migracijo muslimanov v Evropo. Morda ti bo kapnilo, da danasnji feminizem le ni to kot v svoji naivni betici slepo verjames, da je.

No, goldfish, sedaj si demonstrirala, da nisi le ovca, si tudi neumna. Ker vsaj kar se mene tice, naj vsak pocne kar ga je volja. Se poraca, parkca, samotari, jebe, karkoli. N ene in edine prave poti. Ampak tukaj vas je velika vecina prevelikih slovenceljnov, da bi se uprli svoji projekcijam lastnega razmislljanja na ostale.

To je res…moraš pa priznati, da se zelo zelo zelo trudijo, da bi jih kdo (beri ženske) OPAZILI.
[/quote]
Zenske, kot si ti, se mi gnusite. Kaj sele da bi si zelel vaso pozornost. Ce bi imela kaj soli v glavi, bi ti ze lahko bilo jasno kdo se tukaj poteguje za zensko pozornost in naklonjenost in komu ne bi moglo biti manj mar za to kar si ti o njem mislis. 😉

Ti misliš da je “svoja pot” 0 žensk… narobe, to samo pomeni da pazijo da babam ne nardijo froca in da se pravno formalno ne vežejo z njimi….
[/quote]

Ko bi bilo zgolj to:). Če moški ne želi otrok, v tem ne vidim problema. Če ne želi formalne zveze, tudi ne. To, kar opevajo moški samohodci je genocid nad ženskim spolom.
[/quote]
Mnogi MGTOW so do zensk obnasamo tocno tako kot dse zenske obnasate dxo moskih. Izkoristimo vas za svoje potrebe, ce se nam zdi vredno. Ko racunice vec ni, pa vas zavrzemo. Na ta nacim vam nekako pred nos pomolimi ogledalo samih sebe. Tudi za to je toliko bvrisca proti MGTOW. Tajo s strain zensk kot belih vitezov,

Popolnoma razumem razliko.
Vendar ti nimaš niti najmanjšega interesa razumeti, v osnovi te pa živcira (vsaj po prebranem), da niso kar VSE ŽENSKE usmerjene v hipergamijo.

Kot sem že; čisto malo mar mi je, ali ima ali nima višji materialni in prepoznavni status od mene.
To ne pomeni, da bom zadovoljna z maminim sinčkom, ki si ne zna niti rit obrisat, niti nima za wc papir (karikirano seveda).
Vrednote, ki so mi pomembne so povsem drugje (o tem sem že).
[/quote]
Prvo je treba razumetri za kaj vse se pri hipergamiji gre. Namrec, ne gre vedno za striktno materijalno korist. Zenska bo raje izbrala moskega, ki ima malo manj, pa je pripravljen vse za njo narediti, kot moskega, ki je bolj premozen, pa ne kaze znakov, da se je pripravljen z veliko lopato zanjo razdajati. Na splosno sem o tem ze marsikaj napisal,. Tudi to za kaksne vse koristi lahko gre.

Drugo je lasno, da so med posamezniki razlike. Nekatere zenske so bolj, druge manj vsekane na hiprgamijo. Ene si taksne kriterija lahko tudi bolj privoscijo druge pac manj, ker je njihova trzna vrednost nizja. Ene so razvile bolezenski otpor proti tej sicer nagonski teznji. Tako kot ene punca, ki sem jo nedavno srecal, katere bivsi je naredil samomor, pred njim pa jo je prejsnji zlorabljal. V glavnem, takoj mi je bilo jasno, da ji niti pod razne ne morem biti vsec, ker nisem fucked up kot njeni bovsi. Itd. Sploh pa ne tako malo starejsih zensk, okoli 40 in vec, ce so osamljene, dovolj ozavescene, pocasi dojamejo neke reci in “premagajo” to teznjo po hipergamiji. Ker jim kapne, da sicer NIMAJO SANS pri tipih, ki si jih prvinsko res zelijo. Nekako podobno kot ko “zrela 330 letnica dojame, da vaski jebac pac ni marriage material. Itd, itd. Tako da, ja, niso vse zenske normalne, niti se obnasanja v skladu s svojo naravo. Ampak za zensko je teznja pohipergamiji normalna, naravna teznja. Pika.
[/quote]

To se pravi, da zrelim ženskam, 35+ recimo, nekako končno kapne, glede na izkušnje, da nimajo šans pri določenih tipih (verjetno, ker niso več vizuelno mlade kot 20+ in vejo bolj kaj hočejo), ki se jih pa še vedno “primarno” (nagonsko, prvobitno?) želijo?
In potem spremenijo to nedosegljivo “prvobitno” željo po tipih, kjer nimajo šans, v feministično tezo, kako so neodvisne, samostojne, enakopravne, svobodne, vejo kar hočejo in ne potrebujejo nikogar?

Zanimnivo. Mogoče pa res.

Lahko pa je vse to malce drugače:

Kaj pa če one dejansko, resnično nimajo več interesa po tej “prvobitnosti”? In ne zato, ker “nimajo šans”?

So si pokrile že vse ostale “potrebe”; študij, materinstvo, si ustvarile materialen status..in jih “prvobitni alfa moški” ne zanima več?
So ga dejansko “prerasle”?

Glede na to, da svet ni ravno črno-bel, in da nismo ravno na znanstveno antropološkem forumu ekspertov, bi si upala trditi, da ni ravno vse ena sama absolutna resnica.

Vse kar si tukaj napisala je klasicni zenski pogled nasvet, ki nam ga ze lep cas promovira drzavni aparat.

Ironijo napisanega namrec prepozna vsak, ki se zaveda kaj je to Briffault’s Law. Zenska in pravicnost, lol.
[/quote]

No ja, tudi če je tvoja resnica absolutna, ti še vedno ostaja ves VZHOD na razpolago.
Si že kaj razmišljal v to smer?
Da bi se preselil na vzhod?
[/quote]
Jaz sem na vzhodu ze zivel. Pa ne le na “vzhodu”, se marsikje drugje. Tako da za razliko od tukaj prisotnih marsikaj razumem ne le “teoreticno” iz vasis naslonjacev, ampak v globino in sirino. Kar ostali ne boste, pa ce celo leto presedite ob knjigah, gledanju youtuba ali branju mon-a. Tu ne gre za prepotentnost. Tu gre za dejstva.

Seveda pa je tvoje razumevanje vzhoda ali zahoda, okolja, zensk, moskih, nase narave, itd, itd – pa ne le tvoje, vecoinsko – omejeno na lastno pespektivo, projekcije lastnih kriterijev in miselnosti olepsano kjer ti pac ustreza. Druzba, ki te obdaja pa ti iz vseh por sporoca, da imas prav. Te podpira. Ljudi z alternativnimi prepricanje pa daje v nic. Cisti kulturni marksizem, ki je zadnje case preplavil cel svet, tako kot so muslici preplavili Evopo. In, ne, ne delamo MGTOW genocida nad zenskami. Tako kot ne delajo alt right genocida nad nikomer. Genocid delate prav vi, kulturni Marksisti, nad samimi sabo. V svoji ozkogledni ovca mentaliteti. Tako skozi feminizem kot migracijski val muslimanov. Uporabljate iste tehnike. Samo ker ne premorete kritical thinking skills, ker vam jih ni bilo treba razviti. In vec ali manj znate le slediti trendu s katerim vas posiljujeo preko TV-jev. Nic cudnega, da so najvecji “promotorji” tega sranja ravno liberal arts akademiki. Namrec, njihova primarna nenapisana naloga v modernem svetu je promoviranje agende globanih dirigentov ala Soros. Ti akadamiki niso nic drugega kot opranoglavi prostituti aparatusa, useful idiotic v sluzbi sistema v katerega same, opranoglavi kot so, seveda se najbolj verjamejo. Mase pa jim ploskate. Brez da bi se vam bilo vredno vprasati kam to dejansko vodi. Zato tudi vse zjebete. Tako da, le da v spegel se poglejte, ker vi ste tisti ki boste zavozili vse kar se zavoziti da.

No ja, tudi če je tvoja resnica absolutna, ti še vedno ostaja ves VZHOD na razpolago.
Si že kaj razmišljal v to smer?
Da bi se preselil na vzhod?
[/quote]
Jaz sem na vzhodu ze zivel. Pa ne le na “vzhodu”, se marsikje drugje. Tako da za razliko od tukaj prisotnih marsikaj razumem ne le “teoreticno” iz vasis naslonjacev, ampak v globino in sirino. Kar ostali ne boste, pa ce celo leto presedite ob knjigah, gledanju youtuba ali branju mon-a. Tu ne gre za prepotentnost. Tu gre za dejstva.

Seveda pa je tvoje razumevanje vzhoda ali zahoda, okolja, zensk, moskih, nase narave, itd, itd – pa ne le tvoje, vecoinsko – omejeno na lastno pespektivo, projekcije lastnih kriterijev in miselnosti olepsano kjer ti pac ustreza. Druzba, ki te obdaja pa ti iz vseh por sporoca, da imas prav. Te podpira. Ljudi z alternativnimi prepricanje pa daje v nic. Cisti kulturni marksizem, ki je zadnje case preplavil cel svet, tako kot so muslici preplavili Evopo. In, ne, ne delamo MGTOW genocida nad zenskami. Tako kot ne delajo alt right genocida nad nikomer. Genocid delate prav vi, kulturni Marksisti, nad samimi sabo. V svoji ozkogledni ovca mentaliteti. Tako skozi feminizem kot migracijski val muslimanov. Uporabljate iste tehnike. Samo ker ne premorete kritical thinking skills, ker vam jih ni bilo treba razviti. In vec ali manj znate le slediti trendu s katerim vas posiljujeo preko TV-jev. Nic cudnega, da so najvecji “promotorji” tega sranja ravno liberal arts akademiki. Namrec, njihova primarna nenapisana naloga v modernem svetu je promoviranje agende globanih dirigentov ala Soros. Ti akadamiki niso nic drugega kot opranoglavi prostituti aparatusa, useful idiotic v sluzbi sistema v katerega same, opranoglavi kot so, seveda se najbolj verjamejo. Mase pa jim ploskate. Brez da bi se vam bilo vredno vprasati kam to dejansko vodi. Zato tudi vse zjebete. Tako da, le da v spegel se poglejte, ker vi ste tisti ki boste zavozili vse kar se zavoziti da.
[/quote]

Jah, jebi ga.
Potem nam pa itak neizogibno sledi usoda dinozavrov.
Izumrli bomo.
Kaj je smisel, poanta?
Sam kot posameznik ne moreš nič spremnit.

No, goldfish, sedaj si demonstrirala, da nisi le ovca, si tudi neumna. Ker vsaj kar se mene tice, naj vsak pocne kar ga je volja. Se poraca, parkca, samotari, jebe, karkoli. N ene in edine prave poti. Ampak tukaj vas je velika vecina prevelikih slovenceljnov, da bi se uprli svoji projekcijam lastnega razmislljanja na ostale.
[/quote]

Tebe se tiče vse, kar počnemo drugi. To skrbno seciraš. Izhajaš iz svojih preteklih, predvidevam predvsem slabih izkušnjah v življenju. Imam svoje mnenje in ga izražam, ne silim te, da ga sprejmeš za svojega, ker to je utopija. Bodi to, kar si in kar si zaslužiš. Meni pusti moj prostor.

[/quote]

To se pravi, da zrelim ženskam, 35+ recimo, nekako končno kapne, glede na izkušnje, da nimajo šans pri določenih tipih (verjetno, ker niso več vizuelno mlade kot 20+ in vejo bolj kaj hočejo), ki se jih pa še vedno “primarno” (nagonsko, prvobitno?) želijo?
In potem spremenijo to nedosegljivo “prvobitno” željo po tipih, kjer nimajo šans, v feministično tezo, kako so neodvisne, samostojne, enakopravne, svobodne, vejo kar hočejo in ne potrebujejo nikogar?

Zanimnivo. Mogoče pa res.

Lahko pa je vse to malce drugače:

Kaj pa če one dejansko, resnično nimajo več interesa po tej “prvobitnosti”? In ne zato, ker “nimajo šans”?

So si pokrile že vse ostale “potrebe”; študij, materinstvo, si ustvarile materialen status..in jih “prvobitni alfa moški” ne zanima več?
So ga dejansko “prerasle”?

Glede na to, da svet ni ravno črno-bel, in da nismo ravno na znanstveno antropološkem forumu ekspertov, bi si upala trditi, da ni ravno vse ena sama absolutna resnica.
[/quote]
Kot recemo, tipicna zenska s tipicnim zenskim razmisljanjem. In kot taka si seveda, spet tipicno, prepricana, da si drugacna. Skratka, si tocno zenska o katerih MGTOW govorimo. In, jasno kot beli das, tega se absolutno ne zavedas.

Ne me narobe razumet. Tu ne gre za kritiko tebe. Si pac zenska. In zenske se tako obnasate. MGTOW se tega zavedamo. Vecina ostalih pa zivi v utopijah.

Tvoj opis, kako zenska razmislja, je tocno to cesar se tudi sam zavedam. Skratka, tvoj opis, je tudi moj opis zenske. Torej, tvoja intepretacija kako menda jaz zenske vidim je napacna. Ne. Vidim vas tocno tako kot si sama sebe opisala.

Pa si poglej kaj si napisala. Kakor se tvoje/zenske pottrebe in prioritete skozi zivljenje spreminjajo, tako se tudi spreminjajo iskane lastnosti moskega. Z drugimi besedami, tipicna zenska serijska monogamija.

V dvajsetih bi se zabavala. Se pravi ti ustreza frajer, ki ti lahko ponudi zivljenske uzitke. Mobilnost, denar, ipd steje, ker lahko poveca fun, ki ga bos imela. Ni pa to kljucno. Bolj vazen je lifestyle. Fun, fun, fun, till her daddy takes her t-bird away.
V tridesetih, ko si se ze zdivjala, bi se ustalila. In gledas za tipi, ki so stabilni, stanovanje, kariera, avto, bla bla. V osnovi pa gre za isti stos. Vprasanje, kaj ti tip lahko ponudi. Tebi. V tvojo korist. V korist tvoje trenutne agende. Princip je isti, le tvoja agenda se spreminja.
V stiridesetik, ko si ze sama stabilna, se t potrebe spet spremenijo. In tisti druzinski lolek, ki ti je leta nudil kar si potrebovala postane zavrgljiv bebcek, ki si ga “prerasla”.

Tako da… vedno znova se izkaze, da zenske, ki se imate za najolj drugacne, oh in sploh krasne, ki van ni do… ste vse to in vec. Ste tipicne zenske. In niti zavedate se ne, da ste tocno to kar MGTOW opisujemo.

[/quote]

Jah, jebi ga.
Izumrli bomo.
Kaj je smisel, poanta?
[/quote]
Meni se zdi edino smiselno ziveti tako, da je meni najlepse. Na to imam se najvec vpliva.

Jah, jebi ga.
Izumrli bomo.
Kaj je smisel, poanta?
[/quote]
Meni se zdi edino smiselno ziveti tako, da je meni najlepse. Na to imam se najvec vpliva.
[/quote]

V čem je potem sploh problem?

[/quote]

Tebe se tiče vse, kar počnemo drugi. To skrbno seciraš. Izhajaš iz svojih preteklih, predvidevam predvsem slabih izkušnjah v življenju. Imam svoje mnenje in ga izražam, ne silim te, da ga sprejmeš za svojega, ker to je utopija. Bodi to, kar si in kar si zaslužiš. Meni pusti moj prostor.
[/quote]
Spet tipcna zenska. Brez vsakega obcutka za fairplay.

Najprej se vkljuci v debato, da mi v usta pomilovalno polozi svojo projekcijo MGTOW, ces da smo prepricani, da gre za edino pravilno pot.

Ti napisem, da vsakemu dopuscam da zivi kakor ga je volje. Kar sem sze 100x na forumu povedal. Pa tudi se nisem zasledil MGTOW kanala, ki porocenim sporoca naj se locijo in gredo v neko luknjo. Sem pa na forumu od vecine vas ze slisal kako je le ena pot prava. Torej???

In s cim mi ti repliciras?? Naj se brigam zase. Naj ti pustim tvoj proctor.

Zenska, ti si pravi srot od zenske. 😉

[/quote]

[/quote]

Ti jst povem:). Problem je, ker me ženske ne razumemo, da ti moški (MGTOWhatever) razumejo čisto vse. Bulijo nam v možgane, še več, vidijo nam skozi možgane, ker so tako ali tako prosojni, brez vsebine, zato nas vsak moški prečita za šalo. Ampak me tega ne moremo vedeti, četudi nam to moški povedo, ker domet ne potegne tako široko, tudi ogledalo in projeciranje ne pomagata. Torej, na kratko: moški so super heroji, ženske smo metle, dobre za pometat, dokler ščetine funkcionirajo, potem sodimo na pogorišče. Toliko o spoštovanju.

[/quote]
Spet tipcna zenska. Brez vsakega obcutka za fairplay.

Najprej se vkljuci v debato, da mi v usta pomilovalno polozi svojo projekcijo MGTOW, ces da smo prepricani, da gre za edino pravilno pot.

Ti napisem, da vsakemu dopuscam da zivi kakor ga je volje. Kar sem sze 100x na forumu povedal. Pa tudi se nisem zasledil MGTOW kanala, ki porocenim sporoca naj se locijo in gredo v neko luknjo. Sem pa na forumu od vecine vas ze slisal kako je le ena pot prava. Torej???

In s cim mi ti repliciras?? Naj se brigam zase. Naj ti pustim tvoj proctor.

Zenska, ti si pravi srot od zenske. 😉
[/quote]

Se pogovarjamo, a ne. Napišem, kar slučajno prileti mimo mene. O tem bi mi lahko ti več povedal, ker ženske dobro poznaš. Zanima me, če veliko bereš ali si samouk? Mogoče bi te izrabila za kakšno samorefleksijo. O tem se moram podučiti, če je to sploh mogoče? Mislim, sem samo ženska, a ne.

[/quote]

[/quote]
V cem je problem? Problemov je precej.

1. Ker ne zivim kot bi “moral”, in si to drznem tudi povedati, utemeljiti, me dezurni kulturni Marksisti seveda ne prenesete. Sledijo zaljivke, omalovazevanje, ponizevanje, shaming. Mamin sincek, razvajencek, nedonosencek, luzer. Ko vam na nos napopam, da nisem nic od nastetega, pa se menda hvalim. Toliko o tem kdo je in kdo luzer in kdo dopusta razlicnost in kdo ne. Podobno dozivljajo tudi drugi MGTOW. Razno zaradi tega se mnogi v neki tocki popolnoma odklopijo iz sistema. Gre za neke vrste terror vecine nad manjsino. In potem manjsino naivno vprasas, ja, v cem pa je sploh problem. Spet se eno tipicno zensko razmisljanje. Nezmoznost karkoli videti iz perspective drugega. Kot da se vse vrti okoli vas.

2. MGTOW smo le odziv na trenutno stanje druzbe. Druzba ovc, nesposobna samorefleksije, pa le ve drugega kot zatiskati si oci pred rastocim trendom, ki ga je sama sprozila. Se pojacajte dozo feminizma. Se pojacajte stevilo muslimanskih imigrantov. Samo dalje po svoje. MGTOW se vam bomo umaknili, preziveli. Vi oa boste ziveli s posledicami svojih zablod tocno tam kjer ste danes. Le da bo relief malo drugacen. Ampak ne bomo vam kribvi MGTOW. Kriv si boste sami. zahvalite se vasim zablodam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close