Povprečna ženska feministka ipd.
V čem je potem sploh problem?
[/quote]
Ti jst povem:). Problem je, ker me ženske ne razumemo, da ti moški (MGTOWhatever) razumejo čisto vse. Bulijo nam v možgane, še več, vidijo nam skozi možgane, ker so tako ali tako prosojni, brez vsebine, zato nas vsak moški prečita za šalo. Ampak me tega ne moremo vedeti, četudi nam to moški povedo, ker domet ne potegne tako široko, tudi ogledalo in projeciranje ne pomagata. Torej, na kratko: moški so super heroji, ženske smo metle, dobre za pometat, dokler ščetine funkcionirajo, potem sodimo na pogorišče. Toliko o spoštovanju.
[/quote]
Ko bi cas, ki ga porabis za obelodanjanje lastnih zablod o MGTOW uporabila za informiranje za kaj se zares gre…
Samo tebe to ne zanima. Si klasicni glupaca, moderna ovca, prepricana kako je na drugi strani svojega prepricanja vse gnilo, ceprav te ta druga stran pravzaprav sploh ne zanimaniti niti toliko da bi se o njej poducila. To si zgoraj sama napisala. In na to si se ponosna. Skratka, klamfas in klamfas, brez da bi vedela ali bi te zanimalo o cem klamfast.
Ce bi clovek vse zenske sodil po dometu tvojega intelekta, bi bila sele kriza. Najbolj zalostno pa je, da se se imas za ne ve kaj. Me na WC stisne..
Ti jst povem:). Problem je, ker me ženske ne razumemo, da ti moški (MGTOWhatever) razumejo čisto vse. Bulijo nam v možgane, še več, vidijo nam skozi možgane, ker so tako ali tako prosojni, brez vsebine, zato nas vsak moški prečita za šalo. Ampak me tega ne moremo vedeti, četudi nam to moški povedo, ker domet ne potegne tako široko, tudi ogledalo in projeciranje ne pomagata. Torej, na kratko: moški so super heroji, ženske smo metle, dobre za pometat, dokler ščetine funkcionirajo, potem sodimo na pogorišče. Toliko o spoštovanju.
[/quote]
Ko bi cas, ki ga porabis za obelodanjanje lastnih zablod o MGTOW uporabila za informiranje za kaj se zares gre…
Samo tebe to ne zanima. Si klasicni glupaca, moderna ovca, prepricana kako je na drugi strani svojega prepricanja vse gnilo, ceprav te ta druga stran pravzaprav sploh ne zanimaniti niti toliko da bi se o njej poducila. To si zgoraj sama napisala. In na to si se ponosna. Skratka, klamfas in klamfas, brez da bi vedela ali bi te zanimalo o cem klamfast.
Ce bi clovek vse zenske sodil po dometu tvojega intelekta, bi bila sele kriza. Najbolj zalostno pa je, da se se imas za ne ve kaj. Me na WC stisne..
[/quote]
Sklepam, da se tudi MGTOW people ločujejo/ločujete med sabo, vsak gre po svoji poti, razen če imate določene zapovedi, ki se jih morate držati, če hočete biti del igre. Samo to ne bi sovpadalo s konceptom, da je vsak dec taprau dec šele, ko stopi na svojo pot brez spon.
Tudi pri verovanju si verniki jemljejo določen prostor, ki si ga razlagajo po svoje, prilagodijo svojim življenjskim potrebam, da je njim udobno in ugodno.
Ne me zdaj razočarati in reči, da sta dovolj dve strani in bom vse vedela o amerikanizaciji v slovenskem prostoru, v dušah slovenskih moških.
V danasnjem svetu sicer postaja vse bolj “in”, da se ljudi vec ne deli po spolu. Del odpiljene agende globalnih dirigentov. Vseeno pa ostaja dejstvo, da se moski in zenske biolosko razlikujemo. In to ne le na videz. Velja tudi za mozgane. Posledicno, zenske in moski ne razmisljamo enako. Drugace povedano, we are wired differently. Razloge seveda ni tezko najti v samem razvoju cloveske vrste. Za potrebe tega dialoga pa je dovolj, da si neke razlike zgolj priznamo. Ker, ce si ne, je vse kar sledi brezveze.
Torej, ker se vedno operirate po biolosko pogojeni vam hipergamiji, ceprav danes naceloma vec ne POTREBUJETE moskega v tradicionalnem smislu providerstva, se vedno tezite k zvezi z moskim od katerega boste imele neto korist. Slednje pa gre na skodo moskega. Kar sem seveda ze nic kolikokrat argumentiral in na primerih ponazoril. Na zadnje na ilustracije dilemi glede 0, 2 ali 4 tedni dopusta, kjer je moske seveda obvezno jebena stranka.
Toliko o tem, kako ve ne potrebujet… Kaj ne potrebujete… ve ste narejene tako, da pri partnerju iscete prav to, pa ce potrebujete ali ne, in, ce si priznate ali ne. Kapish?
So far so good. Zato pa, od kar smo to biolosko pogojenost skombinirali z zivljenjem v pro-zenskem okolju, ki vsestransko, tudi pravno-formalno, favorizira zenski pogled na svet, in zensko preference za serijsko monogamijo, moski pocasi zgubljamo interesa za vsako resnejse parjenje.
Ne vsi. Vecina ostajajo ovce. Tako je vedno bilo in bo. Ce pa si moski drzne uporabiti razum, ne potrebuje dosti da razume tveganja, ki jih prevzema z vstopom v zakonsko zvezo in ekvivalentno v druzbi s pro-zensko agendo. Namrec, slednje ni le naivno, na dolge steze je za moskega lahko kaj hitro kar pogubno. In le custvom se mora prepustiti in pozabiti narazum. Idealno za zensko. Pogobno za moskega. Na vsakem koraku te poti bo vse preplacal, na koncu pa bo ostalo izgubil.
Ker pa druzba ze desetletja favorizira iskljucno zenki pogled na svet, logicno favorizira tudi to, da se moski mora predvsem prepustiti custvom, itd. Ne velja pa oratno, a ne? Zenska pa ja mora uporabljati (tudi!) razum in se ne specati z “luzerjem”, lol. V glavnem, pokazateljev pro-zenske druzbe je kamorkoli se ozres. Ker pa je vecina ze od malih nog indoktrinirana v pro-zensko razmisljanje, nic od tega ne registrira. Pranje glave skozi kompletno solanje in razno razne druge institucije, vse sorte medijev, itd, itd.
Ne, trenutno NE zivim z zensko. Ena me obcasno le obisce. Res pa, da sem do pred 15 meseci z zensko dlje casa zivel. Vendar je slo za okolje kjer nisem kaj prida tvegal.
[/quote]
..se vedno tezite k zvezi z moskim od katerega boste imele neto korist. Slednje pa gre na skodo moskega…
Mislim še vedno, da ima vsak v kateremkoli odnosu neko korist.
V čem je sploh poanta in smisel odnosa (od starševskega, poslovno partnerskega, do zakonskega, seksualnega če hočeš), če je samo na eni strani neto korist, na drugi pa totalna izguba?
To ni sploh ODNOS.
Serijska monogamija naj bi bila ženska preferenca? 🙂
Motiš se, dragi moj.
Mogoče v Sloveniji.
In v vseh deželah, kjer je ženska last, predmet moškega. Nima prava glasanja, ali pa še malo bolj južneje in vzhodno, jo zažgejo, kamenjajo, če drugega moškega samo pogleda.
Od tukaj ti izhaja serijska monogamija, iz patriarhata, in ne iz ženske preference. 🙂
Samo, koliko moških egov pa bi preneslo fer-play odnos in reklo; dejva imet odprt odnos, če eden želi, lahko tudi drug.
Izredno malo, ker družba še vedno gleda to patriarhalno:
– kako dopuščaš, da se ti ženska ****** naokoli? (Torej je ženska še vedno, avtomatično lastnina moškega).
Družba sama, ki v tem primeru niti malo ni pro-zensko usmerjena.
Fenomenalno si ti to vse obrnil! 🙂
Misliš, da ženske fantaziramo o serijski monogamiji? 😀
Mogoče ortodoksno verske sive miške po vaseh.
Ostalim nam je enako močna fantazija (ali pa tudi nekaterim uresničena) npr. vsaj sprobat MŽM trojčka.
Koliko moških si upa? Izredno malo.
Koliko jih je pa za ŽMŽ? Do sedaj, od vprašanih, ni zavrnil niti en.. 🙂
Da družba favorizira, da se moški mora prepustiti čustvom, ženski pa da ni treba??
Kakšne neumnosti so to?
Čustva, kot jih ti vidiš, kot nek ekstrem, kjer izgubiš ves racio in postaneš totalen debilni lolek, kjer te potem ženska kot pajkovka zgrabi in izcuza materialno in v vseh pogledih do kosti in odvrže, je čisto pretiravanje.
To so ekstremi. Zlorabe.
In trditi to tako fatalno, za celoten ženski spol, je enako kot bi jaz trdila, da ste vsi moški šovinistični prasci, ki si ženske zgolj lastninite kot predmete, za potrebe praznenja.
Na srečo, ni vse tako hudo. 🙂
Verjel ali ne, obstajajo ful lepi in zabavni, pametni in duhoviti moški.
In pravtako tudi ženske.
Breathe! 🙂
[/quote]
Ironija opisovanja polozaja zensk v muslimaskem svetu, ki ga mimogrede tako ne razumes, je v tem, da ste prav zenske, se posebno tste izobrazene in feministicno nastrojeni, danes najglasnejse zagovornice trenda, ki vas bo v ta isti svet, ki ga opisujes, na koncu dejansko pripeljal. Ce boste imele sreco in prezivele vojno, ki se vam obeta, zakuhle pa ste si jo same.
Najprej mi opises osnovo za zensko serijsko monogamijo, Tu pa pravis, da tega ne sanjate. Seveda ne sanjate. Zenske razmisljate nekoliko drugace od moskega. Fair play-a ne poznate. Beri Briffault Law. Tip vam pa ne more slediti, a ne? Pa ve, ste njemu lahko sledile? Ste njenu zelele slediti? Ste…? Aja, to ni v domeni vasega nacina razmisljanje. Moski mora vas slediti, a ne? Vasim ciljem. Stekat. Poznam vas v dno duse, kako razmisljate, kaj vas motivira. To clovek doseze kot teorijo podpre s toliko prakse kot je imam jaz. MGTOW filizofija je se kako real. Ni boljsega opisa funkcioniranja zensk. Je pa treba znati “brati”. Ne si pa po svoje vse razlagati, iz lastne perspective, projeciranja svojega razmisljanja, ipd.
Zenske ste cisto cool. Hudic je bolj v tem, da ne pridete z navodili za uporabo. Zato pa danes pro-zenska druzba slednje vcepi v vsakega od nas. In traja, da moski dozori in ugotovi, da je vse skupaj bil en velik BS. Da je bil indoktriniran v naivneza. Saj podobno velja za vecina tega kar se v solah naucimo, ce ne gre za egzaktno znanost, kot je npr. matematika,
V čem je potem sploh problem?
[/quote]
V cem je problem? Problemov je precej.
1. Ker ne zivim kot bi “moral”, in si to drznem tudi povedati, utemeljiti, me dezurni kulturni Marksisti seveda ne prenesete. Sledijo zaljivke, omalovazevanje, ponizevanje, shaming. Mamin sincek, razvajencek, nedonosencek, luzer. Ko vam na nos napopam, da nisem nic od nastetega, pa se menda hvalim. Toliko o tem kdo je in kdo luzer in kdo dopusta razlicnost in kdo ne. Podobno dozivljajo tudi drugi MGTOW. Razno zaradi tega se mnogi v neki tocki popolnoma odklopijo iz sistema. Gre za neke vrste terror vecine nad manjsino. In potem manjsino naivno vprasas, ja, v cem pa je sploh problem. Spet se eno tipicno zensko razmisljanje. Nezmoznost karkoli videti iz perspective drugega. Kot da se vse vrti okoli vas.
2. MGTOW smo le odziv na trenutno stanje druzbe. Druzba ovc, nesposobna samorefleksije, pa le ve drugega kot zatiskati si oci pred rastocim trendom, ki ga je sama sprozila. Se pojacajte dozo feminizma. Se pojacajte stevilo muslimanskih imigrantov. Samo dalje po svoje. MGTOW se vam bomo umaknili, preziveli. Vi oa boste ziveli s posledicami svojih zablod tocno tam kjer ste danes. Le da bo relief malo drugacen. Ampak ne bomo vam kribvi MGTOW. Kriv si boste sami. zahvalite se vasim zablodam.
[/quote]
1. Meni se je o vsem tem čist fajn pogovarjat in nimam nič proti tebi (saj te sploh ne poznam), niti tvojemu pogledu na svet, ali pa na ženske in moške. Konec koncev smo na forumu “ženski in moški čvek”.
Mogoče me tema pogovora prav zato zanima, ker sem in še vedno kdaj pa kdaj razmišljam podobno, a v obratno smer. 🙂
Recimo tukaj na tem našem območju, ne vem kako je čez lužo, se še vedno počutim precej več kot v patriarhalni družbi, kot v pro-ženski.
Ali pa bom rekla: mislim, da zmagujejo (vsaj na vzven) manipulatorji, ne glede na spol.
Še vedno je občutek, da ko se kot ženska postaviš zase (ti to sicer prevedeš: tipične ženske proti koncu 30tih, spremenite prioritete, zavržete loleka, ki ste ga iztrošile, in ki za vas nima več vrednosti in greste v lov za drugačnimi vrednotami), torej se zaveš, da je tvoja vrednost višja kot samo za vlogo Gospodinjske služabnice, ki je zavrnjena na različnih področjih, tudi če predlaga marsikaj, kar povprečna ženska nima niti v sanjah poguma, ki v materialno enakovrednem odnosu (izenačen income na obeh straneh, videz obeh za 30+ po družbenih standardih višji od povprečja, izobrazba obeh in služba podoben nivo, skratka, ni nekih iztopanj), “profitira” eno mizerijo od odnosa, v smislu sodelovanja, kreativnosti, domišljije, širine pogleda na marsikaj iz različnih življenjskih področij, potem greš, maš dost. Si raje sam. Si raje življenje urediš tako kot tebi paše.
In kaj se misliš, da zgodi taki ženski, v naši zaplankani družbi?
Ločenka!
Grožnja vsem poročenim ženskam in moškim! (največja bedarija, ker ravno tega si se znebil!) 🙂
Večina, sploh ženske se te izogibajo, kot kugo.
Res misliš, da so tvoje, zgoraj naštete žaljivke, glede tvojih pogledov na družbo, samo zate oz.za tebe podobnimi moškimi?
Skratka postaneš “izmeček” popolne t.i., po tvoje, pro-ženske družbe. Pa nisem moški.
In kaj se zgodi s tipčkom na drugi strani?
Ženske mu “pomagajo”, ker je bogi sam.
Mu likajo, kuhajo, pospravljajo, on jih pa manipulira dalje, v svojo korist.
Niti enkrat samkrat se ne vprašajo: če je temu tale ušla (pa se nimam za neko božanstvo, sem pa v marsičem boljša od povprečja), koji k. je narobe s tem tipom?!
In seveda, za žensko imajo tudi briljantno pamtne zaključke: tipičen je, od žensk in moških: “verjetno je prasica našla drugega”. (Ja, ga je, ampak ko je bila že na svojem).
Jah, verjetno, ker je bil ta tipček, ki mu tako lepo strežejo, idealen…?!..
Nobene pametne logike.
Nobeno pametno razmišljanje sploh!
Tako da, to kar ti in tebi podobni čutite, v pro-zenski družbi, na drugi strani občutijo tudi nekatere ženske v patriarhalnem sistemu.
2. Kako boste pa preživeli?
Treba se je razmnoževat s temi pro-ženskimi babami, in potem mora še kdo te sinove vzgojit tako, da odrastejo v MGTOW.
Kdo bo pa to delal?
Ženske ne morejo, ker itak ne štekajo.
Moški loleki so pa vse prej kot MGTOW.
Kljucni problem resne zveze z zensko je ta, da zenski commitment velja le dokler sledis/”sluzis” njenim interesom in ne vidi bistveno boljse alternative. Ce/Ko se njeni interesi sprenijo, ti pa jim ne “sledis“, si pa adijo. To je zenska narava! Hipergamija,
Slednja pa je v zadnjem casu v vsestransko feminiziranem okolju s pro-zenskimi pravili na polno udarila ven. Kakorkoli obrnes moski nastrada. Eventually. Ce ni z tazadnjo Jerico brez obcij.
..se vedno tezite k zvezi z moskim od katerega boste imele neto korist. Slednje pa gre na skodo moskega…
Mislim še vedno, da ima vsak v kateremkoli odnosu neko korist.
V čem je sploh poanta in smisel odnosa (od starševskega, poslovno partnerskega, do zakonskega, seksualnega če hočeš), če je samo na eni strani neto korist, na drugi pa totalna izguba?
To ni sploh ODNOS.
Serijska monogamija naj bi bila ženska preferenca? 🙂
Motiš se, dragi moj.
Mogoče v Sloveniji.
In v vseh deželah, kjer je ženska last, predmet moškega. Nima prava glasanja, ali pa še malo bolj južneje in vzhodno, jo zažgejo, kamenjajo, če drugega moškega samo pogleda.
Od tukaj ti izhaja serijska monogamija, iz patriarhata, in ne iz ženske preference. 🙂
Samo, koliko moških egov pa bi preneslo fer-play odnos in reklo; dejva imet odprt odnos, če eden želi, lahko tudi drug.
Izredno malo, ker družba še vedno gleda to patriarhalno:
– kako dopuščaš, da se ti ženska ****** naokoli? (Torej je ženska še vedno, avtomatično lastnina moškega).
Družba sama, ki v tem primeru niti malo ni pro-zensko usmerjena.
Fenomenalno si ti to vse obrnil! 🙂
Misliš, da ženske fantaziramo o serijski monogamiji? 😀
Mogoče ortodoksno verske sive miške po vaseh.
Ostalim nam je enako močna fantazija (ali pa tudi nekaterim uresničena) npr. vsaj sprobat MŽM trojčka.
Koliko moških si upa? Izredno malo.
Koliko jih je pa za ŽMŽ? Do sedaj, od vprašanih, ni zavrnil niti en.. 🙂
Da družba favorizira, da se moški mora prepustiti čustvom, ženski pa da ni treba??
Kakšne neumnosti so to?
Čustva, kot jih ti vidiš, kot nek ekstrem, kjer izgubiš ves racio in postaneš totalen debilni lolek, kjer te potem ženska kot pajkovka zgrabi in izcuza materialno in v vseh pogledih do kosti in odvrže, je čisto pretiravanje.
To so ekstremi. Zlorabe.
In trditi to tako fatalno, za celoten ženski spol, je enako kot bi jaz trdila, da ste vsi moški šovinistični prasci, ki si ženske zgolj lastninite kot predmete, za potrebe praznenja.
Na srečo, ni vse tako hudo. 🙂
Verjel ali ne, obstajajo ful lepi in zabavni, pametni in duhoviti moški.
In pravtako tudi ženske.
Breathe! 🙂
[/quote]
Ironija opisovanja polozaja zensk v muslimaskem svetu, ki ga mimogrede tako ne razumes, je v tem, da ste prav zenske, se posebno tste izobrazene in feministicno nastrojeni, danes najglasnejse zagovornice trenda, ki vas bo v ta isti svet, ki ga opisujes, na koncu dejansko pripeljal. Ce boste imele sreco in prezivele vojno, ki se vam obeta, zakuhle pa ste si jo same.
Najprej mi opises osnovo za zensko serijsko monogamijo, Tu pa pravis, da tega ne sanjate. Seveda ne sanjate. Zenske razmisljate nekoliko drugace od moskega. Fair play-a ne poznate. Beri Briffault Law. Tip vam pa ne more slediti, a ne? Pa ve, ste njemu lahko sledile? Ste njenu zelele slediti? Ste…? Aja, to ni v domeni vasega nacina razmisljanje. Moski mora vas slediti, a ne? Vasim ciljem. Stekat. Poznam vas v dno duse, kako razmisljate, kaj vas motivira. To clovek doseze kot teorijo podpre s toliko prakse kot je imam jaz. MGTOW filizofija je se kako real. Ni boljsega opisa funkcioniranja zensk. Je pa treba znati “brati”. Ne si pa po svoje vse razlagati, iz lastne perspective, projeciranja svojega razmisljanja, ipd.
Zenske ste cisto cool. Hudic je bolj v tem, da ne pridete z navodili za uporabo. Zato pa danes pro-zenska druzba slednje vcepi v vsakega od nas. In traja, da moski dozori in ugotovi, da je vse skupaj bil en velik BS. Da je bil indoktriniran v naivneza. Saj podobno velja za vecina tega kar se v solah naucimo, ce ne gre za egzaktno znanost, kot je npr. matematika,
[/quote]
Lahko na kratko opišeš, kakšna bi bila po tvoje idealna vloga ženske in moškega v po tvoje idealni družbi?
Res me zanima.
Toliko govoriš o pravičnosti, a sam si krivičen, ker vse ženske definiraš na enak način. Poudarjaš, da živiš po načelih, ki ti ustrezajo. Ženske ne smemo imeti kriterijev? Se ne smemo nikoli premisliti? Tisti moški, ki so mi prišli blizu, niso bili nikoli obravnavani kot sužnji za izpolnjevanje želja, ampak kot enakovredni partnerji. Še celo več, od moških se marsikaj naučim.
Glede hipergamije…ti se zgleduješ po slabših? Stremiš po štengah navzdol? Ne rabim pojasnil.
1. Ker ne zivim kot bi “moral”, in si to drznem tudi povedati, utemeljiti, me dezurni kulturni Marksisti seveda ne prenesete. Sledijo zaljivke, omalovazevanje, ponizevanje, shaming. Mamin sincek, razvajencek, nedonosencek, luzer. Ko vam na nos napopam, da nisem nic od nastetega, pa se menda hvalim. Toliko o tem kdo je in kdo luzer in kdo dopusta razlicnost in kdo ne. Podobno dozivljajo tudi drugi MGTOW. Razno zaradi tega se mnogi v neki tocki popolnoma odklopijo iz sistema. Gre za neke vrste terror vecine nad manjsino. In potem manjsino naivno vprasas, ja, v cem pa je sploh problem. Spet se eno tipicno zensko razmisljanje. Nezmoznost karkoli videti iz perspective drugega. Kot da se vse vrti okoli vas.
2. MGTOW smo le odziv na trenutno stanje druzbe. Druzba ovc, nesposobna samorefleksije, pa le ve drugega kot zatiskati si oci pred rastocim trendom, ki ga je sama sprozila. Se pojacajte dozo feminizma. Se pojacajte stevilo muslimanskih imigrantov. Samo dalje po svoje. MGTOW se vam bomo umaknili, preziveli. Vi oa boste ziveli s posledicami svojih zablod tocno tam kjer ste danes. Le da bo relief malo drugacen. Ampak ne bomo vam kribvi MGTOW. Kriv si boste sami. zahvalite se vasim zablodam.
[/quote]
1. Meni se je o vsem tem čist fajn pogovarjat in nimam nič proti tebi (saj te sploh ne poznam), niti tvojemu pogledu na svet, ali pa na ženske in moške. Konec koncev smo na forumu “ženski in moški čvek”.
Mogoče me tema pogovora prav zato zanima, ker sem in še vedno kdaj pa kdaj razmišljam podobno, a v obratno smer. 🙂
Recimo tukaj na tem našem območju, ne vem kako je čez lužo, se še vedno počutim precej več kot v patriarhalni družbi, kot v pro-ženski.
Ali pa bom rekla: mislim, da zmagujejo (vsaj na vzven) manipulatorji, ne glede na spol.
Še vedno je občutek, da ko se kot ženska postaviš zase (ti to sicer prevedeš: tipične ženske proti koncu 30tih, spremenite prioritete, zavržete loleka, ki ste ga iztrošile, in ki za vas nima več vrednosti in greste v lov za drugačnimi vrednotami), torej se zaveš, da je tvoja vrednost višja kot samo za vlogo Gospodinjske služabnice, ki je zavrnjena na različnih področjih, tudi če predlaga marsikaj, kar povprečna ženska nima niti v sanjah poguma, ki v materialno enakovrednem odnosu (izenačen income na obeh straneh, videz obeh za 30+ po družbenih standardih višji od povprečja, izobrazba obeh in služba podoben nivo, skratka, ni nekih iztopanj), “profitira” eno mizerijo od odnosa, v smislu sodelovanja, kreativnosti, domišljije, širine pogleda na marsikaj iz različnih življenjskih področij, potem greš, maš dost. Si raje sam. Si raje življenje urediš tako kot tebi paše.
In kaj se misliš, da zgodi taki ženski, v naši zaplankani družbi?
Ločenka!
Grožnja vsem poročenim ženskam in moškim! (največja bedarija, ker ravno tega si se znebil!) 🙂
Večina, sploh ženske se te izogibajo, kot kugo.
Res misliš, da so tvoje, zgoraj naštete žaljivke, glede tvojih pogledov na družbo, samo zate oz.za tebe podobnimi moškimi?
Skratka postaneš “izmeček” popolne t.i., po tvoje, pro-ženske družbe. Pa nisem moški.
In kaj se zgodi s tipčkom na drugi strani?
Ženske mu “pomagajo”, ker je bogi sam.
Mu likajo, kuhajo, pospravljajo, on jih pa manipulira dalje, v svojo korist.
Niti enkrat samkrat se ne vprašajo: če je temu tale ušla (pa se nimam za neko božanstvo, sem pa v marsičem boljša od povprečja), koji k. je narobe s tem tipom?!
In seveda, za žensko imajo tudi briljantno pamtne zaključke: tipičen je, od žensk in moških: “verjetno je ****** našla drugega”. (Ja, ga je, ampak ko je bila že na svojem).
Jah, verjetno, ker je bil ta tipček, ki mu tako lepo strežejo, idealen…?!..
Nobene pametne logike.
Nobeno pametno razmišljanje sploh!
Tako da, to kar ti in tebi podobni čutite, v pro-zenski družbi, na drugi strani občutijo tudi nekatere ženske v patriarhalnem sistemu.
2. Kako boste pa preživeli?
Treba se je razmnoževat s temi pro-ženskimi babami, in potem mora še kdo te sinove vzgojit tako, da odrastejo v MGTOW.
Kdo bo pa to delal?
Ženske ne morejo, ker itak ne štekajo.
Moški loleki so pa vse prej kot MGTOW.
[/quote]
Jaz te razumem. Bolje kot si mislis
V bistvu si zgoraj lepo opisala problem zenske narave v feminiziranem svetu. Zenska se pocuti mizerno, ce nima obcutka, da je v zvezi v suma-sumarum neto plusu. In iz vsake taksne situacije isce pot vem. Tako kot si tudi ti.
V danasnjem pro-zenskem svetu, kjer studij konca vec zensk kot moskih, kjer ni vec razlik v dohodkih med spoloma v isti panogi, kjer se favorizira napredovanje zensk v nezenskih panogah, kjer… pa to vse tezje in tezje dosegate. Sploh tiste, ki niso tako lepe kot so akademsko ali karierno uspesne. Zato tudi toliko vec nezadovoljstva v odnosih. In nenazadnje tudi locitev. Kot si sama napisala, saj mi ni v zakonu nic bolje, torej, cemu biti notri. Vidis, v tem se zenske bistveno razlikujete od moskih. Moski bo vztrajal v se tako asimetricnem zakonu. Zenska pa, ce nima obcutka, da ima neto korist, bo sla stran. Ce le lahko.
Tako je pac na stvari. For good or worse…
Zato pa je razveza z moderno kvazi samozadostno zensko skoraj neizbezna. Ce je tip ne dohaja, bo sla narazen. Ce pa je tip uspesen, ampak ne dovolj upogljiv po njeni volji, pa jo katastrofalna zakonodaja in sodna praksa zopet spodbudi, da gre narazen, ker materijalno profitira. Skratka, it’s a loose loose situacija za moskega.
Jaz ne bi imel nobenega problema biti dolgorocno z zenske, ce bi zgornjo ignoriral oz. ne bi se imel cesa bati. Ker pa je zgornjo realnost, sploh v svetu kjer zivim, se tega ne bom sel niti pod razno.
1. Ker ne zivim kot bi “moral”, in si to drznem tudi povedati, utemeljiti, me dezurni kulturni Marksisti seveda ne prenesete. Sledijo zaljivke, omalovazevanje, ponizevanje, shaming. Mamin sincek, razvajencek, nedonosencek, luzer. Ko vam na nos napopam, da nisem nic od nastetega, pa se menda hvalim. Toliko o tem kdo je in kdo luzer in kdo dopusta razlicnost in kdo ne.
[/quote]
Veš kdo je tebe užalil? Tvoja bivša in še sedaj tega nisi prebolel. Še vedno je vsega ona kriva. Ti nič. Bolečino pa znašaš nad vsemi, s katerimi prideš malo navkriž.
Ves kaj mi pade na misel, ko te berem? Pregovor, ki pravi, da je za nekatere bolje, da so tiho. Ker kadar spregovorijo… 😀
“Še celo več, od moških se marsikaj naučim.”
Saj to je elementarni del hipergamije. Ce ne bi verjela, da lahko suma-sumarum profitiras, jih tako ko ne bi “blizu spustila”, ce uporabim tvoj izraz, lol. Enim zenskam je focus materijalno, drugim intelektualno, tretjim lifestyle, plus morebitno starsevstvo, ipd. In, ne, moski nismo enaki. Moskim gre prvenstveno za seksualno privlacnost, custveno blizino, potem morebitno zeljo po starsevstvu, kakor pri kom, in pocasi se ze konca. Kar pa se ne pomeni, da tako pri enim kot drugih ni izjem.
“Glede hipergamije…ti se zgleduješ po slabših? Stremiš po štengah navzdol? Ne rabim pojasnil.”
Ker nimas blage veze ne le o MGTOW ampak tudi moskih na splosno, je tvoj doseg zgolj projekcija svojega mentalnega sklopa na mosko populacijo. In po star navadi si si samozadostna, prepricana v svoj prav, nezainteresirana. Skratka, zenska draga, ti si ena velika KOKOS. Naduvana kokos! Toliko mi je sedaj ze jasno. To pa je mnogo vecji problem od tega, da ne razumes moskih, ki definitivne NE razmisljamo o zenskah tako kot ti gleda na moske. Ne, mi se ne gremo hipergamije. Nikoli se je nismo sli. Zato pa starejsi kot smo, zaradi izkusenj in padca testosterone, zacnemo vse boolj gledati tudi na vse to kar je kljucnega pomena 30-letni zenski.
1. Ker ne zivim kot bi “moral”, in si to drznem tudi povedati, utemeljiti, me dezurni kulturni Marksisti seveda ne prenesete. Sledijo zaljivke, omalovazevanje, ponizevanje, shaming. Mamin sincek, razvajencek, nedonosencek, luzer. Ko vam na nos napopam, da nisem nic od nastetega, pa se menda hvalim. Toliko o tem kdo je in kdo luzer in kdo dopusta razlicnost in kdo ne.
[/quote]
Veš kdo je tebe užalil? Tvoja bivša in še sedaj tega nisi prebolel. Še vedno je vsega ona kriva. Ti nič. Bolečino pa znašaš nad vsemi, s katerimi prideš malo navkriž.
[/quote]
Zenska narava je zenska narava. Ni stvar v osebi. Stvar je v sistemu, ki osebe motivira v taksno ali drugacno obnasanje.
DXY…ŽNJ
Sedajle se tudi počutim kot kokoš, ker ob 1:32 berem tvoje skropucalo :).
Nisem samozadostna, sem pa samozavestna. Imam svoj prav, sicer bi mogla reči, da sem bila vsa leta slepa in gluha. Zainteresirana sem za mnogo stvari, vendar se poslužujem selekcioniranja, drugače bi bila vpeta povsod, a hkrati nikjer.
Vidiš, nisva si toliko različna, a ne :).
Moške poskušam razumeti, morda kdaj na svoj način, kar je normalno. Tudi moški bo moškega razumel na svoj način, ker do sedaj še nihče ne bere drugim misli. Vsi upamo, da smo približno na isti valovni, z nam do sedaj poznanimi rečmi/instrumenti/besedami/gestikulacijo si dajemo vedeti, na katerem oblaku sedimo. Vsak se pa druži s tistimi ljudmi, kateri so mu najbolj všečni in obratno.
Vse je vredu, ne počuti se ogroženega (nismo v vojni). Pojdi lepo spat, da si odpočiješ trudne oči :).
[/quote]
Lahko na kratko opišeš, kakšna bi bila po tvoje idealna vloga ženske in moškega v po tvoje idealni družbi?
Res me zanima.
[/quote]
“Lahko na kratko opišeš, kakšna bi bila po tvoje idealna vloga ženske in moškega v po tvoje idealni družbi?”
Ne morem. Enostavno ne funkcioniram na ta nacin. Moj modus operandi je prilagoditev na razmere kakrsne ze so. Lahko pa napisem sledece:
Problem ni v zenskah ali moskih, niti ne v zenski ali moski naravi, Problem je social engineering in nastavljeni umetni SISTEM, ki tako moske kot zenske sili v nenaravno obnasanje. Moski demotivira, da bi bili moski, forsira nas da smo vse vecje zenske. Zenske pa sili v neko vsestransko moskost.
Vse to ni nek slucajen izoliran “pojav”. Gre za del istega social engineering-a, ki se ga SJW gredo na nizu drugi podrocij. Vse te neumnosti glede gender neutrality-a, genderqueer BS-a, da imamo kar naenkrat 5 spolov. “Blurred” sexual orientation, ko imamo kar na enkrat menda 56 ali koliko ze spolnih orientacij. Vse to, skupaj z vsestranskim pretiravanjem s feminizmom, pro-zensko sodno prakso, in to na zahodu, seveda ne v muslimanskih drzavah, vsestransko gonjo proti belemu moskegu, forsiranje multi-kulti filozofije tudi tam, kje direktno skodi, itd, itd. Ma, enostavno se mi vec ne da nadaljevat. Vse to je v fukciji globalne agende, katere cilj je totalitaren kvazi Marksisticen rezim. Globalen. Moc, kontrola, above the law… za pescico, ostalo pa ovce za strizenje. Zato se tudi vse usmetja v unicenje identitete ljudi, unicenje druzinske celice, cim bolj rana vkljucitev v solanje/indoktrinacijo. itd, itd.
Wanna-be intelektualci tipa Spider, ki me dojemajo kot da se “pritozujem nad zenskami” so navadni loleki, ki zivijo na /off. Zenske ste tako zrtve vsega tega kot moski. Jaz sem prilagodljiva sorta. Meni bo ze okay. Fora je, da ravni tisti, ki si sedaj nabolj zatiskajo oci, ignorirajo realnost, npr. naduta glupaca Goldfish!, vecina, bo najbolj nastradala. Meni je bilo ze pred 15 leti bolj jasno o tem kako bo danes, kot je vecini, ki danes to sedanjost zivi.
Skratka, zivimo v svetu, ki je iz dneva v dan bolj fucked up. Ampak zato se ne rabim biti tudi jaz collateral damage. Zato temu primerno tudi zivim. Mater Terezo pomladi in daj v ta nas sodobni svet, pa vec ne bo Mater Tereza.
[/quote]
[/quote]
Zenska narava je zenska narava. Ni stvar v osebi. Stvar je v sistemu, ki osebe motivira v taksno ali drugacno obnasanje.
[/quote]
Sistem sta bila ona in ti. Tudi sam si jo “motiviral”. Ne recem sicer, da okolje pri tem nic nima, vendar to je zanemarljiv delez.
Feminizem so ze davno tega hijacked za potrebe globalne agende. Danasnji feminizem ni vec dolga leta to kar je bil sprva misljen. Kar se tako zgodi z vec ali manj vsemi gibanji.
In ko ze omenjas arabce in srednj vek. Raje se vprasaj zakaj prav feministke najbolj zagovarjajo mosovno migracijo muslimanov v Evropo. Morda ti bo kapnilo, da danasnji feminizem le ni to kot v svoji naivni betici slepo verjames, da je.
[/quote]
O tvojih nazorih nimam kaj debatirat – vsak pač verjame svoje. Jaz nisem vidla nobenga konvoja arabcev, organiziranetga s stani feminizma….je pa res, da zagovarjajo toleranco – do VSEH frugačnih, ne sam arabcev. Ampak tle maš ti svoje fore in te ne mislim prepričevat.
Vidim pa, da si se po pričakovanjih izognil odgovoru (kot tudi popolnoma vsi moški jamrači) kaj je torej alterantiva današnji družbi?
Kakšne bi morale biti ženske po vaše, da vi ne bi bli tlele od same groze konstantno fuč?
Feminizem so ze davno tega hijacked za potrebe globalne agende. Danasnji feminizem ni vec dolga leta to kar je bil sprva misljen. Kar se tako zgodi z vec ali manj vsemi gibanji.
In ko ze omenjas arabce in srednj vek. Raje se vprasaj zakaj prav feministke najbolj zagovarjajo mosovno migracijo muslimanov v Evropo. Morda ti bo kapnilo, da danasnji feminizem le ni to kot v svoji naivni betici slepo verjames, da je.
[/quote]
O tvojih nazorih nimam kaj debatirat – vsak pač verjame svoje. Jaz nisem vidla nobenga konvoja arabcev, organiziranetga s stani feminizma….je pa res, da zagovarjajo toleranco – do VSEH frugačnih, ne sam arabcev. Ampak tle maš ti svoje fore in te ne mislim prepričevat.
Vidim pa, da si se po pričakovanjih izognil odgovoru (kot tudi popolnoma vsi moški jamrači) kaj je torej alterantiva današnji družbi?
Kakšne bi morale biti ženske po vaše, da vi ne bi bli tlele od same groze konstantno fuč?
[/quote]
5 % M in Ž je konstantno fuč!
DXY, kakšen umetni inženiring?? Sej teorija ti gre, le napačne zaključke vlečeš.
Moški so pač na zahodu iz različnih razlogov nazadovali, socialno in ekonomsko, ženske pa so se dvignile. Logična posledica je tudi spremenjena vloga spolov oz. kako naj rečem, predrugačeni odnosi med spoloma. Ne gre za nobeno teorijo zarote, gre za logično posledico dejstva, da na zahodu ženske postajajo političarke, ekonomistke, zdravnice; moški pa štromarji in vodovodarji. Če sem grob.
Sej jaz se s tabo v glavnem v vsem strinjam, razen v najpomembnejši točki ne: da je to, kar imamo, problematično. Zakaj bi bilo problematično?
Nekoč je pač razmerje izgledalo tako, da je moški žensko statusno nadvladoval. od njega je bila odvisna. Sej pa ženska zgodovinsko moškega ni nikoli spoštovala ali ljubila mimo tega, da bi on njej nekaj predstavljal, lol. Danes pa imaš polno nekih tipov s povprečno plačo, manjkom vsake energije, kako navdušiti ženske in idejo, da bi jih morale ženske spoštovati in ceniti? E? Zakaj? ker imajo pimpeka?
Ženska zgodovinsko ni moškega cenila, ker ima pimpeka, ampak ker ima denar, moč, status, družbeni položaj, ali kaj podobnega.
Ženske so morale zgodovinsko, če so hotele preživeti, oblikovati spletkarsko naravo. Ta narava danes pride bolj do izraza, ker imajo razen tega še večjo družbeno in ekonomsko moč.
Ne gre za nobeno umetno prisiljeno stanje, gre za logično posledico dejstva da: so ženske vedno bolj izobražene, deklice ponavadi v šoli pridnejše od fantkov, da ima vsak -a pravico do ločitve itd.
V muslimanskem svetu pač dedci babe še vedno umetno dol tiščijo. A to pa je fair?
[/quote]
Res me zanima.
[/quote]
Idealka je bila v 60-tih prejšnjega stoletja, torej preden so se pojavili hipsterji, od takrat je vse šlo navzdol.
Ti si takrat seveda živel, da veš kako je bilo idealno?
Jaz nisem, ampak dvomim, da je bilo tako idealno, kot si predstavljaš.
Jaz mislim, da vas ene control freake moti, da baba ni stroj z navodili za uporabo, ki bi vam bil do smrti zvest kot pes. V bistvu je baba nasprotno od tega, lol.
Hehe, od nikogar ne pričakujem, da bi mi bil zvest kot pes. Pričakujem pa fer odnos. Torej, če ji ni več, pove in greva vsak svojo pot. Na živce mi gre nepoštenost in zahrbtnost.
Res je, v 60-tih nisem živel, je pa moj foter, ki mi je marsikaj povedal in razjasnil.
Po tem kar vem, se mi zdijo 60-ta kar ok.
[/quote]
[/quote]
Sistem sta bila ona in ti. Tudi sam si jo “motiviral”. Ne recem sicer, da okolje pri tem nic nima, vendar to je zanemarljiv delez.
[/quote]
Blage veze nimas po cem govoris. 😉
Povedal sem kar sem povedati mislil. Kaj si kdo misli, kaj kdo verjame, kaj… je njegova stvar. Vedite pa, da se napisanega nisem vceraj spomnil, ampak da o zadevah dejansko nekaj vem. Toliko, da lahko vec kot kompetentno zadeve argumentirano debatiram s se taksnim strokovnjakom. Namrec, ko receno, ena taksna mi celo posteljo greje.
V vsakem primeru pa, kar se mene tice, zivite kakor vas je volja. To pa se ne pomeni, da mi je vseeno kaj se v druzbi ali z druzbo dogaja, saj se slednje tice tudi mene. Zato se tudi oglasam. Vidim v katero smer razviti svet drvi. In ne pise se nam dobro. Ponavljam, meni bo okay, tako ali drugace. Za razliko od vas sem za zacetek mobilen. Ce kaj, je moj problem ta, da “I want for others more than they want for themselves“. Samo zapomnite si eno stvar. Realnost je lahko ignorirati. Gre za linijo najmanjsega upora. Zato pa bo suocenje z njo potem toliko bolj zoprno.
Znova so se pojavili šele v 90ih.. razpasli pa med milenijci.. kupujejo in “občudujejo” retro stvari. Recimo klasične gramofone.
Hipiji, pa so bili v 60h, samo to je pa čisto druga kultura.
Back on MGTOW topic
Idealna ženska za MGTOWčke je pa Dita von Tease.. ki fura “50”s look”. Vendar zgolj kot ikona ali nema robotska spremljevalka. Če dodaš človeški genom.. bi se potem, glede na silni “MGTOWski spisek zahtev”, vse skupaj končalo takole:
https://m.youtube.com/watch?v=JhkZGqkIjPg
Da bi ženska lahko poleg zadrgnjenega MGTOWčka kaj čutila, si mora pustiti, da jo “žre” komar(ka). Moške vezije itak srkajo rastlinski sokec, krvosesi so namreč izključno ženskega spola, kaj pa drugega! 🙂
MGTOW = Mosquito mentality (moški so OK, ženske krvosesi)
MGTOWčki namreč iščejo ženske, ki so za en-kuraz (njihov).. mono-kuraz… mono-gamijo. Ne prenesejo še kakšnega v bližini, dasiravno jim je idel človeškosti: moški, nosilec kurza.
Primarni MGTOWček je bil tako Sigmund Freud, ki si je samo zato izmislil psiho-analizo (penis-envy).. in ne Robert Briffault kot zmotno mislijo nekateri.
Sicer danes oba ne jemlejo resno (Briffaulta tudi za časa življenja niso), pri čemer se Freuda nekako usmilijo, navkljub vsem njegovim strašanskim kiksom.
V bistvu sem imel naprednega učitelja biologije (je sicer nadomeščal prfokso na porodniški), ki je že prvo uro zastavil vprašanje: “Zakaj ženske živijo dlje?”
Vsi smo bili tiho, brneli so možgančki, a odgovora ni bilo.. Usmilil se nas je in rekel:
“Ker moškim pijejo kri.”
Nekaj bo na tem.. (MGTOWčki pa krese kurit ob tem razodetju)
Če kam svet drvi, je to drvenje mišljeno za oba spola hkrati. Ne bodo se prvo obesile ženske, moški pa opazovali in se hihitali. Zato ne maram egoističnih osamelcev, ki mislijo, da so najbolj pametni in žugajo svetu (beri nam ženskam), kako bomo že videle. Saj smo videle, skozi celo zgodovino, kje nam je bilo mesto. Zdaj je čas, da začnemo bivati skupaj v pravem pomenu besede. Utopija? Izziv. Bo uspelo? Nekaj bo, kaj bo, bomo videli. Če bo vse najslabše, bomo potonili, ampak vsi hkrati. Samo zakaj bi človek živel z najslabšimi možnimi scenariji. To zavira razmišljanje.
Forum je zaprt za komentiranje.