Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Povratek v Slovenijo: dovolj le hitri test in ne več le PCR test: za prihode iz EU, CH, NO, IS, LI.

Povratek v Slovenijo: dovolj le hitri test in ne več le PCR test: za prihode iz EU, CH, NO, IS, LI.

Kmalu med vašimi novicami uradno:

Povratek/ vstop v Slovenijo možen s hitrim testom, PCR ni edina možnost.

Prva država na seznamu je seveda Hrvaška.

Velja le za prihode iz Eu in par drugih (za enkrat).

za vrnitev iz At in It ni potrebno nobenega testa

za vrnitev iz At in It ni potrebno nobenega testa
[/quote]

Od kdaj? Ce nisi cepljen, prebolel in ob kontroli noces karantene?? Za enkrat je za povratek iz IT pcr ker mi smo posebna drzava,ki ne zaupa hitrim testom. Ce gre razumeti :). Ceprav je pri nas vec okuzenih kot v It. Ma tale vladca si je sama postavila sramotilni stebricek.

Od kdaj? Ce nisi cepljen, prebolel in ob kontroli noces karantene?? Za enkrat je za povratek iz IT pcr ker mi smo posebna drzava,ki ne zaupa hitrim testom. Ce gre razumeti :). Ceprav je pri nas vec okuzenih kot v It. Ma tale vladca si je sama postavila sramotilni stebricek.
[/quote]

Od konca aprila.

Če je pa itak večina držav boljših, kar se korone tiče. Slovenija je še vedno v vrhu. Ne bodo pa Avstrijci dovolili, da greš iz Slo v AT. Dobiš karanteno.

Od konca aprila.
[/quote]

Ocitno ne spremljas dobro. Za vstop v slo iz it zahtevajo nasi pcr.

Od konca aprila.
[/quote]
Telebajsek ne izmišljaj si, pojdi brat, ne samo po monu noret.

Ocitno ne spremljas dobro. Za vstop v slo iz it zahtevajo nasi pcr.
[/quote]

Komu na meji ga pokažeš?

Telebajsek ne izmišljaj si, pojdi brat, ne samo po monu noret.
[/quote]

Ja, saj pravzaprav imaš prav. Je treba brat.
In razumet prebrano.
Prvo verjetno resda še znaš, z drugim pa nedvomno imaš težave.

Ja, saj pravzaprav imaš prav. Je treba brat.
In razumet prebrano.
Prvo verjetno resda še znaš, z drugim pa nedvomno imaš težave.
[/quote]
Bedak si, bi vam teletom res morali vse sem lepit? Pa itak ne bi razumeli napisano.

Bedak si, bi vam teletom res morali vse sem lepit? Pa itak ne bi razumeli napisano.
[/quote]

Pa daj!

Pa daj!
[/quote]Dobro je, tečno si. Če nekaj trdiš bi tudi prilepilo ta podatek, pa ga ne moreš, ker ga ni in ne drži. Dva dni nazaj sem lepil sem objsbi iz nacionalke za vse države. Veš ds bom vsakič za vsako tele, saj imaš google.

Dobro je, tečno si. Če nekaj trdiš bi tudi prilepilo ta podatek, pa ga ne moreš, ker ga ni in ne drži. Dva dni nazaj sem lepil sem objsbi iz nacionalke za vse države. Veš ds bom vsakič za vsako tele, saj imaš google.
[/quote]

Jezdec, kaj, če imam prav?

Boš vsaj enkrat sposoben normalno prenesti, da nimaš prav, ali boš še dalje norel po svoji navadi?

Komu na meji ga pokažeš?
[/quote]
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zagotovila, da ni kontrole pac zal ni. In kazen je 400na osebo plus karantena. Ergo?

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zagotovila, da ni kontrole pac zal ni. In kazen je 400na osebo plus karantena. Ergo?
[/quote]

Ergo, je treba razumeti obvestila, ki so objavljena.
V celoti.

ni glih tak

slovenija je trenutno nekje na sredi
hrvaška je slabša za celo kategorijo
ker eu gleda tudi podatke, koliko se testira in koliko testov je pozitivnih in tu hrvaška pogrne

https://imgur.com/a/N67ebew

in za države EU ki so rjave, bo z 18.5. dovolj
pcr test/cepljenost/prebolelost.
brez karantene

Upam, da julija in avgusta ne bo omejitev za dopustovanje v Dalmaciji, v nasprotnem primeru bomo pa prihranili denar za leto 2022 ali 2023…

Ergo, je treba razumeti obvestila, ki so objavljena.
V celoti.
[/quote]
Ja prosim lepo razloži, če veš, da je drugače. Boš naredil/a dobro delo. Hvala.

Ja prosim lepo razloži, če veš, da je drugače. Boš naredil/a dobro delo. Hvala.
[/quote]

Na mejnih prehodih z Italijo in Avstrijo že od konca aprila več ne izvajajo mejne kontrole pri vstopu v Slovenijo.

Saj lahko letiš s čarterjem na Madeiro samo malo na ptice v luftu pazi.

New Report

Close