Povsem neprimerne šolske garderobne omarice
Ne sodijo če je to šola za slepe in slabovidne… A v vrata se je tud zaletel, jih je otrebno ukiniti, pa s stola je padel, morajo otroci sedeti na tleh… Pač, nesreča, malo bo imel buške, naslednjič bo pa bolj pazil, kje hodi… Sem si jaz tudi že glavo odprl na viseči kuhinjski omarici, pa ne krivim omarice za to.
Mi smo imeli eno omaro za vse, nezaklenjeno, sem več kot enkrat šel v šolskih copatih domov, ker so mi čevlje ukradli…
Ma daj duhoviči….(gunnar). Ne moreš falit!
Omarice so popolnoma neprimerne za mularijo!
1. pred omarico se nekdo skloni in obuva, ‘zgornji’ odpre svojo, ‘spodnji’ se dvigne nič hudega sluteč in pribije z glavo v rob!!
Zdaj bodo mone pametovale, da se doma v huhinji tudi pribiješ v zg.element – ok sam tam si sama kriva, sama si v kuhinji in sama si si kriva!
2. zgornje omarice so previsoko, sploh če je noter obešalnik
PROBLEM bi rešili, če bi bile vse omarice za polovico ožje in vse z enojnimi vrati po višini. Najbrž pa še kako drugače, samo jaz nisem strkovnjak za interier.
Zdaj se pa naprej režite in posmehujte, še posebej, če bo vaš mulc prišel domov z razbito glavo!
1. pred omarico se nekdo skloni in obuva, ‘zgornji’ odpre svojo, ‘spodnji’ se dvigne nič hudega sluteč in pribije z glavo v rob!!
Zdaj bodo mone pametovale, da se doma v huhinji tudi pribiješ v zg.element – ok sam tam si sama kriva, sama si v kuhinji in sama si si kriva!
PROBLEM bi rešili, če bi bile vse omarice za polovico ožje in vse z enojnimi vrati po višini. Najbrž pa še kako drugače, samo jaz nisem strkovnjak za interier.
Zdaj se pa naprej režite in posmehujte, še posebej, če bo vaš mulc prišel domov z razbito glavo![/quote]
Ne vem od kod tvoja fiksacija z gunnarjem vendar o.k., pač grizi to svojo idejo dalje.
Pri nas so se učenci med odmorom nekaj prerivali in je ta mali priletel z bokom ob šolsko klop in se udaril, imel je eno malo črnico, nič hujšega vendar po vašem mnenju naj bi umaknili in ukinili šolske klopi, ker se je otrok udaril ob eno izmed njih, kar je milo rečeno trapasto.
V otrokovo življenje življenje spadajo tudi padci in poškodbe tako v šoli, pri športnih aktivnostih, igri ali če so bolj nerodne narave pri večini opravil, zaradi tega nikomur ni potrebno odstranit vseh vsakdanjih elementov, ki so očitno za nekatere lahko nevarni, celo smrtno glede na paniko, ki vlada zaradi neke čisto preproste omarice.
No,vsaj nekdo ki me razume.:)
Zdaj se pa naprej režite in posmehujte, še posebej, če bo vaš mulc prišel domov z razbito glavo![/quote]
No, vsaj nekdo, ki me razume.:)
Učenci točno vedo, da se v razredu NE SME prerivat. Če se, posledično odgovarja kršitelj.
Razumeš? Kršijo pravila in so zato ustrezno kaznovani,
Če pa se zaradi (neustrezne) opreme nekdo poškoduje (‘zgornji’ LAHKO odpira svojo omarico) je pa kriv opremljevalec oz. šola ….
Saj si že slišal, da iz prodaje umaknejo igračo, ker zna biti nevarna? Daš ti otroku nož? Klinac, saj se mora navaditi na nevarnosti.
Prav tako poskrbijo na javnih prostorih, da ni splozkih tal, špičaste ograje, steklenih predmetov na tleh, ki se lahko razbijejo ipd.
LE ZAKAJ, MISLIŠ?? Saj se vendar moramo navadit na nevarnosti! In večina jih sploh ni smrtno nevarnih.
Ne palamudi in pojdi na sonce. Aja, pravzaprav moraš zdaj pazit, da ne bo kdo objavil kaj izven forumske kulture! Maš čisto dovolj dela s tem!
Ja naši jih imajo, sicer ne vem kam se je butnil, če ni načrtno butal, ampak…. no meni so neprimerne zgolj zato, ker v njej ne moreš imet normalne jakne da ne bi ležala na čevljih. kako to zgleda v mokrem ali zaseneženem času najbrž ve vsak. Da ne govorim o tem, da bi naj v teh omaricah puščali tudi material za LV,… le kam naj ga daš?
Učenci točno vedo, da se v razredu NE SME prerivat. Če se, posledično odgovarja kršitelj.
Razumeš? Kršijo pravila in so zato ustrezno kaznovani,
Če pa se zaradi (neustrezne) opreme nekdo poškoduje (‘zgornji’ LAHKO odpira svojo omarico) je pa kriv opremljevalec oz. šola ….
Saj si že slišal, da iz prodaje umaknejo igračo, ker zna biti nevarna? Daš ti otroku nož? Klinac, saj se mora navaditi na nevarnosti.
Prav tako poskrbijo na javnih prostorih, da ni splozkih tal, špičaste ograje, steklenih predmetov na tleh, ki se lahko razbijejo ipd.
LE ZAKAJ, MISLIŠ?? Saj se vendar moramo navadit na nevarnosti! In večina jih sploh ni smrtno nevarnih.
Ne palamudi in pojdi na sonce. Aja, pravzaprav moraš zdaj pazit, da ne bo kdo objavil kaj izven forumske kulture! Maš čisto dovolj dela s tem![/quote]
Kaj vse ni dovoljeno pa ljudje vse to počnejo. Da, otroku dam tudi nož, da si lahko odreže kruh. O odpoklicu pa še ni bilo zaslediti, da bi odpoklicali čisto en običajen kos pohištva, ki ima vogale ali okna, ker vsebujejo steklene šipe in podobno.
Če ti nisi tega prešnoflal, še ni rečeno, da tega ni bilo. Res se smešiš. Pojdi si naredit regrat z jajčko in ga postrezi še babici, ki ti bo zapustila hišo! Pa na mačka ne pozabi :))[/quote]
Ne vem o čem govoriš, ni pa v sklopu s to temo. O smešenju in kdo se smeši pa kdaj drugič, za začetek naj bo podatek, da se ne jaz.