Povsem neprimerno, namesto Slovenske zastave pdrovska zastava
Pa kaj nas imajo tile res za norca ?
“Moja teza je, da je bila stvar dogovorjena z ene, druge ali obeh strani. To ne samo da je zdrs, to je ogromen zdrs obeh protokolov in velika provokacija ter velika blamaža z vidika mednarodnega prava,” je izobešenost mavrične namesto slovenske zastave na srečanju pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan na Dunaju komentiral strokovnjak za mednarodno pravo dr. Miha Pogačnik.
Pogačnik je takole pokomentiral..
“Postaviti se mora pod slovensko zastavo, ne pa Siemensa, Zastave, Planinske zveze ali Fife”
Pogačnik v nadaljevanju pojasnjuje, da ministri zastopajo države in ne drugih ustanov. “Povsem enako bi bilo, če bi tam visela zastava gasilskega društva, Zastave, Planinske zveze ali Fife. Gre za eno veliko provokacijo, ki je do neke mere morala biti dogovorjena. In očitno je bila dogovorjena z avstrijsko stranjo. Zunanje ministrstvo bi moralo takoj protestirati, protestirati bi morala tudi ministrica … Postaviti se mora pod slovensko zastavo, ne pa Gorenja, Siemensa ali Boscha.” Treba se je vprašati, kaj pravosodna ministrica predstavlja. Pogačnik meni, da celotna zadeva “totalno smrdi”. Gre za zadevo, ki je avstrijske in slovenske oblasti niso mogle kar spregledati … “Zakaj bi Avstrijci izobesili mavrično zastavo, če pride slovenska pravosodna ministrica? In zakaj bi se naša ministrica zatem postavila pod to zastavo in zakaj ne bi protestirala?” Pogačnik je prepričan, da je velik škandal že zamenjava dveh državnih zastav, recimo slovenske s slovaško, srbsko ali rusko. Spomnimo, da so zunanji ministrici Tanji Fajon v Makedoniji nastavili slovaško zastavico. Švarc Pipanova pa se je postavila kar pod zastavo gibanja!
Ja to je res malo čudno.
Predvidevam da so LGBT zastavo obesili, ker je Slovenija sprejela posvojitve za istospolne pare in izenačila pravice. Kar je normalno, če želi pripadati zahodnemu svetu kjer je vsepovsod to že urejeno.
Vendar se zdi to protokolarno to popolnoma bizarno in zgrešeno. Če sta hotele stati pred LGBT zastavo in govoriti o temu bi to lahko naredile na drugačen način, ne pa da se LGBT zastava menja z Slovensko.
Jaz sem naprimer gej, samo ne čutim LGBT zastave kot svoje ali, da me zastopa.
Tudi prav se mi ne zdi, da so geji in lezbe mavrico ukradli in si jo prisvojili.
Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 11.11.2022 ob 09:30
Ja to je res malo čudno.
Predvidevam da so LGBT zastavo obesili, ker je Slovenija sprejela posvojitve za istospolne pare in izenačila pravice. Kar je normalno, če želi pripadati zahodnemu svetu kjer je vsepovsod to že urejeno.
Vendar se zdi to protokolarno to popolnoma bizarno in zgrešeno. Če sta hotele stati pred LGBT zastavo in govoriti o temu bi to lahko naredile na drugačen način, ne pa da se LGBT zastava menja z Slovensko.
Jaz sem naprimer gej, samo ne čutim LGBT zastave kot svoje ali, da me zastopa.
Tudi prav se mi ne zdi, da so geji in lezbe mavrico ukradli in si jo prisvojili.
Še kar psihiraš gnojni mozolj kokoš, gonoreja pederska hemeroidna? Še kar nisi šlo spat?
ŠTALA, 11.11.2022 ob 09:39
Kot vidimo je pod to vlado povsod samo štala, v Makedoniji slovaška zastava, na Dunaju toplovodarska, ali sploh lahko v slobodi gre še nižje, še Natašo dobimo za predsednico pa bo zmaga popolna.
Točno tako jaz pravim. Istospolni so dobili pravice izenačene z vami, tudi glede otrok, Svoboda je zmagala, muzeja osamosvojitve ne boste dobili, zdaj bo še Jankovič zmagal in še z RTV boste odleteli. Pa še Madžarske nimate več za zaveznico, ker je kurba k Rusiji odšla.
JA ZMAGA JE POPOLNA.
Totalen propad vaše usrane desnice.