Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Povzročitelj nesreče poskušal pretentati policiste in krivdo prevaliti na sopotnika

Povzročitelj nesreče poskušal pretentati policiste in krivdo prevaliti na sopotnika

Temu pa privoščim najvišjo možno kazen!

Po nesreči s štirikolesnikom je 23-letni voznik poklical znance, ki naj bi mu pomagali pri sestavi zgodbe, s katero naj bi krivdo prevalil na sopotnika. Štirikolesnik naj bi hitro umaknili in ga zamenjali z motornim kolesom. Tega naj bi vozil sopotnik, ki je trenutno še vedno v komi.

Prejšnjo soboto je 23-letni voznik štirikolesnika na območju Mislinje povzročil prometno nesrečo. Sam jo je odnesel brez resnih poškodb, njegov 36-letni sopotnik pa je obležal na cestišču in je še danes v komi.

Pričakovali bi, da bo mladenič nemudoma poklical reševalce, a vse kaže, da je ob pomoči za zdaj neznane osebe sestavil scenarij, s katerim bi si rešil kožo in krivdo prevalil na nesrečnega sopotnika, ki je trenutno v komi. V njegovem scenariju igra glavno vlogo sopotnik, medtem ko on sam sploh ni bil udeležen v nesreči, so poročali v oddaji 24UR.

Štirikolesnik izginil, na kraju nesreče pa se je znašlo motorno kolo

Več znajo povedati priče dogodka. Na kraj nesreče naj bi takoj po nesreči prišli prijatelji povzročitelja in tudi njegov oče. Reševalce pa naj bi poklicali, šele ko je na kraj prispela voznikova mama. Sopotnika so tako pustili nezavestnega ležati več kot uro.

Ko so prišli policisti, štirikolesnika ni bilo več, izginil pa je tudi povzročitelj nesreče. Na mestu štirikolesnika je ležalo motorno kolo.

Policisti zgodbi niso nasedli

Policisti so iskali 23-letnega mladeniča, a ga na doma niso našli. Deset ur po nesreči ga je na policijsko postajo pripeljala mama, ki je sodnica na okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu.

Kot kaže, pa policisti zrežirani nesreči niso nasedli, v preiskavo pa so se vključili tudi kriminalisti.

Predstavnica za stike z javnostjo na PU Celje Milena Trbulin pravi, da so na kraj nesreče pripeljali neregistrirano motorno kolo, kar naj bi dokazovalo, da je bil 36-letnik v nesreči udeležen sam. Po njenih besedah kriminalisti zbirajo podatke o osebah, ki so po prometni nesreči priredile kraj nesreče.

Zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in zapustitve poškodovanca je zagroženo do osem let zaporne kazni.

24 ur

že obdelala tema

že spodaj sem napisala, da bi morali biti obtoženi in it v arest čisto vsi, ki so sodelovali v tej akciji.
ker je bilo vključenih vsaj 10 ljudi.

Pa res, nisem videla prej, se opravičujem.

Resnično sem zgrožena, med kakšnimi egoisti živimo. Se strinjam, naj jih kaznujejo prav vse, ki so pri tem sodelovali.

Kriminaliste ne m oreš pretentat.Januarja jih je tudi glavna sestra v kliničnem centru želela pretentat in so takoj ugotovili,da nekaj ne štima,da se zgodba ne ujema in da so laži.Tudi v obtožnici je ogromno skrivanja in neresnice,ter zahtevaka za pridobitev dokazov sploh ni navedla.Le zakaj ne?Ker bi tudi sodišče ugotovilo,da nekaj ne štima.Ampak bo vse črno na belem.

A niso pisali včeraj, da je mama povzročitelja sodnica?
Če je res, potem itak vemo kakšna bo kazen, glede na to, da je vsem jasno kako poštena so sodišča…in sodnice….

Ja, seveda, glavno, da jo MON obdela, potem je posledično vse lepo in prav.

Se prav čudim,da tile norci niso še bolj poškodovali poškodovanca,da sodničin sinko ne bi bil česa kriv. Res je žalostno v kakšđnem svetu živimo!!!!!

je sin moje takrat najboljše prijateljice povzročil hudo prometno nesrečo s smrtnim izidom in trajnimi posledicami pri potnikih, ona pa je kot obsedena iskala izgovore zanj, češ, da so si sami krivi, ker so šli k njemu v avto, pa da kao sploh ni vozil, da je vozil umrli……, nisem mogla verjeti, da je taka, pa je po poklicu učiteljica.
Ja ljudje so sposobni marsikaj, da zaščitijo svojce in lastne interese.

Sram jih bodi! Brez besed, samo upam da se zbudi iz kome in da bo vse vredu z njim. Za ostale – škoda besed, sramota. To niso ljudje! Ne bi si želela biti niti soseda od njih!!!!

Človeka spoznaš v nesreči.

mama mia!:( in taksnemu cloveku naj dam roko,in objem??!:( never:(

never give up:) Good night, Good night! Parting is such a sorrow That I shall say good night till it be morrow W.Sh.

Na lastni koži sem občutila kako podel je človek, ko je potrebno sebe zaščiti. V takšnih situacijah se možgani dobesedno skisajo.
Se pa strinjam, da bi moralo iti ljudstvo na ulice – če tisti, ki so sodelovali ne bodo obsojeni tako kot si zaslužijo. V bistvu sploh ne vedo kaj so si nakopali. Mora pa imeti ta družina velik vpliv, ker kar tako ljudje ne bi hoteli sodelovati pri takšni stvari – se sprašujem, če bi kdo od prijateljev mene podprl v takšni situaciji (čeprav ne bi tako reagirala), odgovor je ne, je pa res, da tudi jaz ne bi v takšni situaciji hotela ščititi drugega – nobenega pravzaprav.

Če prav razumem napisano, ga je prav ona privlekla na policijo. In rešilca so tudi poklicali šele, ko jenona prišla. Tako da meni zgleda ona edina normalna pri vsej tej stvari, ostali so pa za v smeti.

No, ne vem, nisem vsega brala, pa vendar, glede na dosedanje izkušnje s sodiščem, dvomim, da bo dobil pravično kazen.

Me zanima, koliko je tule takšnih mam, ki bi svojega sončka odvlekle na policijo, če bi ugotovile, da je kaj takšnega storil. Vsa čast gospe sodnici. Gotovo ji zdaj ni lahko. A storila je, kar je prav.

Vsak normalen človek takoj vidi, da ni izhoda – to bi morali videti tudi oče in company. Pa četudi bi jih uspelo kaj prikriti (pa četudi tisti, ki je v komi ne bi rekel nič), bi nekdo enkrat spregovoril. Kar se mame tiče, je ravnala prav, vendar mislim, da je bila z dogajanjem seznanjena še preden je reagirala.

danes so že začeli obračati zgodbo, da je bila policija obveščena eno uro preden so prišli, pa da to ni nič vplivalo na zdravstveno stanje ponesrečenca….. se že dilajo med sabo. fante bo dobil kakšnih par uric družbeno koristnega dela pa bo. upam, da vsaj ponesrečenec preživi brez hujših posledic.

New Report

Close