power juicer
Moja izkušnja je, da tisto kar prodajajo po raznih big bengih ne seže power juicerju do kolen ali pa je dražje.
Mi ga imamo in ga uporabljamo kar dosti. Je fajn. POtem imamo obdobje, ko ga še pogledam ne, ker se mi ga ne da pucat, potem pa spet… Res iztisne sadje do suhega… In fino je, ker lahko vržeš notri celo jabolko, hruško…Agrume je treba lupit!
V primerjavi z enim prejšnjim, ko sem morala jabolko rezat na tanke krhlje, kjer je lupina in peške naredila celo štalo na vrtečem ribežnju in mrežici, da ne govorim, da se je od ostankov ful cedilo in posoda za ostanke je bila v hipu polna, je omenjeni aparat car! Edino tisto, ko kažejo, da se da uporabiti ostanke, je meni malo mimo… Nisem poskusila, priznam, samo mi ni apetitlih.
Jaz sem ga kupila v Šparu, so imeli akcijo in ni bilo treba čakati na Top Shop. Mogoče pa imajo še kje te akcije…
Če si želite svež sok, ga priporočam.
vichy,
mi imamo strojček skoraj nov, le parkrat smo ga uporabili. Nekako se nismo navadili, pa tudi mašina je kar prevelika za našo kuhinjo, ki ima malo pulta. Skratka, pri nas že par mesecev počiva v škatli.
Mislim, da se prav spomnim, da je mama lani plačala več kot 30.000 SIT, prodamo ga za 20K (83 €).
Če te zanima, pošlji mail.
Jaz sem ga kupila pred 2 mesecema na obroke, plačala zanj 29.000 sit s poštnino in sem zelo zadovoljna. Predvsem mi je všeč, ker jabolk,hrušk, pomaranč in ostalega ni potrebno rezat. Če boš kupovala kaj drugega, bodi pozorna na velikost odprtine, kamor mečeš sadje. Da bi morala vsako jabolko ali pomarančo še razrezat na drobne koščke, bi me res motilo. Otroci, pa tudi midva pa sok obožujemo.