Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Power juicer

Power juicer

Sem že na tem, da ga kupim, čeprav je cena zasoljena…
Prosim, če ga katera že ima, kako ste zadovoljne?
Je vreden tega denarja?
Lepe praznike!

Majda

Malo poišči na forumu Starši staršem – spomnim se, da je pred kakšnimi 10 dnevi ena rekla, da je zadeva sicer super, ampak, da je ful veliko za pomivat.

Imam ga že več kot mesec dni in sem zelo zadovoljna z njim. Vsak dan že za zajtrk pripravim sok, kavo je že skoraj čisto nadomestil. Ne bo ti žal. Pri nas ga imamo cel čas na pultu, zvečer ga pomijem, zjutraj pa ” zalaufa “…In meni se cena, glede nato , koliko ga uporabljamo in kako dober sok pijemo, ne zdi visoka. Vsaj zame je to prva stvar, ki sem jo kupila v Top Shopu in nad katero nisem razočara…prav nasprotno ..navdušena.

za pomivat ni veliko, lahko daš v pomivalni stroj..sploh pa, dovolj je , ga ga pomiješ enkrat dnevno, vsaj sedaj, ko ni mušic.

Lep pozdrav

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Mi smo ga kupili pre kakšnim mesecem in je super. Cena ni zasoljena, ker sokovnik dejansko daje več soka ( v primerjavi z drugimi sokovniki). Mi smo ga najprej čistili po vsakI uporabi, zdaj pa ga očistimo le še vsak večer, pa tudi to opravilo ni pretežko.
LP

sokovnik je super…mi ga čistimo po vsaki uporabi, ker smo ugotovili, da tako iztržimo več soka…

imam ga “že” tri dni in vsako jutro naredim sok za takoj in še eno steklenico za v hladilnik,pomijem ga takoj, kar ročno, ker gre hitro. A se zvečer še tudi hitro umije ali se nič ne zasuši?
Res je tih, moti pa me ena stvar: v reklami tip daje noter cela jabolka, res grejo noter, ampak v receptih pa lepo piše, da moraš peške odstranit. Danes sem dala noter limono s koščicami, pa mi je bilo kar žal, tako so ropotale , da sem ga ugasnila in jih odstranila.
Ne morem primerjati z drugimi sokovniki, ker jih nikoli nisem imela.

Imamo ga dober mesec in smo zelo zadovoljni. Res se ti ga za en kozarec soka ne splača prižigati. Jaz naredim vsak dan en vrč,ki potem stoji v hladilniku. Pomijem ga pa takoj in gre kar hitro.
LP Jasna

Tudi mi ga imamo namen naročit, pa me zanima, če je priložena kakšna knjižica z recepti oz. katero sadje gre skupaj? In, kako pa ve kombinirate sadje?
LP, ina

je knjižica z recepti. Največ sočimo jabolka, ker jih imamo doma, in mešamo s pomarančami, s hruškami in limonami, poskusila sem tudi korenje in pomaranče, pa zeleno in pomaranče. Korenje in hruške dajo presladek sok, zato daš zraven kaj kislega. Če mešaš z grenivkami in če ti je grenko, moraš sokovnik oprat, preden delaš dalje. Receptov je v glavnem dovolj.

Hvala, komaj že čakam!

Lepe praznike vsem.
LP, ina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close