Power juicer

Imam ga že več kot mesec dni in sem zelo zadovoljna z njim. Vsak dan že za zajtrk pripravim sok, kavo je že skoraj čisto nadomestil. Ne bo ti žal. Pri nas ga imamo cel čas na pultu, zvečer ga pomijem, zjutraj pa ” zalaufa “…In meni se cena, glede nato , koliko ga uporabljamo in kako dober sok pijemo, ne zdi visoka. Vsaj zame je to prva stvar, ki sem jo kupila v Top Shopu in nad katero nisem razočara…prav nasprotno ..navdušena.
za pomivat ni veliko, lahko daš v pomivalni stroj..sploh pa, dovolj je , ga ga pomiješ enkrat dnevno, vsaj sedaj, ko ni mušic.
Lep pozdrav

imam ga “že” tri dni in vsako jutro naredim sok za takoj in še eno steklenico za v hladilnik,pomijem ga takoj, kar ročno, ker gre hitro. A se zvečer še tudi hitro umije ali se nič ne zasuši?
Res je tih, moti pa me ena stvar: v reklami tip daje noter cela jabolka, res grejo noter, ampak v receptih pa lepo piše, da moraš peške odstranit. Danes sem dala noter limono s koščicami, pa mi je bilo kar žal, tako so ropotale , da sem ga ugasnila in jih odstranila.
Ne morem primerjati z drugimi sokovniki, ker jih nikoli nisem imela.

je knjižica z recepti. Največ sočimo jabolka, ker jih imamo doma, in mešamo s pomarančami, s hruškami in limonami, poskusila sem tudi korenje in pomaranče, pa zeleno in pomaranče. Korenje in hruške dajo presladek sok, zato daš zraven kaj kislega. Če mešaš z grenivkami in če ti je grenko, moraš sokovnik oprat, preden delaš dalje. Receptov je v glavnem dovolj.
Forum je zaprt za komentiranje.