Najdi forum

Pozdravljeni,
v power pointu delam predstavitev, pa me zanima, kako naj v PP izdelam povezavo do internetne strani. Ko bom imela predstavitev, bi samo v PP kliknila z miško in bi se povezala s spletom (iz you tuba ) bi bil en posnetek.
Naslov sem skopirala iz interneta, vendar potem ga moram v PP spet kopirati in prilepiti v internet.

Upam, da sem napisala razumljivo . Hvala za pomoč.

Takole piše v pomoči za PPT

Stran, mesto ali datoteka na spletu
1.V navadnem pogledu izberite besedilo, obliko ali sliko, ki jo želite uporabiti kot hiperpovezavo.
2.Na zavihku Vstavi v skupini Povezave kliknite Hiperpovezava.
3.V razdelku Povezava kliknite Obstoječa datoteka ali spletna stran in nato kliknite Brskaj po spletuPodoba gumba.
4.Poiščite in izberite stran, mesto ali datoteko, do katere želite ustvariti povezavo, in nato kliknite V redu.

Nova datoteka
1.V navadnem pogledu izberite besedilo, obliko ali sliko, ki jo želite uporabiti kot hiperpovezavo.
2.Na zavihku Vstavi v skupini Povezave kliknite Hiperpovezava.
3.V razdelku Povezava kliknite Ustvari nov dokument.
4.V polje Ime novega dokumenta vnesite ime datoteke, ki jo želite ustvariti in do nje ustvariti povezavo.

Če želite dokument ustvariti na drugi lokaciji, pod Celotna pot kliknite Spremeni, poiščite lokacijo, kjer želite ustvariti datoteko in nato kliknite V redu.
5.Pod Kdaj urejati kliknite, ali želite urediti nov dokument kasneje ali urediti nov dokument zdaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close