Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style powersept za glivice

powersept za glivice

Pozdravljene,
zanima me ali je katera že uporabljala Powersept za glivice na nohtih in ali je pomagal? Namreč že eno leto ima dva nohta najbolj prizadeta na nogi, pred 3 meseci sem jemala 5 tednov tablete, vendar jih nisem dobro prenašala, vsak mažem z čajevcem, ki je malo poboljšal stanje, vendar še vedno je en del nohta rumeno rjav.
Kupila semta Powesept pred 3 tedni, vendar se ni naredila nobena pena, tako kot zatrjujejo, če imaš glivice in ne vem če to sploh deluje, kot bi špricala z vodo.
Ali ima katera dobre izkušnje s tem izdelkom?
Hvala za odgovor.

tega nism uporabljala, ampak probala sem veliko lakov za nohte in nobeden mi ni pomagal, potem naročila sem si ene čudežne kapsule skinetrin in je bila izboljšava.

ne predstavljam si, da bi prehransko dopolnilo delovalo proti glivicam…kak to deluje? tut se soočam že več časa s glivice…nobeden lak ni deloval, a lahko kdo kaj posvetuje? kaj ste probali? kaj je bilo najbolj učinkovito

Ta spray ne učinkuje, škoda denarja, vsega sem porabila, pa nič.
Naturopatinja mi je rekla, da se je potrebno razstrupiti od znotraj, zato zdaj jemljem AXIBOULARDI kapsule, to so glive kvaovke, ki naj bi pomagale. Naročite jih v centru SAEKA NA spletu.

Lep pozdrav.

meni je pomagal skinetrin. lake so res zanič, nobeden ni izboljšal mojega stanja… samo prehransko dopolnilo skinetrin, ampak učinki so bili vidni šele po enem mesecu jemanja…

kaj pa je je skinetrin? hitro si opazil rezultate? dej povej kej več o tem… a še nekdo je omenil axiboulardi. kaj je to, kakšna je razlika, katero prehransko dopolnilo je najboljše za glivice ?

sestavine izdelka skinetrin so na naravni bazi. lahko si več prebereš na
webmoneysaver.com/386/skinetrin-ptg?type=coldlead

Preizkusil sem več mazil, smrekovo mazilo pa powersept… itd nic saj so mi zdravniki razlozili da z mazili ni mož doseči plast med nohti kjer se glivice razvijajo. priporočam podjetje medilase ali tako nekako na vicu po 6 obsevanjih z laserjem nimam več glivic, res pa je da je potrebnih vec kot 6 mesecev do ozdravitve

Powersept ali

Skinetrin

Katero bolj priporočate?

Hvala

Ali kdo uporablja katero izmed teh?

Powersept je 1,5% vodikov peroksid. H2O2. V dozi ga je 2dl po 20€.
Pojdi raje v lekarno po pol litra 2% ali 3% vodikovega peroksida. Cena je okoli 5€ in razkuži vse kar je prišlo v stik s tvojim nohtom. Brisače, preproge, nogavice, čevlje (po vsaki uporabi)… in seveda nohte večkrat na dan.

New Report

Close