Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozabil sem na celi črti!!! :-((

Pozabil sem na celi črti!!! :-((

Zdaj mi je jasno…zakaj se mi je soproga tako lepo delala že dva dni….pa zakaj je…hm….no tiste lepe reči počela…..
Pozabil sem,da imava danes obletnico poroke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-((((((((((((((((((((((((((((((((((
Fak!Se ji moram kej jutri odkupit….al pa še en sex nocoj ;-)))

jajaja tak se ji odkupi…ne parfumčki, draga restavracija in zahvala, da te mora prenašat…………..hehehehh

FAJN JE POSEXAJ, SAJ SI TO ŽE ZASLUŽI….HIHIHIHIHII….PA ŠE TEBI SE BO MAL NOSTALAGIJA ZBUDILA…HIHIHIHI

PA-PA

leta letijo - iščem stevardeso.....

pozabil..kako mores..na svojo drago pozabt..bemti..seveda ko pa sam na fuk mislis…in s seksom se ji ne bos odkupil ni sans..bo treba mal bolj pomigat;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ko boš ti tolk staža imela,kot ga imam jaz…..boš še na marsikaj druzga pozabla…tko al tako že zdej!
;-)))

UUUUuuuu … mater … … to pa ni v redu … ne ne … Jaz bi te kar pred vrata dala spat, če me na jutro obletnice ne bi pričakal z kafečkom in biškotki pa seveda kakim malim darilcem … :))))))))))))))))))))

Ajde … hit v štacuno pa kej lepega kupit!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

mas ti mene dons na eni piki..al muhi..dej nisan rajs kam drugam, ker sem razbojnisko razposajena in lahko uletim mal tja

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aja?A lahko tvojo kartico ponucam za to?
😉

ja uno z joskicam..jao..jao..ma ti si res en sprevrzenc..bemti..te bova nagonili..ane bugi..

:))))) Ehm … mojo kartico? Pa kaj ti bo ko je čista suša gor … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Dokler je suša…je že OK!Pr meni je depresija na njej(-)..
😉

New Report

Close