Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozdravček!

Pozdravček!

Dobro jutro in pozdrav novemu forumu!!!
Eden mora bit prvi, pa bom enkrat jaz!
Ta veliki so šli, malček pa začuda še spančka, mene je pa čisti firbec takoj zjutraj nagnal sem.
Lep dan vsem!
Lp, Mateja

No saj bo, vidim, da smo se že opogumili, pripravljam srečanje prideš?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, z veseljem bi prišla, pa tako težko rata, da je naš šef doma in čuva lumpe.
Če pa bi se slučajno poklapalo, pa pridem.
Za večino ni OK, meni pa je najlažje dopoldan, uporabim babi servis, ta večja sta pa v šoli in vrtcu.
No, bomo videli!
Lp, Mateja

Hojla! Mi je nekak čudno…ta novi forum…se bo pač treba navadit, ha ha!
Tak, zdaj pa grem likat!!!!
pa pa

Dobro jutro tudi od mene!
In blagor tebi Mateja za pridnega malčka :o) Pri nas, ko zazvoni ura ob 6-ih, je najmlajši prvi pokonci. No ja, saj me niti ne moti, ker moram vstati tudi sama, da šolarjem pripravim zajtrk in malico.
Zdaj sva z najmlajšim že dobri dve uri sama, sva že pekla, pospravila posodo, obesila perilo…
Imejte se lepo!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Dobro jutro tudi iz Goriškega konca.
Zdej bomo pojedle z tamalo in potem pa kratek sprehod.

Lep dan in uživajte z svojimi sončki!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pri nas je takšna megla, da s sprehodom še vsaj dve uri ne bo nič!
Vladka, tudi pri nas običajno mali prvi vstane, ampak okoli 7 ih!
Lp, Mateja

sončen pozdravček tudi z mojega konca!
hej, mateja, jaz sem ravnokar pri kavici… sem takoj ubogala! upam, da t. še spi in da boš tudi ti v miru pokofetkala!

no, jaz upam, da bo tale forum postal tako živahen, kot je bil starši staršem, saj bo le to pokazatelj, ali je bila odločitev pravilna!
čeprav sem po svojem osebnem prepričanju proti delitvi forumov, sploh delitev “starši in otroci” ter “starši osnovno- in srednješolcev…” je zdaj povsem brezvezna. no, bomo videli, kako se bo stvar obnesla.
srečno!

Uf jst sm tud likala ampak sm že fertik in zdaj samo še čakam da se moja lubica zbudi. Smo spali od enajstih do pol sedmih, potem pa takoj po dojenju spet naprej…

lep dan želim

Oooo, poli99, laufam si kuhat kavico!

No, bo pa Primož črtal en forum, pa bo SO tudi za večje otroke:::
Lp, Mateja

Ojla punce.

Tud jaz moram danes likat. Pa mogoče skočim še na Bled.

se pridružim jutranjemu pozdravu pa naj še jaz povem,da “visim”tukaj,ker odtajujem hladilno omaro(pa čakam in čakam,da se do konca odteče)
Pa lep sončen dan kjerkoli in kdorkoli že ste… :-)))))))))

Pri nas tudi, ne vidiš 100m daleč…Kot v tistem filmu…grozno!

o madonca ste pridne … jest sem šele vstala 🙂 čeprav smo celo noč kar lepo spali … likam itak ne, pospravt nimam kaj 🙂 … miško spet spančka … škoda ker ni še sončka 🙂

lep dan vsem!!

B.

Jst sm pa tok vesela, ker dones končno najina bajtica dobi plato in na koncu tedna še streho. Jupi. Če bo vse po sreči smo poleti notr. POl pa žurka brez tašče in tasta;o)

OJ mijaka, jaz tudi komaj čakam da rešimo stanovanjski problem. Sicer ne bo bajtica, ampak se fuuuuuuuuul veselim. Upam, da nam bo uspelo do drugega leta.

Ma saj midva greva 60 km iz Ljubljane ven, ker bi z istim denarjem v ljubljani lahko kupila samo garažo:o( In sva se pač odločila za kompromis. tako bo najina punči tekala po travi pred bajto , brodila po potočku kije na parceli. zdaj sva ugotovila da imajo čez najino parcelo še srne pot. Vau, vrtec je pa 1,5 km daleč ravno tako šola in vsa ostala infrastruktura.
kaj bolšga.

Sliši se kot iz pravljice, res. Gotovo vam bo lepo!

Mi se bomo selili v mesto. Veselim se tega, da bom šla peš lahko na pošto, v knjižnico… pa s prijateljicami na kavo, da bo imela hčerka blizu šolo, pa glasbeno, da bo imela veliko prijateljic čisto blizu. Tega sedaj ni in ful pogrešam.

…pri nas še vedno megla…
Lp, Mateja

sej tukaj je tud, komaj čakam da posije sonce, da se greva ven martinčkat

Pr nas tudi, ampak malo bolj pa
se ,3ž
e
vidi!

joj, je Ivana imela prste vmes…

joj, je Ivana imela prste vmes…

domov prid, mi mamo sonček!

No tu na Krasu nas tudi greje. Tule ne pridem gor tako zgodaj kot ve, saj smo pravi zaspanci, še zajtrk jemo tam nekje okoli 10h. Pokukam pa, ko dam vse tri spat tam nekje okoli 14h. Pa ugotavljam, da bo treba še ogromno samodiscipline, opozarjanja…. da se bodo določene teme premaknile semle. No, saj večina najbrž sploh še ne ve, da sprememba deluje.

LP raglja

New Report

Close