Pozdravček!
Danes se vračam v službo … :)))))))))))) … po dveh tednih bolovanja … :))) Uh … kok je pasalo … :)))) … pa še taki lepi sonček je bil, da sem se že prav lepo posončkala … jaja …
No … dragi moji. Obveščam vas, da zgleda, da bom samo še en mesec v službiki … potem me bo zgleda dohtarca dala na bolovanje in potem s koncem maja začnem porodniško. In v tem mesecu moram še porabiti lanski dopust in še nekaj letošnjega … tako da … jah … ne vem koliko časa bom sploh še na netu …
Vidim tudi, da se je Zvezdica vrnila v naše vrste … :))))))))))))))))))) Lepo lepo. :))))) Pozdravljena Zvezdi … Kako kaj ta malček?
No … pa saj se še beremo … :-*****
Lp, Bgv
Uuuuuuuuueeeeeeeeeee…… Buuuuuuuuuuuggggggggiiiiiiiii…….. Neeeeeeeeee iiiiiiiitttttttt ;).
Lepo pocivaj doma – pa porocaj ali bo mala Bugi ali mali Bugek ;). Se bomo junija vsi spomnili na tebe 😉 :)).
Ja … ben … Še ta mesec bom lahko z vami … pol pa mogoče le občasno kak postek napisan v kaki knjižnici ali cyber caffeju … :)))) Pa saj leto hitro mine … a ne? :))))
Poročala pa bom … brez skrbi … Če ne drugače bom sporočila Sprevržkotu, ki bo potem poročal še sem gor … ;)))) :))))
Lp, Bgv
Srce … ni varjante … :(((( .. žal. Prevelik strošek za ta cajt kar bomo še tam …
Pa saj ni blema … saj bom že dobila kje kako net-postojanko, da vam tu pa tam napišem kako nam gre … in da pogledam, kaj se dogaja z vami …
Sicer pa … kaj neki brundaš. Sej s tabo bom tako ali tako lahko kontaktirala kar prek telefona … :))) Ko mi bo dolgcajt doma ti bom že kej positnarla po telefonu … Če bo pa prov hudo, se ti še naslikam pri tebi doma s ta malim/malo … :))))))))))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahaha … ej … Spiderček … tko je … Buši je že ko balonček (čeprav ni še prov tisto, da bi samo čakal, kdaj poči) … drugod pa mi skoraj ni poznat nosečnosti … :)))
Lp, Bgv
Ne vem kakšen spol po … Se bomo pustili presenetit … :)))) Sicer pa mislim, da kar oba z očijem navijava za sinčka … (sam ne tega naglas govort, ker me bo Sp-jko linčal … on namreč navija za hčerko) :))))
S sestro pa imava v bistvu skupaj rok … 1 dan razlike … Jaz ima 27.6. … sestra pa 28.6. … :)))))))))
Lp, Bgv