Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozdravljeni!

Pozdravljeni!

Dober dan!

Tudi jaz imam nov nick.

Najbolje, da si ga vsi spremenimo, da bo spet veselo in zabavno.

Lep pozdrav.

F.

Frčati, frčati...

Pozabila povedati, da imam štručko!

Adijooooooooo.

F.

Frčati, frčati...

Kdo si ti!!!!!!!!!!!!!??????????????????
Štručko?A si v pekarni v službi?
A si od Alta žena?
Takoj povej kdo si!!!!!!
Tu sem jaz med šefi!
😉

Frčafela sem, pa saj jasno piše!
Baje moramo vsi zamenjat nicke, a ne veš tega?

Ja strela gromska, pa sončev ožig, pa kurja prsa, pa petelinji ponos!

Imej me rad in vse bo v redu!

Poljubček na tvoj smrček!

F.

Frčati, frčati...

joj…altika…bravooooooooo…cestitke za polulanko…veselim se s teboj,hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jade…jade…saj si pameten…altika je…po novem frcafela…ker je dobil eno frcafelco lustkano…mcno

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hmmm… težko bo… v zgornjem postu piše, da je ženska… alt je pa moški (vsaj kolikor vemo, hehe)…. ali sem ga mogoče spet mimo vsekala?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

mishika…sem ugotovila ja…to ni alt…ampak je verjetno zvezdica…samo me sedaj bega…napisala je da imas strucko…vem da je zvezdica nasa noseca…in…bega me pa sedaj to…od kje ji cas za net…ce je res rodila…mater jo bom…res jih bo fasala…razen ce nisem tud sedaj mimo usekala in se kaka poletka ali pa trilci norca dela iz nas;))

mogoče pa je šla na pospešen porod… 😉 hehe, zmeda nastaja 🙂

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

aha…bemti jo bom…;))

… in ljubka , ki se na hrbtu valja … tam v profilu ;)))
Meni tole diši nanjo ;)))

Frčafelca – a pobereva stave 😉

… sicer pa , saj itak ni važno , glavno , da je hec !

New Report

Close