Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozdravljeni

Pozdravljeni

Ola

Najzaj v službi. Ej, to je pa nekaj tko neugodnega, priti nazaj v službo po 3 tednih. Fuj….

In, kaj je kaj novega?

Hejla…………….Midva se nisva slišala že fuuuuuuuulllllllll časa………….In ravno, ko naj bi bilo ravno “napeto” pri vas, sem šla na dopust……

Torej…………A že zibate??? Verjetno, da ja…..Kaj pa, če lahko vprašam??

CMOKA

Najprej enga cmooooooooooooooooooooooooooooka zate … pol enga za ženkico … in enga za ta malo štručko … :-******************* :)))

A je živahno doma? A rase kej … pa jokca? :))))) Raport … takoj … zdaj!!! :)))

Tukaj … Ja kaka novost je že … Sp-jko je začel delat … in zdej forum trpi … :((((( … Sonči je šla spet na morje pa je do jeseni ne bo nazaj verjetno … … :(((( … Zvezdi ima še vedno buši … Helči … he he … helči se meša … :)))) … Žverčka čivka naprej … ;)))) … in jst … pa kaj vem … mene še vedno cvetni prah meče … :))))))))))))))))))))))))))))))

Tko … na kratko … :)))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

o tatko ;)))
je še pridnu otroče, al kej jokca ponoči? ;)))

cmoka

Draga Bugi,
prosim, da takoj poveš zakaj in kako se ti zdi, da se mi meša?

jebela cesta ja… me enumal opravljaš, opa, obrekuješ!? ;))

cmoka

Ma ljubezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Helčika … ljubeeeeezen te meeeeša … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-********

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

De b’ te buh uslišu!!!!! bi rjeku en najin prjatu…

cmoka vselih

O zibamo, zibamo.

Imamo 24 dni staro punčko Niko. Tak cukr…..

Ej

Se je pa dogajal pri vas. Skoraj toliko kot pri nas doma. In sicer:

Spimo še kar v redu, malo tudi jokamo. Rastemo 1 cm na 20 dni in se redimo 500g na 20 dni. Si moreš misliti!?

SP-jko je šel pa v službo??? O porka madona. A zdej se pa nič več ne javi čez dan? To mi pa ni všeč.

Tudi mene zanima!!!!

Ma ni sile. Se zbudimo ob Cca 2:00 za kratko malico in ob 6:00 za zajtrk.

Drugače pa kar gre.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………………..kolk lepo……………..pa je kej pridkana??? Mene pa še vse to čaka…………..

Če bo moje tako pridkano………………….:))))))))))))))))

Ej.

Kar v redu je. Všasih sicer malo muhasta, ampak je vredno vsega.

Da b vaju buoh uslišu obe….an še mene eno malo prej!
😉

Še ne parkrat na Šank Rock….pa ti postavim diagnozo…..;-))))

He, he, he………in kakšna bi bla ta diagnoza?:))))))))

Dva računalnika,oba nonstop online…..sam danes sem geslo pozabil,tako da se vam nisem mogel javit s fronte.
Ne bo krize!!!!!
🙂

Čau Alti…….ženo pa pupco kušni še v mojem imenu!

Novega?! Rajš vprašaj, kaj je starega. Bo samo en odgovor – MI.

:-)))
Dobrodošel nazaj med nas!

Zanimiva!!!
🙂

New Report

Close