Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozdravljeni vsi….

Pozdravljeni vsi….

Malce po dolge času,predvsem pa po vsem kar sem strašnega doživljala se vam nakratko javljam.
Pogrešam vas,kaj naj rečem.Vse skupaj!
Ko se takole zamislim,jep bilo je grozno…In to tako,da bolj ne bi moglo biti.
Nevem,zakaj se mi dogajajo tako težke stvari…In navsezadnje za vse ostajam sama..Tako je bilo tudi tisto noč….Doživela sem nekaj najbolj strašno morastega ampak žal to niso bile sanje…Moj mali lumpek je sredi noči padel v vročinski krč.Kako to izgleda mogoče nekateri veste.Nikomur tega ne privoščim,a izgleda strahljivka..Izgleda tako,kot da ti bo otrok umrl na rokah. Tesaji,po celem telesu,obrne oči…pade v nezavest,celo telo je v groznem krču…otrok se lahko zaduši….slina iz ust..pa kaj naj naštevam grozlivka….
Kot sem dejala bilo je sredi noči….Prej nobenega znaka,le malce nemiren je bil v posteljici.Muca pa je takole bolj bdela z eno roko nad starejšo hčerko,ki ji je čez dan kuhala ko nora.Tudi tam do 40 … z drugo roko pa na malem…….Res,grozljivka…a nato kar iz ljubega miru mi pade tamali iz grozljivega nenadnega joka v vročinski krč…Takoj sem vedela kaj je to (saj sem podobno doživela v službi pri enem fantku…slab mesec nazaj..
Kolikor se je le dalo sem se zbrala in odreagirala tako,kot je potrebno.Nato oddivjala na pol oblečena v dežurno ambulanto..In smo skupaj z rešilcem odšli v bolnišnico….Tam vsega hudega še ni bilo konec.Otrok je stalno kuhal in kuhal…vedno,ko je tem.naraščala je postajal vedno bolj moder in moder..Grozjivka…..Spet tista agonija,kaj bo z njim…Bila sem stalno ob njem,tudi ponoči…Ma kakšno spanje,čuvala sem miškota,bila pozorna na vse,kako diha,kakšna je njegova barva itd temperatura……..Ma ni za opisovat resnično…Ampak bilo je grozno..Tako so minevali dnevi in vsak dan smo imeli podobne šoke…dokler niso ugotovili,da ima mali pljučnico.Polovica pljučk je zasenčena…Hvalabogu sem rekla..zdaj ga bodo vsaj zdravili…Stanje se je takoj po venoznem zdravilu malce popravilo.Še zmeraj pa je slabo dihal,grozil mu je kisik,izvidi so bili izredno slabi….
Bila sem čisto na koncu..Tudi zlomila sem se čisto in samo jokala jokala…
No sedaj je stanje že veliko boljše….Temp.je padla zdravilo je prijelo…danes gremo iz venoznega zdravila na sirup po žličkah..In če bo vse oki..so nam obljubili da gremo mogoče v nedeljo domov…
Zdejle ko sem tole skozi pisanje še enkrat podoživljala sem se začela zopet tresti….Kavica mi bo pomagala.Zdaj sem že drugo noč tam od pol polnoči ko sem prišla domov..spala v svoji postelji..Zdejle bom počasi letela k miškotu,spet tam do poznega večera…..Jutri pa mogoče že pridemo domov….

Aja pa še nekaj..vzporedno s tem je bila moja tavečja doma izredno boga..Tudi njej je grozla bolnica.Kuhala je podobno kot mali…Še sedaj ko jo pogledam je izredno boga…Bleda…Vsi rabimo počitek in malo crkljanja,da pridemo k sebi…Tudi jaz,izredno sem ppretresena in izmučena od vsega skupaj….
Iroonija pa je ta,da sem bila ravno takrat sama ko se je vse to dogajalao.Mož je bil nekje v srbiji službeno..vrnil se je ko je bilo že vse mimo..Mislim tisto najhujše…
Sprašujem se ZAKAj ravno jaz..ZAKAj se mi dogajajo take stvari…a boli..boli..ko sem v vsem tem tako sama!!!((((((((((((((((Potem pa izvem,da ste vsi vi z menoj…..na solze mi tečejo po licu..hvala vam …………..
Hvala moji prijateljici,ki mi je stala ob strani…HVALA!!! vem premalo je ta besedica … Hvala vsem vam,ki ste bili vseeno kakorkoli v mislih z menoj!!Pogrešam vas….še posebno nekoga…….on že ve******…..
Se pišemo,ko bo vse skupaj resnično mimo….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca, kaj naj ti rečem…..grozno je že za brat.

Držim pesti zate in za tvoje sončke. Lepo se pocajtite, zdej po pomlad in poletje in stvari bojo že same po sebi lepše.

Čau in cmoka.

Muca , zajček pač saj veš…..
Še vedno sem tuki , kot mi vsi !
In nikar se ne sprašuj zakaj tako v tvoji situaciji , ker odgovora ne bova dobili !
Cmoka in dej se slišiva !!!
yees , da bi le jutri bili doma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm….a tisti kdorkoli že je , ki si mu dala tele zvezdice , misli nate ?
No , ker že praviš da ga pogrešaš zato ?

mucek ,držim pesti !
Glede vroč.krčev sem ti pa že povedl da sem to situacijo tudi jaz podoživljal in verjamem kako ti je pri srčku.
Povedali so ti tudi da se to lahko tudi ponovi do 5-tega leta (in boš morala sprico imeti stalno v hladilniku ,ter jo nositi s seboj kamor koli boš šla )
lep dan ti želim ,jutri boš pa z svojim telebajskom že itak doma kjer se boš lahko tudi kaj naspala in spočila.
lep dan ti želim *+

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Muca, moje misli so pri tebi in hudo mi je zate, no, sedaj mi je že topleje pri srcu, saj vem, da greš jutri domov z mačkončkom in da je tudi deklici bolje, vidiš, sonček ponovno sveti, samo zate draga muca.
Tisti, ki ga pa še posebno pogrešaš, pa naj se malo zamisli, kaj izgublja…kajti ob takih trenutkih bi moral biti vsaj on ob tebi, če so že vsi ostali zatajili, premisli muca, ali je vreden tvojih misli.
Muca vse lepo ti želim, spočij se, kolikor si boš pač lahko, pocrkljaj oba tvoja sončka namesto mene, jaz pa crkljam tebe. Pa-pa.

In lepo, da čutiš, da smo ob tebi,res, da smo s teboj samo v mislih in v besedi, toda včasih je to več, kot pa , da imaš ob sebi nekoga, pa ko ga pogledaš ob njemu ničesar ne čutiš, no dovolj filozofije, grem, cmoka muca.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Muca!
samo,da si čutila,da smo forumaši s tabo,ti je moralo biti toplo!In vedi,držimo pesti za tvoja dva mala sončka in vedi,jutri bosta doma!
Radi te imamo Muca!
Sp

Na kratko domov,da se stuširam,preoblečem,potem letim nazaj v bolnico.
Nič ne bo z nedeljo za domov,kajti danes so se odločili da venozno terapijo (direkt v žilo-zdravilo seveda..)podaljšajo…jutri če bo vse v redu začnemo s sirupom po žlički…No ja obljubili so mi ponedeljek…

kaj naj rečem vem,da se prehieti nekaj ne da…..ampk ti vikendi v bolnici so uffffffffffff…..:(((((((((((

Jaz pa priznam vsega sita,izmučena …itd itd….

Najhuje mi je to,ko mi mali za vsak obrok reče…Mami juhicoooooo juhico bom jedu….:((((((((((((((8

Pozdravček poljubček objemček…….VSEM!! ZA VSE!!Sej muca ma dost veliko srce za vse……

Štumpi…hvala za vzpodbudne besede…jep nisme pozabla,kar si mi pripovedoval…***

Sonček ..thenks za tvoje besede……dej malo več žarkov pošlji tja v najino sobico 415 …da bova čimprej OKI doki….

Zajček no coments…le močan objemmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sprevržko moj!!!! Tebi pa enga lepega lepega lupčka na smrčka!!:))
Lubici pa povej da je sam lubi…hehehehe.)))))
Čuvaj lubico in crkljaj jo!!:))))))))))

Za našga Saškota pa ****************:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Čuvaj sončke doma….:)))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca draga.
Preveč zakajev je v naših življenjih in preveč zatojev
ostaja le “zatojev” s tremi pikicami, ker ne poznamo
odgovora na naša vprašanja. Vedno znova in znova si
boš postavljala vprašanja, čeprav že vnaprej sama veš,
da odgovora na to ne boš dobila. Ker je tako, da nas to
naše življenje resnično preizkuša. In kar človeka ne uniči,
ne dotolče, to ga okrepi.

Ti postajaš pri vseh preizkšnjah, ki ti jih je naložilo življenje, vedno bolj močna. Če dobro premisliš, se dejansko sama ne bojiš več ničesar, kos si sleherni novi naloženi nalogi, preizkušnji, kos si sleherni težki situaciji, ob vsakem take in še tako nepojmljivem novem udarcu, novem neprijetnem dogodku, se izmotaš na ne nekakšnem način in najdeš pravo situacijo. Tako, kot v tem primeru.

Zato, draga Muca, moje iskreno spoštovanje, res iskreno spoštovanje in moj poklon tvoji materinski trdoživosti. Moj poklon tvoji iznajdljivosti in tvoji moči, ki te peljeta po tej poti, po kateri si se žal morala navaditi hoditi sama, ker si bila v to primorana. Moj poklon tvoji strpnosti tudi do tistih ljudi, ki naj bi ti stali ob strani, pa imaš tudi pri tem preveliko smolo, da bi si človek lahko predstavljal, da je to res. In moj poklon pravzaprav tebi kot . ženski.

Rada bi ti nekako pomagala, ker si predstavljam, kako utrujena moraš biti, kako izmozgana in od vseh teh neprespanih noči, od vse te bojazni in strahu za malega in skrbi za deklico. Rada bi ti bila bližje, ti skuhala kavico, samo sedele ob tebi v trenutku, ko bi morda na kavču ali v fotelju zatisnila utrujene oči, pokrila bi te z odejico in ne bi dovolila nikomur, da bi ti vzel urico ali dve tihega in mirnega počitka. Rada bi ti ponudila roko, ko bi se prebudila in topel objem ter par besed, s katerimi bi se ponovno odpravila k malemu….

Ker nisem dovolj blizu za vse to, kar bi ti rada ponudila, ti ponujam svojo misel, svoje rame, svoj predalček in svoj GMS za pogovor, morda tudi za bolečino, ki mora iti s solzami iz srca, iz telesa, iz duše. Ker nsem dovolj blizu, da te objamem, te objemam tako, virtualno in ti želim čimprejšnjega izboljšanja te tvoje težke situacije. In želim ti, da se z malim čimprej vrneta domov, kjer bosta poležala pred televizorjem, četudi doma tudi ne bo tako lahko, a bo še vedno to vajin dom, kjer bosta hitreje prihajala do vajinih moči. Želim ti, muca, da bi ti podal nekdo, ki ti nekaj pomeni, svojo roko in svoj nasmeh, v katerem bi našla tisto zadovoljsvo in tisto sonce, ki ti premalo močno sije. Želim ti vsega dobrega, muca, res vsega dobrega.

In želim ti tudi spoznanja, da v vseh teh težavah nekdo misli nate, na vaju, na vas …. fantje in dekleta tu s tega foruma, fantje in dekleta doli iz kletke in tudi tisti, ki je deležen tvoje pozornosti …..

Lep pozdrav, muca in ……. drži se. Reka solz pa naj ti odnese bolečino v morje časa, v katerem naj se utopi.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Muca, odpočij si… ti in.. veliko zdravja obema tvojima 🙂

Lep večer, pa… eno dolgo naspano noč 🙂

uh Muca … B. ti želi da bi vse skupaj čimprej minilo … da bi na vse čimprej pozabila in da bi se tvoja dva sončka čimprej pozdravila!

držim pesti in mislim na vas!

B.

Uff, samo, da se je dobro izteklo. Muca, zdaj se samo veliko crkljajte. Zaslužite si to

New Report

Close