Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pozimi na toplo?

pozimi na toplo?

Samo, da se začnejo taki dnevi, že se poglobim v turistične prospekte.

Egipt, kapverdi, Gran Canaria.

Malo me edino denar baše.

Pa ve, tudi planirate za kak teden skočiti na toplo pozimi.

Seveda

Vedno za kak mesec.

“Pri nas” na Srednjem Vzhodu imamo zdaj, ob 18. uri še 33°C (da vam naredim skomine še večje 😉 in letos po treh letih premišljujemo, da bi šli pogledat sneg v Slo. Mi ga lahko kdo obljubi za Božič? 🙂

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mi se selimo na toplo v decembru…

VLADKA KJE PA STE?

Ni problema, ga tudi naredimo….. :-))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Mi gremo vedno, vsaj za en teden, še raje za dva. Zdi se mi, da zime ne bi preživela, če ne bi šli, pa še brez bolezni jo preživimo.

vam kar zavidam, da si lahko privoščite poletje pozimi…mi zmrzujemo, ne maram zime…ampak dnarja imamo pa le za 1 teden počitnic v dalmaciji-poleti……jaz univ.iz., mož sš, pa 1 otrok, pa nikamor ………..beda, kaj…………..sem kar slabe volje……pa prav nič ne zapravljamo.Ker nameravamo pa vzet kredit in kupit stanovanj, bodo pa še poletne poč odpadle…bedaaaaaaaaaaaaa.kako hudirja vi ostali pridete do denarja????Kaj imate vsi že bogate starše ali kaj?
(oprostite za ”ton”, ampak nisem ravno razpoložena, če vse začnem kalkulirati..)

Meni letos manjka poletja. Sploh si nisem pregrela kosti 🙂 Zatorej jo prihodnji teden maham nekam proti Afriki.

JAAAAA!
Lani smo bili februarja na Tenerifih z dvoletnikom. Še vedno govori o tem, tako je užival.
Tudi letos gremo…
Glede cen… Brskaš po internetu in najdeš FUl ugodne aranžmaje -last minute. Na Tenerife se splača leteti iz Gradca.
Nina!

Ja, tudi mi takole… Jaz faks, mož srš – državni službi in en otrok. Staršev sploh nimava. Jaz že 10 let še honorarno delam, da si kaj privoščimo. Sicer pa gremo na last minute variante…
Ne bodi tako črnogleda, saj nikoli ni tako slabo…
Nina!

Mi smo bli za novo leto v Egiptu,hči je bila samo1,5 leta stara pa še sedaj tiste slike vlači okrog tako ji je blo všeč,tako da sem za krompirjeve počitnice rezervirala Turčijo.Gremo na last minute varianto.

Še zate Juhej: tudi mi smo “škrtarili” pri dopustih, dokler nismo imeli svoje “štalce”.Se mi je zdelo pregrešno zapravljat denar za take stvari dokler ni bil dom totalno poštiman.Zdaj pa res veliko zagonimo za potovanja-v bistvu vse kar nam ostane,ker nimamo kreditov in ostalih kakih velikih potreb. Sem pa sigurno starejša od tebe in ko boš ti prišla v moja leta in boš imela stanovanjski problem poštiman si boš tudi počitnice privoščila, brez skrbi.Tako, da le pogumno

Glede odgovora Juhej se popolnoma strinjam s teboj. Tudi pri nas je bila situacija podobna, dokler smo zidali hiško – dopusti so sicer bili vsako leto, vendar bolj skromni (kampiranje, sindikalni apartmaji). Potovati in dopustovati drugje smo začeli šele pred par leti.
Ja, tudi mene vleče nekam na toplo, čeprav sem bila šele pred mesecem v Tuniziji in se dodobra pregrela. Samo kaj, ko tistega sončka ne moreš akumulirat za mrzle dni 🙁 Bo res treba nekam v južne kraje……..

hvala za tolažbe, ampak če realno preračunam, bom lahko potovala kam na toplo čez približno 14 let. Šele takrat bo puf za štalco odplačan. Takrat bom pa že kar stara, pa tudi otroci ne bodo več mali in navdušeni….bodo ravno v puberteti…torej se lahko veselim le tega, da se bodo ful dolgočasili z mano …ko bi lahko in tako radi ostali doma pri frendih in žurali……..hja, beda, kakorkoli že.
vseeno pa, uživajte!!!!1

z nami tudi gre hči, ki je v puberteti,pa je ravno tako navdušena.pač greš takrat kot lahko-bolje enkrat kot nikoli.

New Report

Close