Pozitiven, a že ves čas brez vročine
Zdravo!
Hvala bogu sem še mlad in imam blag potek bolezni.
Dal vam bom malo vpogleda kaj se je in se še dogaja z mano.
Prvi dan se je začel z zmernim glavobolom in zmernimi bolečinami v mišicah ter sklepih.
Drugi dan: blage bolečine v mišicah in sklepih, blag glavobol
Tretji dan so bolečine v mišicah in sklepih izginile, blag glavobol še vedno prisoten, izgubil sem vonj in okus
Četrti dan: začelo me je boleti žrelo, s tem, da boli samo ob požiranju, kot pri angini, vnet je samo desni predel mandljev oz. kar je od njih še ostalo (brez njih sem že 7 let), imam blag glavobol, blago bolečino v predelu prsnice
Peti dan: bolečina v predelu prsnice je izginila, glavobol in bolečina v žrelu ostajata
Šesti dan: bolečina v žrelu napreduje do ušesa
Sedmi dan (v trajanju): bolečina v žrelu je malo popustila, ne dreza več v uho, glavobol je stalnica
Kar je čudno, je to, da niti en sam dan nisem imel vročine.
Ves čas sem pil domač bezgov čaj z limono in medom. Količinsko ne morem zaužiti toliko hrane, kot ponavadi. Verjetno zato, ker spijem precej več alkota kot prej (hecam se).
Perite ihre ruke und ostanite gesund.
Če skrbite zase, sočasno poskrbite za sočloveka. Dve muhi na en mah.
lej to kar ti pišeš si simptomi za skoraj vsako respiratorno obolenje, ki ga imamo ljudje že stoletja, samo letos in lani NE, ker zdaj je vse KORONCA BONCA LAŽNIVA IN GNILA!
Kje si bil ti do zdaj, da tega ne veš???
Kaj bi bilo, če bi vsako leto vsak ki ima take simptome kot ti, tukaj gor napisal svoj prispevek……tale forum bi zamrznil in napada.
Malo pa že lahko uporabljaš svoje možgane in malo pomisli kaj napišeš, predno napišeš nekaj kar se sicer dogaja že stoletja, tisočletja………………..
kaj misliš da je s tistimi ki so poslani na PCR test zaradi simptomov a so negativni na kovid
[/quote]
ti testi niso primerni za diagnosticiranje, to je bilo že milijonkrat povedano in so brez veze….će teh testov ne bi imela ta banda, ne bi moglli niti prdnit- GOLJUFIJA NA KUBIK, DEJ SPREGLEJ ŽE ENKRAT.
lej to kar ti pišeš si simptomi za skoraj vsako respiratorno obolenje, ki ga imamo ljudje že stoletja, samo letos in lani NE, ker zdaj je vse KORONCA BONCA LAŽNIVA IN GNILA!
Kje si bil ti do zdaj, da tega ne veš???
Kaj bi bilo, če bi vsako leto vsak ki ima take simptome kot ti, tukaj gor napisal svoj prispevek……tale forum bi zamrznil in napada.
Malo pa že lahko uporabljaš svoje možgane in malo pomisli kaj napišeš, predno napišeš nekaj kar se sicer dogaja že stoletja, tisočletja………………..
[/quote]
Ne pa niso to simptomi za skoraj vsako respiratorno obolenje. Vsako leto imam vsaj 2x nek prehlad, pa ni niti približno podobno zgornjemu opisu. Da se vam da spamat… Da ti pomagam – smrkanje, boleče grlo, vročina, 3 dni do 7 dni.