Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu pozitiven na hitri test (thc)

pozitiven na hitri test (thc)

lep pozdrav
pri kontroli prometa mi je bil odrejen alko test ki je pokazal 0,00 nato še hitri test ki je pokazal pozitivno na thc, strokovni pregled sem odklonil ker bi pravtako pokazalo enake rezultate ter najverjetneje pokazalo tudi alkohol saj sem nekje 5-7h nazaj pil. zdej me zanima postopek oz možnost razpleta ali je mogoče da dobim vozniško nazaj do sodbe z priloženim zdravniškim in v kolikšnem času morem to prošnjo poslat. ali po sodbi imam možnost obdržat pogojno ispit saj nisem nikoli še imel nobenih prekrškov. pozabil sem navesti da sem voznik začetnik
hvala za odgovor

Pozdravljeni, ne glede na to, da ste voznik začetnik lahko vozniško dovoljenje (v.d.) dobite nazaj, če po prejetem sklepu o začasno odvztem v.d. podate predlog, z tehtnii razlogi zakaj potrebujete v.d., za vrnitev skupaj z kontrolnim zdr.pregledom. Predlog lahko podate takoj po prejetem sklepu. Po pravnomočnosti sodbe, bo prišel sklep o prenehanju veljavnosti v.d. Prav tako lahko na ta sklep podate predlog za t.i. pogojno obdržanje v.d. Če sodišče ugodi predlogom vam v.d. vrnejo in določijo pogojno dobo. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

skoda k si zavrnil zdravniski pregled po pozitivnem hitrem testu na thc ( v vednost : testerji slovenske policije so enih najslabsih in tudi veckrat kaze pozitivno tudi ce se v zivljenju nisi kadil trave ) moral bi zahtevati ponoven test … ce bi sel na test k doktorju bi se lahko izmazal ven , ker bi lahko v krvi pokazalo nulo in se sklicujes da je v urinu vec mesecev pozitivno … kokrkol naredi takoj zdravniskega in naj bo vse negativno ( thc ) …

imam še eno vprašanje torej naročen sem na zdravniški in me nekaj zanima torej itak da v krvi nesmem vsebovat sledi prepovedanih drog vendar kako je z alhoholom ker naprimer vikend je pa bi nekaj spil npr oz kakšna žurka in me zanima ali bojo to tudi gledali in ali je lahko problem če pokaže sledi ? čeprav sem bil pozitiven samo na hitrem testu alko test pa je bil 0.00
lp

Pozdravljeni, na kontrolnem pregledu opravijo jeterni test. Le ta pokaže marsikaj zato je bolje, da ne uživate alkohola ali česa drugega. Torej, če želite opraviti pregled “očistite” telo. Ne uživajte alkohola in ostalih substanc. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

imej nulo …. pac en vikend ne zurat in pit …

Tudi energijski napitki lahko povzročijo cirozo jeter. Da tako je.

New Report

Close