Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozitivno stanje na bančnem računu in blokada.

Pozitivno stanje na bančnem računu in blokada.

Pozdravljeni, torej danes sem šel na banko, da bi uredil manjši kredit (30000€) lahko bi “skeširal” ampak sem si rekel, da ne bom “zategnjen” bi raje odplačal v letu ali dveh čeprav so obresti kar visoke… Nakar mi reče gospa, da imam blokado računa iz leta 2020 in naj preverim sisbon… Od leta 2007 sem komitent te banke in nimam ne dolgov niti negativnega stanja. V vseh teh letih sem zmeraj bil v pozitivnem stanju. Zdaj me zanima kako se lotit te nadloge?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10604, 22.04.2025 ob 18:07

Pozdravljeni, torej danes sem šel na banko, da bi uredil manjši kredit (30000€) lahko bi “skeširal” ampak sem si rekel, da ne bom “zategnjen” bi raje odplačal v letu ali dveh čeprav so obresti kar visoke… Nakar mi reče gospa, da imam blokado računa iz leta 2020 in naj preverim sisbon… Od leta 2007 sem komitent te banke in nimam ne dolgov niti negativnega stanja. V vseh teh letih sem zmeraj bil v pozitivnem stanju. Zdaj me zanima kako se lotit te nadloge?

poglej v sisbon, kaj ti tam piše

https://moj.sisbon.si/

Poglej sam v sisbon. Da ti bo jasno.

Kakor vem v siss bon ne mote kar vsak dostopat.

Pol si zihr hud kriminalc 😅☺️☺️☺️☺️ Registriraj se in boš videl vse, kar imaš. Tud naročniško pri gsm je not, če so vas kdaj terjali za pet ali deset evrov. In je kdo pozabil pol.

Odgovor na objavo uporabnika
Če sam tole bereš, 22.04.2025 ob 19:29

Kakor vem v siss bon ne mote kar vsak dostopat.

seveda lahko, dostopaš pač samo do svojih podatkov

New Report

Close