Poziv cepljenju otrok s strani sole
Smo ze dobili od ravnatelja mail, poziv k cepljenju, ki ga je poslal solam minister Poklukar..
Poziv, naj se cepijo ucenci in dijaki starejsi od 12 let..
Resno me zanima, starsi?? Kaj boste storili, kaj to pomeni, jaz svojih dveh ne bom dala cepit.. Vecji je 13, mlajsi je 10 in se ZAENKRAT ni v tej skupini, ki se bi naj cepila..
Naša je prebolela. Ima še vedno posledice- ne voha in ne okuša. Ko mine pol leta od bolezni, jo zagotovo damo cepiti.
Vsak naj se odloča po svoje, vendar se mi vse bolj zdi, da anticepilcev ni strah zaradi cepiva, ampak se s tem upirajo sistemu.
Naj se raje upirajo, ko bodo spet šole zaprte in otroci prilepljeni na ekrane. To bo imelo veliko hujše posledice, kot cepljenje.
ne bomo se cepili ne damo cepit otrok. Z nas je to fašizem rpve klase,to nas spominja na hitklerja.. Človek se je rodil svoboden in kot tak naj sam odloča o svojem telesu. pa še lažejo nam mnogi da se kar kadi. mafija podkupljena skorumpirana vglavnem. kdo ve koliko kovčkov denarja so dobili. upokojenci pa po 300 evrov
Benz674, 08.07.2021 ob 14:11
Ce mi dajo pistolo na glavo, s tem nepreverjenim cepivom ne bi cepila otrok! Pac napises razrednicarski, da ne dajes soglasja za cepljenje, zabvsak slucaj pa otrok se na dan cepljenja doma raje ostane. Na sreco bi moja najstarejsa sele 8 stara, sem prav vesela.
Ti lahko napišeš razredničarki kar češ.
Cepljenje uzakonijo da je obvezno.
Pridejo en dan med poukom nenajavljeni s policijo.
Postavijo deco v vrsto.
Pocepijo.
Ne upa mrdnit noben.
Ko prileti starš pol ure kasneje iz službe se usajat, mu samo pomahajo z zakonom o obveznem cepljenju pred nosom in čao miško.
jebovasčuk, 08.07.2021 ob 15:11
Ti lahko napišeš razredničarki kar češ.
Cepljenje uzakonijo da je obvezno.
Pridejo en dan med poukom nenajavljeni s policijo.
Postavijo deco v vrsto.
Pocepijo.
Ne upa mrdnit noben.
Ko prileti starš pol ure kasneje iz službe se usajat, mu samo pomahajo z zakonom o obveznem cepljenju pred nosom in čao miško.
Ko debil sanja o Hitlerju.
Robi nep., 08.07.2021 ob 13:58
Smrt fašistom.
To jim bi odgovoril.
Ljudem ni jasno, da fašizem nikoli ni prinesel miru in svobode.
Vedno je prinesel le nasilje in vojne.
In to tudi že je. Grožnje, ustrahovanje, izsiljevanje, kršenje človekovih pravic…
Zato se vprašajte kaj vam je pomembno za vas in za otroke.
Ti sploh ne veš, kaj je fašizem.
dfzrrt, 08.07.2021 ob 14:05
Smo skupina 11 otrok prve triade.
Šolali se bodo doma.
Starši bomo plačali (bivšo) učiteljico,ki ni dobila podaljšane pogodbe (te tamlade itak zaposlujejo po urah) da bo z njimi od 8-15:00.
Caa 500 eur na družino.
Ženska Bo zaslužila 500 ×11 na mesec????
A ste nori?
Jaz sem peljala oba otroka cepiti. Sta dijaka, z njima sem se prej pogovorila in sta oba to želela. To šolanje na daljavo je eno samo mučenje za otroke in tega jim več ne privoščim. Samo če pa nobeden ne bo pogledal dlje od svojega nosu, potem se pač nič ne bo spremenilo in nas bodo vse, tudi cepljene, še naprej zapirali v naše domove.