Pozna kdo antifungal sprej proti glivicam?
Pozna kdo to zadevo? Baje naj bi pomagala, ampak jaz nič ne vem, ali je to kaj naravnega ali je kar en nateg od bog si ga vedi kod – ne vem , kaj vsebuje. Ko sem iskala po netu, sem naletela na sprej antifungal lamissil – za katerega pa vsi pišete, da se dobi samo na recept in naj bi bil prav škodljiv za jetra – če je to enainisti sprej – vendar ta piše, naj bi se uporabljal samo en teden in to za športnike proti glivicam. Sama se že zelo dolgo borbam z glivicami na obeh palcih na nogah, zaenkrat še brezuspešno, pa sem si rekla, da bi poskusila še to, če ni kak strup. Ima kdo kaj izkušenj?
Za sprej ne vem, sem pa poskusil že veliko raznoraznih krem in domačih “žaub” – od česna, čubele, kisa, do Krkinih krem (zelo slabe!) ter raznoranih praškov, pudrov (niti ne vem več imen). Pomaglo ni nič! Potem pa sem naletel na 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Pure Tea Tree Oil (od Thursday Plantation) na deklaraciji piše, da med drugim zdravi tudi atletsko stopalo. Tole olje je edina zadeva, ki meni pomaga! Naj bi bil pa olje čajeva najmočnejše antiglivični in antibakterijsko naravno sredstvo. Sicer ne vem, koliko resnice je na tem ampak meni vsekakor pomaga. Če ga še nisi poskusila, si ga vsekakor nabavi. Je pa v pakungi po 10ml in to je premalo. Kupi najmanj 3 in ga uporabljaj še dolgo po tem ko ti bodo glivice na videz izginile.
Jaz sem ravno od zdravnika s to nadlogo. Poleg nog sem imela še spremembe na koži (izpuščaji). Dobila Lamisil dermgel, Lamisil spray in Atifan tablete. Po tednu uporabe gela na koži ni več izpuščajev. Za nohte pa mi je zdravnica že na pregledu povedala, da to traja dlje in, da je treba pač jest tablete in sprejat oziroma mazat dolgo. Pregled imam konec avgusta, do takrat traja terapija in bo sigurno podaljšana. Mogoče nebi bilo slabo, da greš do dermatologa.
Lp in uspešno.
Tega ne poznam, sem pa tudi jaz ispuščaje na nogah odpravla z lamisil tabletami, ampak jih predolgo ne smeš jemati,morala sem med kuro napravt jetrne teste, so mi pa na nohtih
ostale glivice.Noge se mi zlo potijo, pa zdej po nošenju uporabljam protexx blazinice, da imam suho in dezinficirano obutev.Poskušam pa jih odpravt z naravnimi stvarmi…