Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozna kdo Erudio iz izkušnje?

Pozna kdo Erudio iz izkušnje?

Ponujajo učenje tujih jezikov in poklica kar preko računalnika na daljavo. Kdo pozna?

Letos končala študij podjetništva in mednarodnega poslovanja na Erudio. Zadovoljna in priporočam.

Pa nisi imela problema z njihovo komunikacijo?

Sem večinoma kar hodila na predavanja in on-line uporabljala bolj za back-up, če kdaj res nisem mogla it. Sem pa slišala kdaj od drugih, da so imeli včasih težave s kvaliteto zvoka.

Naša izkušnja je zelo slaba. Mož je kmalu po začetku spoznal, da to ni zanj. Povedal takoj in se želel izpisati in plačati ta prva dva tedna ali pač prvi semester. Prisili so nas, da smo plačali v celoti vse letnike, kar nekaj 1000 €, grozili z ne vem čim, če smo kak teden zamudili. Nič se ni dalo zmeniti. Zelo zelo slaba izkušnja. Vem, da smo podpisali pogodbo, a nečloveško je kljub zdravstvenim težavam prisiliti človeka, da zaradi dveh tednov plača par tisoč evrov.

Spomladi so zamenjali ravnateljico in od takrat gre vse na slabse. Odnosi med ucitelji in vodstvom tako slabi, da so skoraj vsi najboljsi ucitelji dali odpoved.
Izogni se jih.

Žal tukaj še ena nezadovoljna z njihovim odnosom. Čisto zaradi tretje stvari sem urejala nekaj z računovodstvom, pa sem naletela na aroganco, lastnik je živčen, samo denar, denar, denar.

Jaaa, obiskujem, vendar imam zanimive izskusnje niso resni in prevec imajo tehnicnih tezav, se enkrat se nebi odlocila za to solo.

Naša šola je ugledna ustanova.

Je to ukraden nick ali ste res vi? Plehek odgovor, zato menim, da si vas je nekdo privoscil in si sposodil vase ime in priimek.

Kakorkoli ze, na Erudiu niti ne dvignejo telefona, k vpisu vabijo ljudi, nato so vedno nedosegljivi, pa se po pisarnah med sabo dogovorijo, koga bodo sprejeli in koga ne, na podlagi simpaticnosti itn

Ena tistih “šol”, kjer za keš dobiš “diplomo”.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Šola je poden od podna, res jo odsvetujem.
Gimnazijo odsvetujem, ker se profesorji večkrat letno menjujejo.

Vse ekskurzije je potrebno plačati…

Nevem kko da šola sploh še deluje!

lp

Zelo odsvetujem studij na tej soli. Izvedba studija je slaba, gre se jim za cim cenejso izvedbo programov in pobiranje denarja studentov. Ce gres po koncanem studiju naprej na drug faks, najprej vidis ogromen manjko znanja.

O vodstvu sole rajsi nebi, vsi so super in sladki samo do vpisa

Pisem iz osebne izkusnje

Odgovor na objavo uporabnika
Odsvetujem, 22.04.2023 ob 12:17

Zelo odsvetujem studij na tej soli. Izvedba studija je slaba, gre se jim za cim cenejso izvedbo programov in pobiranje denarja studentov. Ce gres po koncanem studiju naprej na drug faks, najprej vidis ogromen manjko znanja.

O vodstvu sole rajsi nebi, vsi so super in sladki samo do vpisa

Pisem iz osebne izkusnje

zakaj se norčuješ? Posredujem vodstvu šole tvoj zapis in upam, da jim mastno plačaš odškodnino.

😂😂😂😂 ja in kaj boš? Bodo tožili gospoda/gospo “Odsvetujem” 😂😂😂😂. Pomoje se prav trese doma.

New Report

Close