Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pozna kdo kakšnega karierista/karieristko?

Pozna kdo kakšnega karierista/karieristko?

Kakšni so? Se vam zdijo dobre/slabe osebe?

Ena izmed njih je moja teta. Najprej je naredila zahtevno gimnazijo, nato je dokončala dentalno medicino, nato pa še specializacijo. Nato pa se je preselila v Španijo. Vedno je govorila, da se ji ne zdi da je poklicana na svet, da bi ustvarila družino. Sicer še ni prestara, da bi si jo. Nekaj je tudi o posvojitvi razmišljala. Nikoli ni marala tipov, ki so se ji sami ponudili vedno je imela rajši tiste nedostopne, čeprav nič ni nikoli trajalo žal. Ima pa zato res super službo na visokem nivoju, lepo stanovanje zraven plaže in veliko prijateljev. Pa pravi, da ji ne manjka moški. Je pa takšna hladna, ko jo prvič vidiš in bolj kot jo spoznavaš bolj ti je v redu.
Drugače je pa odvisno od posameznika. Meni recimo ne bi ustrezal ta način življenja, njej pa. Se zna zamotit s knjigami, psom, tečaji joge, kuhanjem, nakupovanjem itd. Čeprav tako ali tako nima skoraj nič časa.

enega pa res poznam. zdaj je že nekaj časa samski, samo je veliko zdoma, pa ko si vzame čas za dopust, zna uživat sam v športu za enega, recimo surfanje, kar pomeni, da se ne druži veliko (verjetno je zato samski?)
drugače kot oseba se mi zdi čisto v redu, čeprav ne najdem vedno prave teme za pogovor… pač različni interesi
verjetno jih je tudi med karieristi veliko različnih karakterjev in ne gre vseh metat v isti koš

no po drugi strani pa poznam še enega “jebivetra”, ki je po opisu identičen temu karieristu, razlika je samo ta, da njemu včasih primanjkuje kapitala za različne uživancije, medtem ko prvemu tega ne primanjkuje

tako, da pomoje opis enega ali dveh karieristov ne gre ravno posploševati na vse. jaz si pod tem predstavljam nekoga, ki ima službo na prvem mestu, vse ostalo pride za službo…

To je primer osebe, ki je bila čustveno zapostavljena ali pa manjvreno okarakterizirana v primarni družini ( otrok, mama, oče). Ko se sam žene za uspehi, ko dobro ni nikoli dovolj dobro in sam sebi dokazuje, da je najboljši. Osebna ghladnost in nedostopnost da vedeti, da je bilo v primarni družini nekaj narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close