Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pozna kdo katerega , ki je umrl za corona virusom v SLO?

Pozna kdo katerega , ki je umrl za corona virusom v SLO?

Jaz ne poznam nikogar in tudi vsi, znanci ne poznajo nikogar okuženega , še manj obolelega, in nobenega umrlega, pa je Slovenija majhna državica…
A se res noben ne vpraša kako to, da v Italiji ni nibenih osmrtnic, nikjer na naetu ne najdeš nič, nobenih objav, slik žrtev, imen in priimkov???

Poznam enega, sorodnik.

Joj, kok s.erjete. Ja, poznamo umrle in bolne. Kaj pa zdaj? Še M.Jerman je bil med njimi. V ITA jih je tudi ogromno. Samo za bedake ni nič dovolj prepričljivo. Mogoče samo lastna osmrtnica?

Jerman je imel raka v zadnjem stadiju.
Poznaš še koga???

Jaz nikogar, pa tudi ljudje, službeno in privat, nikogar bw poznajo, ki je boln.
Vedno manj verjamem v to kar politiki grozijo.

Nobenega. Polno jih poznam, ki so bolni za rakom ali celo umrli za rakom, nobenega pa, ki bi umrl od corone.

Če bi jest voditelj vaš pošljem vse nehvaležne budale v p.m.

Kot vedno so najglasnejši mentalno zaostali. In tako je zadnji 20 let. Jest res ne vem kje so tovarne debillov, ampak nekje so.

Tak svet, poln nehvaležnih budal, k ne razumejo nič, ne more iti več naprej in vse načrtno uničujejo. Tako to ne more več iti naprej.

Kot bi tuje obveščevalne, nekje doli z juga šibale k nam podpihovalce sovraštva da bruhajo ogenj krettenizma in nehvaležnosti na vsakem koraku.

Samo zapakiraš te ljudi, gor označiš, da gre za opice, pa direkt sredi džungle streseš ven…. Taj pa kaži nehvaležnost pred tigri, hijeni in gepardi, če jim ne boš za malice, te bo pa gorila od zadaj na suho v riiii……

Teslo – tam so v takem šoku, ko umirajo vsi po vrsti v naseljih in krog njih, da ni časa za osmrtnice, objave na netu in gobcanje kdo vse je preminil- samo čista ubijalska tišina je tam. A to hočeš? Torej – malo še počakaj.

Kje to v Italiji. Tudi Italijani so slikice prirejali kot naši mediji, zdaj. Ne verjemi vsega. Je hudo ampak ne verjemi vsaki sliki, in mediju, ki prikazuje slike, ki niso preverjene. Župani upravljajo svojo nalogo.

Vse linke, ki ste jih tu popali iz Kitajske, so bile lažne, glede virusa. No, dva, sta bila resnična. Vse ostalo je bilo SARS1, protesti, špricanje mesta SARS1, lažne objave zaradi gledanosti in tako dalje.

Pri tašči v vasi sta okuženi 2 celotni družini. (In to 6-clanske).
Ravno vceraj je bil že tretjič rešilec v vasi, ko je prišel koga iskat. (So pri njih spraševali, kje živi ena oseba).

Moja znanka, sovaščanka ima tudi. Je rekel kolega, ki je njen in moj žlahtnik, da takšnega kašlanja še ni slišal. Da je to nakaj neopisljivega.

Pa seveda “našega” zdravnika poznam, ki je vse to zakuhal.

In tudi eno umrla je od sodelavca mama.

V Metliki jih vsak pozna kar nekaj.

ABejžžžžžnoooo – potem mamo mi pa Italijani tud SARS? Pol nas po tvoje vesoljci zastrupljajo? A si častilec unih slovenskih sektašev pred kratkim predstavljenim slovenski javnosti, katere voditeljica fopa na seansah z nebulozami, da se pogovarja z vesoljskimi ladjami? Pejdi spat, proces kisanja te je načel.

ABejžžžžžnoooo – potem mamo mi pa Italijani tud SARS? Pol nas po tvoje vesoljci zastrupljajo? A si častilec unih slovenskih sektašev pred kratkim predstavljenim slovenski javnosti, katere voditeljica fopa na seansah z nebulozami, da se pogovarja z vesoljskimi ladjami? Pejdi spat, proces kisanja te je načel.
[/quote]

Ti, da si Italijan, hehe. Prva laž. Druga laž, da se imaš za normalnega. Mi delamo z Italijo vsaki dan, so prav super razpoloženi. Misliš, da so ljudje taki troli, kot ti, da imaš smrt, za nekaj, kar se tebi ne bo naredilo. Žal mi je pobec, ljudje naprej živimo. Ti ostani pri mrtvih.

Trenutno ne poznam še nikogar in sem za to globoko hvaležna. Upam, da tako tudi ostane. Kako je pa v Italiji, si preberi tu:

https://www.primorske.si/primorska/pri-sosedih/pride-resilec-in-cloveka-ne-vidis-nikoli-vec?fbclid=IwAR0W2CqhV9d_Vl-xz27pBK6eG5BmCV0Y6RoC0PW7gkTw_Tv1HrzcJxza5Gc

V Bergamu imajo v časopisih po deset strani osmrtnic. Ne vem pa, zakaj pričakuješ. da bodo slike in imena priimke umrlih objavljali na spletu??

New Report

Close