Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pozna kdo ProtectGenol?

pozna kdo ProtectGenol?

Vaše izkušnje, morda kdo uporablja in ima praktične rezultate…..

http://www.bluvela.eu/hr/products/protectgenol.html

že nekaj mesecev in imam občutek, da mi kar odžene pomladansko utrujenost
pa tudi zjutraj se lažje vstajam in hitreje pridem frišna v nov dan
bom nadaljevala po eno flaškico na dan, sej ni tako drago, saj zame ne

V naših lekarnah se dobi podoben produkt (iz lubja bora), na katerem je veliko študij narejenih Pycnogenol. Odličen- moj mož ga občasno pije, ker je kronični bolnik. Za tega vem,da ga priporočajo tudi naši strokovnjaki (brala lani v reviji Sladkorna), zgoraj omenjenega pa res ne poznam.

hvala za prispevek
koliko stane v naših lekarnah?
ta je 17€, 10 flašk
kakšen kronični bolnik je mož?

Diabetik. rabi višji odmerek. Ma Pycnogenol je v obliki tablet. Ker so različni odmerki, je najboljše da vprašaš v lekarni. Mož pije višji odmerek, ker je za kronične bolnike potreben višji.
Mislim, da je ta mišljen za zdrave ljudi
http://www.spletnalekarna.net/p-1322-pycnogenol-20mg-tbl-a30.aspx

ni samo za ta zdrave, ker moja znanka jemlje po 2 do 3 flaške na dan pa je zelo težko bolana
bomo poizvedeli v lekarni, thx
čuvaj moža

Pozdravljeni,
rada bi vam predstavila- naš super izdelek:

NAŠ NARAVNI SUPER ANTIOKSIDANT : PROTECTGENOL

Izdelek je dolgoletno raziskovalno delo dr.Štrukelj Borutain njegovega tima s Farmacevtske fakultete v Ljubljani, do zaščitenega patenta in sodelovanja s farmacevtskim koncernom – ARS Pharma, Galex, Tanin.

Polnimo ga v HUMANI (otroška prehrana ).

Za vse informacije sem vam na voljo na mobi 041 380 853

Hvala

lep dan
vlasta

Pozdravljeni….

Ker sem zasledil pisanje o ProtecGenolu, sem se le odločil vam javiti.

Poznam tako Pycnogenol kot ProtecGenol. Prvi je po naši zakonodaji zdravilo, zato se ga prodaja le v lekarnah in pooblaščenih trgovinah – sanolabor.

Drugi, je klinično dokazano močnejši antioksidant, na našo srečo kljub temu, da je močnejši pa po zakonodaji ni zdravilo in ga lahko tudi sam ponudim vsem, ki si ga tako želite.
Oba izdelka sta “dokazano” kvalitetna, odlična in močnejša antioskidanta od vitaminov C, A, E, manngostina, Qencima Q 10, noni juice ipd…

Povdarjam pa klinično dokazano močnejše delovanje ProtecGenola.

Ker je tako meni kot mojim močno pomagal, verjeli ali ne v 2 tednih, sem se odločil to tržiti.
Enostavno rečeno: le tako lahko najbolje pomagam svojim, sebi in mnogim drugim, ki se zavedajo kaj pomeni imeti svoje zdravje.

Pripravljen sem vam pomagati, svetovati – vse povsem brezplačno, zarven vam bom priložil ustrezne brošure, klinične dokaze iz raziskav – vi pa se odločite kaj boste potem storili…

… … … “sebi pomagali ali pa počakali, da bopomoč nujna!”

Lep pozdrav vsem

JA, OPAZIL SEM, DA NISEM EDINI, KI VAM LAHKO POMAGA TUKAJ, VENDAR PA SEM EDEN OD NEKAJ NAS PRAVIH, PROFESIONALNO PRIUČENIH PROMOTORJEV

POKLIČITE, 031/606-121

Milan

Ali pa raje pišite, tisti, ki pač to raje počnete…

bluvela.eu@gmail.com

LP, M

New Report

Close