Pozna kdo trg. Jysk?
Hojla !
Velko berem ta forum in ne morem verjeti, kako nekateri samo vse kritizirajo, pa verjetno sploh ne vejo za kaj gre v naslovu, ampak že iz navede vse popljuvajo. Tudi jaz sem že kaj kupila v omenjeni trgovini ( zavese) pa sem bila zadovoljna.
Kar obišči trgovino pa boš sigurno kaj našla za svoj dom.
LP
Ja no, ne vem. Smo zadnjič iskali posteljnino dolžine 220 (običajna je 200). Gremo v Lesnino, velika super truper trgovina, posteljnine do stropa. Velikosti 200 imajo kakšnih 17 ogromnih polic, velikosti 220 imajo EN KOMAD. Enega. Torej ne ene vrste (da potem vzameš recimo štiri enake komplete te vrste), ampak samo enega. Sori, z možem sva dva in imava dva kovtra. Izbirati pa itak nimaš kaj, ker je pač samo eden (pa še vzorec je bil čisto mim).
Gremo v Rutar, velika super truper trgovina, posteljnine do stropa. Velikosti 200 imajo kakšnih 17 ogromnih polic, velikosti 220 SPLOH NIMAJO.
Gremo v Harvey Norman, velika super truper trgovina, posteljnine do stropa. Velikosti 200 imajo kakšnih 17 ogromnih polic, velikosti 220 SPLOH NIMAJO.
Ja no OK, pol gremo pa še v Jysk. Imajo pet različnih posteljnin velikosti 220, eno izberemo in na blagajni sem mislila, da mi je zaračunala samo en komplet (vzeli smo seveda dva kompleta), ker je bila cena 22 EUR. Za primerjavo: v Neckermannu (ali Quelle, pač v enem katalogu) stane en komplet posteljnine dolžine 220 cm 28 EUR, in še to močno znižan. Sicer so tudi čez 50 EUR.
Skratka zadevo smo kupili, že dvakrat oprali in dvakrat imeli na postelji. Spi se super, kvaliteta res ni vrhunska – očtino je, da ta posteljnina ne bo zdržala deset let. Ampak za to ceno jo lahko mirno menjam vsako leto, pa bom še na boljšem.
Izdelki, ki jih vidite na pultih so mogoče uporabni. Pohištvo, ki ga dobite v delih in ga morate sestaviti je mačka v žaklju. Kupil sem posteljo. Trikrat sem moral menjati prevzeto robo, ker je bilo tako nenatančno obdelano, da se ni dalo sestaviti. Neki deli so bili narejeni kar iz gnilega lesa in so se že v paketu razpadli. Ko sem končno dobil eno pakiranje, kje so bile izvrtane luknje na pravih razdaljah, sem posteljo sestavil. Tu težave niso končale. Ko sem se na njo vsedel, odpadel del, ki nosi posteljno dno. Bil je tovarniško pričvrščen z mejhnimi žičniki. Dokupil bom v kakšni trgovini primerne letve in vijake in posteljo dokončal. Če bi bila po ceni, ne bi bil presenečen. Sam ta defektni posteljni okvir je stal 300EU. Glede na to, da re narejen iz odpadnega lesa in pod nadzorom kakšnega pijanega danca, bi mi morali za prevzem takšne robe še doplačati. Osebje je sicer zelo prijazno, vendar vam priporočam, da se jysku izognete.