Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozna kdo trg. Jysk?

Pozna kdo trg. Jysk?

Na netu sem slučajno zasledila trgovino JYSK, menda pod Emporiumom. Ali jo kdo pozna. Izbire vidim ogromno in mi je kar neverjetno, da imajo vse to v eni trgovini. A je to kaj novega? Res, da že dobro leto nisem bila v tej hali. Pa ene cene so mi čudno nizke? Izkušnje?

Ne vem za BTC, a v Murski Soboti je že nekaj let. Neka danska veriga trgovin s poceni in fajn izdelki za dom…meni je super.

Pofl. V prospektu zgleda super, kvaliteta je pa podn.

Hojla !

Velko berem ta forum in ne morem verjeti, kako nekateri samo vse kritizirajo, pa verjetno sploh ne vejo za kaj gre v naslovu, ampak že iz navede vse popljuvajo. Tudi jaz sem že kaj kupila v omenjeni trgovini ( zavese) pa sem bila zadovoljna.
Kar obišči trgovino pa boš sigurno kaj našla za svoj dom.
LP

Hvala!:)

Nakupila že velikooooo košar, roloje, blazine, blago, tepih, frnikule vse v akcijah in sem zelo zadovoljna. Zdi se mi, da pa je tudi nekaj nekvalitetne robe, tistega pač ne kupiš, kajne:)

Tudi mi nismo bili zadovoljni s kvaliteto.

Ja je v BTC-ju pod Emporiumom. Izbita kar velika. Sama sem si kupila blazine polnjene s puhom in perjem. Končno sem našla nekaj za moj miren spanec. Sedaj so jih celo 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižali, sem včeraj videla.

Žalost. Grem vsake toliko, upam, da dobim kaj luštnega, pa ni kaj kupit. Kljub lepim prospektom.

Škart roba. Slaba kvaliteta.

Ja no, ne vem. Smo zadnjič iskali posteljnino dolžine 220 (običajna je 200). Gremo v Lesnino, velika super truper trgovina, posteljnine do stropa. Velikosti 200 imajo kakšnih 17 ogromnih polic, velikosti 220 imajo EN KOMAD. Enega. Torej ne ene vrste (da potem vzameš recimo štiri enake komplete te vrste), ampak samo enega. Sori, z možem sva dva in imava dva kovtra. Izbirati pa itak nimaš kaj, ker je pač samo eden (pa še vzorec je bil čisto mim).

Gremo v Rutar, velika super truper trgovina, posteljnine do stropa. Velikosti 200 imajo kakšnih 17 ogromnih polic, velikosti 220 SPLOH NIMAJO.

Gremo v Harvey Norman, velika super truper trgovina, posteljnine do stropa. Velikosti 200 imajo kakšnih 17 ogromnih polic, velikosti 220 SPLOH NIMAJO.

Ja no OK, pol gremo pa še v Jysk. Imajo pet različnih posteljnin velikosti 220, eno izberemo in na blagajni sem mislila, da mi je zaračunala samo en komplet (vzeli smo seveda dva kompleta), ker je bila cena 22 EUR. Za primerjavo: v Neckermannu (ali Quelle, pač v enem katalogu) stane en komplet posteljnine dolžine 220 cm 28 EUR, in še to močno znižan. Sicer so tudi čez 50 EUR.

Skratka zadevo smo kupili, že dvakrat oprali in dvakrat imeli na postelji. Spi se super, kvaliteta res ni vrhunska – očtino je, da ta posteljnina ne bo zdržala deset let. Ampak za to ceno jo lahko mirno menjam vsako leto, pa bom še na boljšem.

Vsak, ki se vsaj malo spozna na kvaliteto in ima vsaj malo okusa ter ima vsaj malo rad sebe in svojo družino, TA nikoli ne bo stopil v to “kao” trgovino.
Kaj takega pa še ne:-)))(((
Pofl od pofla, noo.

Kakšno je polnilo, s katerim boš dihala teh deset let, da dosežejo tak poden od cene, je pa itak vseeno, ne?

Sori, sem narobe prebrala. No, pa tudi kvaliteta blaga ni za odmet. V nizkocenovnih trgovinah so se že dogaja umiki s tržišča zaradi prisotnosti kamikalij. Nečesa tako cenenega jaz sigurno ne bi dala nase.

Podoben pofl kot IKEA, pač za nek omejen čas, potem vržeš stran., kvaliteta res ni.

No, sem bila včeraj tam. Res je vsega kar hočeš. Pofl od pofla, pa tudi čisto normalne stvari, za malo denarja. Brisače npr. imajo od čist nikakvih, do prav finih, sem vzela tri. Potem sem vzela dva dekorativna povštrčka, pa tiste krpe za brisanje.

No, pa še naprej govorimo o recesiji in kako smo bogi in da nimamo. Ja pišuka če ti pa v trgovini JYSK ne odgovarja “pofl” greš pa en štuk višje pa se ustavi v Emporiumu pa tam kupuj, rit scrtlana……..

Izdelki, ki jih vidite na pultih so mogoče uporabni. Pohištvo, ki ga dobite v delih in ga morate sestaviti je mačka v žaklju. Kupil sem posteljo. Trikrat sem moral menjati prevzeto robo, ker je bilo tako nenatančno obdelano, da se ni dalo sestaviti. Neki deli so bili narejeni kar iz gnilega lesa in so se že v paketu razpadli. Ko sem končno dobil eno pakiranje, kje so bile izvrtane luknje na pravih razdaljah, sem posteljo sestavil. Tu težave niso končale. Ko sem se na njo vsedel, odpadel del, ki nosi posteljno dno. Bil je tovarniško pričvrščen z mejhnimi žičniki. Dokupil bom v kakšni trgovini primerne letve in vijake in posteljo dokončal. Če bi bila po ceni, ne bi bil presenečen. Sam ta defektni posteljni okvir je stal 300EU. Glede na to, da re narejen iz odpadnega lesa in pod nadzorom kakšnega pijanega danca, bi mi morali za prevzem takšne robe še doplačati. Osebje je sicer zelo prijazno, vendar vam priporočam, da se jysku izognete.

New Report

Close