Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poznate dobrega ginekologa??

poznate dobrega ginekologa??

Prosim,ce katera pozna in obiskuje kaksnega dobrega ginekologa,ki ni mesar..prej sem imela dr.Lumi,cudovita ginekologinja,namesto nje je prisla dr.Toff,ki je za moje pojme pregroba..Je morda kaksen dober na Vrhniki,Vicu,ali Lj.?Pa raje vidim,da je zenska..Hvala

Zlo dobra ginekologinja je v Zdravstvenem domu Siska in sicer dr.Subic ful prijazna in vedno pripravljena prisluhnit.Res je super.

pa zna pregledat z obcutkom ali je groba??

Dr.Šubic je res ok ginekologinja in tudi pregledati zna z občutkom. Ima pa en minus in to sta njeni dve sestri, ki sta izredno nesramne sorte.

dr. Lena Žigon, ZD Bežigrad
-prijazna, pregleda lepo in neboleče – moja prejšnja je bila prava mesarka, ampak takrat sem mislila, da to tako je, no, ona pa je pravo nasprotje. No, njena med.sestra je pa tudi svoje sorte;))

lp,
T.

Dr. Klun, sicer je moški. Na prvi pogled bi človek ušel, ampak je pa dober ginekolog. Samo njemu se lahko zahvalim, da imamo danes pri nas malo fračko. :)) Dela pa v ZD Vič.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ginekologi so dosti bolj nežni kot ginekologinje.

Posplošuješ.

Jaz ne poznam boljsega kot je dr.Merlo. Njegova pacijentka sem ze 12 let in se nanj zanesem 1ooo {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} .

Katarina Kolar-Kurent na Metelkovi 15. Ona the best, sestra pa še bolj.

Dr. Merlo je za VIP

Imela sem pač tako smolo, da sem rodila ravno takrat kot…………………….

po porodu me je morala babica pustiti…ker je bilo dogajanje v drugi porodni dvorani prioritetno.

Sama sem našla kopalnico se stuširala in preoblekla mizo – ter še vlivala pogum deklici na sosedni porodni mizi.

Pa moj porod niti ni bil tako enostaven – samo tako hudičevo se jim je mudilo v sosednjo sobo, da se mi je dobesedno želodec obračal od njegovih vzklikih – super- dajmo tako naprej,

Dr. Lukanovic – Leonisce.

Neja

Dr. Šajina Stritar Barbara – dela v leonišču.

dr. Toff da je groba? ne bi rekla men je pa ful vredu, pa ful je natančna in zna poslušat…

Duende, podpišem se pod tvoj post!!!

tudi jaz “glasujem” za dr. Leno Žigon, izredno sem zadovoljna z njo; je postavila diagnozo in predlagala rešitev, potem ko mi je moj prejšnji ginekolog samo leta dolgo migal z rameni in mi hotel filati hormone …
T.

New Report

Close