Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Poznate katero od žrtev koronavirusa?

Poznate katero od žrtev koronavirusa?

Potem bi se to moralo poznati na letni ravni umrlih na tem grafu. Pa se ne, še celo manj umrlih je, kot prejšnja leta. Prevsem Španija, Italija nič posebnega.

https://www.euromomo.eu/
[/quote]

Počakaj na konec epidemije. Takrat bodo tudi podatki realni.

sem poznal…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

sem poznala . Jutri je pogreb.:((

Počakaj na konec epidemije. Takrat bodo tudi podatki realni.
[/quote]

Zakaj bi čakal, če pa je že zdaj prava katatastrofa. Že sedaj bi se to moralo odraziti še kje drugje, kot samo v medijih in po tv.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdor ima sorodnika v domu za starejše, ve, da je skoraj vsako sezono masaker, ko udari gripa. Obiske vsako leto prepovedo za vsaj dva tedna, pa še ne pomaga. Eno leto jih je samo v krilu od očeta, kjer je drugače cca 20 sob in 30 stanovalcev, šlo pet. Od gripe. Ne vem, koliko v celem domu.
Tako pač je. Starejši ljudje zelo pogosto umrejo od okužbe dihalnih poti, naj bo to pljučnica ali gripa.
Drugače je pa zbolela sodelavka – mi še delamo, ona sodi v ogroženo skupino in je bila takoj, še pred ukrepi, poslana na bolniško, pa je pametna še hodila naokrog in po obiskih ter se nekje okužila.

Ne poznam nikogar s hujšimi simptomi.
Delali smo vsak dan s potniki iz vsega sveta. Vsi smo preboleli virozo, kot vsako leto, a k sreči nič hujšega. Nismo uporabljali mask, rokavic, ničesar.
Le zadnje dni smo vsi zelo pazili na higieno rok.

Funkcionalna nepismenost je res huda stvar. Sprašuje po tem, če poznate kakšno žrtev, torej mrtvega, zaradi korone, pa jih je samo peščica znala odgovoriti na to vprašanje, ostali pišete o tem, koliko okuženih poznate.

No, jaz ne poznam nobene žrtve.

Ne (oziroma ne še). Se mi pa službeno en človek ne javi že par dni in je povsem možno, da ni z njegovim zdravjem vse v redu. Hm…

Hm… Okuženi in zboleli so žrtve, umrli so pa smrtne žrtve. Tako nekako to gre.

Poznam 4 družine. V vsaki družini je eden imel potrjeno korono. Zboleli še ostali družinski člani +/- teden dni pred potrjenim primerom. Vsi preboleli. En toži, da ga je 2 dni bolelo vse kot sveenja, ostali niso nič kaj jamrali. 2 letnik ostal zdrav.

New Report

Close