Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poznate ŠIVANE LASNE PODALJŠKE??

Poznate ŠIVANE LASNE PODALJŠKE??

Hej!

Ena frizerka v Mariboru na pune promovira šivanje lasnih podaljškov… Kaj je to??

Jaz si lase podaljšujem na keratinske čepke ampak me to fuul zanima, ker baje ne uničuje las …

Tista, ki ima takšen sistem naj kaj več pove!

Lep večer….

v ameriki precej popularno,sploh pri črnkah..malo poglej na youtubu..baje ni ravno prijetno,in ne verjamem,da ne uniči las..ker kakor sem gledala se spletejo tanke kitke,in na to prišijejo gor podaljške. Lahko poveš za katero frizerko gre? Ker če je tot o,s e jaz za to ne bi odločila

oiii…ne ni na kitke …

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547811335310813&set=a.371882852903663.86575.360928990665716&type=1&theater

en tak sistem je, ko prvo naredi ene temeljcke potem pa šiva gor….

žal so lasje Evropejk prešibki in pretanki za tako metodo-to bodo izkusile tiste, ki bodo uporabljale to metodo pol leta in več. SI še ne predstvljaš kakšna teža je to, ko imaš mokre lase – najmanj 10x obešena na tistih par “temeljčkov”….To je taka teža, da zelo vleče lastne lase ven iz mešiška. Metoda je primerna za črnske lase, pa morda rdečelaske z debelimi lasmi, ne pa evropejske, ki so večinoma tanki, kodrasti in redki -sploh pri Slovenkah, ki so barvane ali imajo pramene in so lasje v štartu krhki, porozni, neelastnični.

Naj vam sporočim, da imam šivane lase že en mesec.
Naredila mi jih je Nives v frizerstvu FAT CAT, ki je profesionalka v podaljševanju las.

Ker imam precej tanke lase je uporabila 85g las. To je približno 85 keratinskih čepkov. ( Ko sem si še podaljševala lase na klasičen sistem je uporabila 100 čepkov)

Tehnika je zakon in ko so mokri ni nobene večje obtežitve kot da bi imela keratinske.
Temeljčke pa mi enostavno ob narastku pomika k lasišču.

Imam pa samo 2 liniji.
Ni pa nobenega ŠPAGETASTEGA VIDEZA.

Jaz sem zadovoljna s to cenejšo in brezhibno tehniko!

Janja. Zanima me glede da je poteklo eno leto od vstavljenih podajskov kako sso se odzvali tvoji lasje. Ali so uniceni, potrgani, stanjsani? Zelo me zanima. Hvala

zdravo punce! jaz sem imela šivane lasne podaljške na kitke. Delala mi jih je profesionalka iz Kenije. Imam naravno zelo goste lase, zato sem imela kar 200g las. Vse skupaj sem jih imela cca. 6 mesecev. Jaz osebno NEPRIPOROČAM!! Postopka nebi v življenju več ponovila… moji lasje so rabli kar 3 mesce rednih tretmajev, da so prišli k sebi. Bili so tanki, razcofani brez življenja 😢najbrž je vse odvisno od same strukture las?Jaz v glavnem zelo obžalujem..

New Report

Close