Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pozor! Hitler je med nami!

Pozor! Hitler je med nami!

Očitno se je preoblekel v Putina:

http://24ur.com/novice/svet/brez-prekinitve-spopadov.htm

Kar pomeni drastičen dvig plina in naftnih derivatov, milijone beguncev in pobitih otrok.

Včasih smo rekli “Boj se Rusov”, kar pa še vedno velja…

http://24ur.com/novice/svet/brez-prekinitve-spopadov.html

Se ne strinjam s tvojo interpretacijo. Treba je gledati globlje in predvsem dlje. Vsaj tja do Amerike, ki ima trenutno eno zanimovo predvolilno situacijo, v kateri zna Bush za McCainovo zmago sprovocirati tudi novo vojno.

Strašno je to, da je vojna v času OI. V času starih OI so prekinili vojne, tudi zdaj bi morale vpletene države odstopiti, ampak očitno so OI samo še KEŠ, saj končno tudi z bojkotom Kitajcev zaradi Tibeta je bilo samo veliko besed in malo dejanj. (Dodajam, da imamo tudi pri Tibetu preveč enoplastne interpretacije)

---------- le vent nous portera...

Mccain se ne bo nikoli spustil v spopad ker se mu ne izplača. Razlog za ruski vpad je enostaven – nekaj ruskih taikunov je dobilo apetit po olju, njihovo glavno opico pa ni bilo potrebno dolgo nagovarjati. Vedeti je treba, da je v georgiji le 1,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} rusov. Skratka, dokler bomo lizali nafto, bomo morali prenašati idiote, kasneje pa upam, da se bodo pogrizli med sabo.

Tako bi bilo, če bi že bil predsednik, pa še ni.

Vedno znova ugotavljam, da se v vzrokih vojn ni nič spremenilo že iz časa kamene dobe…….zanimivo pa je, da ljudje kot ovce še zmeraj sledijo voditeljem, kot v času kamene dobe………

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

če nadaljujem… imamo žal, za razliko od kamene dobe, še cel kup medijev, ki so vsi po vrsti zmanipulirani vsak s svoje strani

100 krat huje bi bilo če bi bil stalin. Žal imamo še vedno polno stalinistov pri naših “levih” in nameravajo spet na vlado. Strahota.

ej levaki..
takole mimogrede..
če niste ugotovili, slišali, ko ste vse tako na tekočem..

kako je mogoče da tile poštenjaki rusi, mlatjo neko vojno..
a se grejo morda svetovnega policaja..

nineeeejjjjjj… a te zdej ne zanimaaaaaaa…

Seveda ne. To velja samo za amerikance.

o me!!!

kaj?
če je šou JJ na sekret dans popoldne??

ne to vem da je šel, pa vsak dan ga bo bolj gnalo, se bližajo volitve.:)))

definitivno..
ko se bodo pojavljali poleg zares še razni za hec, z epohalnimi odkritji..
tud mene bi..

naj bo zares ali pa zahec, ampak tej stranki, ki jo imaš v želodcu, jaz pripisujem velik uspeh na volitvah, tam nekje 7-9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bo dobila in bo tretja najmočnejša stranka.

hja ob takšnih strankah bi tudi mene zvijal, če bi bila JJ pa na srečo nisem.:)

zdaj te pa resno sprašujem…
a imaš kaj drže, kako lahko vejameš ljudem, ki v vlogi ene stranke z drJD zatjujejo, da so najtrdnejši, potem pa liderja ni več, pa se vsi pretransformirajo..zdaj so pa oprani, po tisti vaši famozni celofanski fromuli…
pozabimo na preteklost, glejmo naprej…
kot bi gledal steva urkla in stefana… hahahaha

..in taki so tebi všeč..
svašta..
za časa rimljanov, hunov…itd, so takšne, ki so izdajal svoje, najprej pospravli, ker kdor izda rojaka…

kje pa sem napisala ,da so mi všeč???

no..
res nisi napisala da so ti všeč..
..jim pa daješ veliko glasov..

od koga me zanima..??

kaj jim jaz dajem, od mene lahko prejmejo le enega (če se odločim za njih),

no sicer boš pa videl, za koliko sem se zmotila!!!

jim pa “pripisuješ”….
..madonca moram bit bolj precizen..
..ko laser..na pikometre..hehehe

zakaj se tukaj vsaka debata, pa čeprav na temo mednarodnih odnosov, razvije v pljuvanje med ljubitelji slovenskih levih ali desnih politikov?

ali drugače, zakaj tukaj nobena debata ni konstruktivna?

ne vem, se poslavljam.

New Report

Close