Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozor–pazite se nakupovanja preko spletne strani EXTREME DIGITAL

Pozor–pazite se nakupovanja preko spletne strani EXTREME DIGITAL

Spoštovani Slovenci, pazite se nakupov preko spletne strani Extreme digital,
Julilja 2016 sem preko te spletne strani kupila mobilnik Lenovo, ki je začel crkovati že prvi dan.

1. Večkrat dnevno se je ugasnil sam od sebe.

2. Občasno je kar “zmrznil” in ni bilo možno vtipkat PIN kode za vstop ali nadaljevati dela na njem.

3. Čez noč se je izpraznil na 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Do danes mi kljub mojim večkratnim pozivom še niso vrnili denarja.
Gre za podjetje s sedežem na Madžarskem. Prijavila sem jih tržni inšpekciji v SLoveniji, vendar za reševanje primera niso pristojni, pač pa so me napotili na Evropski potrošniški center, na katerega sem naslovila prijavo. Bojiim pa se, da mi tudi oni ne bodo mogli veliko pomagati in da bom ostala brez denarja.

Skratka, ne kupujte ničesar preko omenjene spletne strani, ker boste v primeru reklamacije ostali brez denarja.

Mojo reklamacijo so rešili v oku 10 dni. Vrnili denar brez problema.

Jaz sem kupil Boschevo mašino v kovčku (pri nas v merkurju 180 €, tam identično za 90 € 🙂

Je pa res, da je trajal 12 dni, da sem to dobil namesto obljubljenih 2-4 dnim plačal po povzetju.
Nekaj dni ima tud DPD prste vmes, ki opravlja dostavo paketov, pač 2 nesolidna skupaj in to je to 🙂

Ne bi pa tam kupoval, pametnih tablic. PC-jev, telefonov, TV-jev…. preberte si tud hrvaške forume

New Report

Close