Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem POZOR!

POZOR!

Pozdravljeni,

opozarjam vse, ki nameravate kupiti rabljen avtomobil, da pri Mateju Vovku s.p. AVTO SONCEK v Slovenj Gradcu preprodajajo rabljene avtomobile z laznimi podatki.

Poglejte na avto.net, Citroen Saxo, letnik 1997, moj oglas z mojimi fotografijami, modre barve, 82.000 km prevozenih, in pa se en tak oglas z ISTO fotografijo, isti avto prodajajo sedaj naprej:
– prevozenih je 1000 km vec,
– kar naenkrat je garaziran, ko prej ni bil,
– je neposkodovan, v resnici pa sem posteno povedala, da je zadnji odbijac zamenjan,
– ima ortopedske sedeze (ja, ce so dali oni nove notri!!!),

itd. itd. same lazi, meni so pa ravno na racun vsega tega zbili ceno za 200.000….skratka, lazejo! In se delajo postene.

je neposkodovan, v resnici pa sem posteno povedala, da je zadnji odbijac zamenjan,

ostalo ok, ti dam prav, samo ej, a ves kolk folka napise da avto ni bil karamboliran pa je v resnici pol delov zamenjanih?:) se ce ni nekih trajnih poskodb (recimo na podvozju oz. karoseriji) in je del cist nov in se barva sklada z originalno…jaz ne vidim cist nobenih problemov;)

ti avto trgovici pa itak lazejo tak da glava boli, vem tud iz lastnih izkusenj. avto garaziran, neposkodovan, bla bla…pol pa zvem da ga je model z prek 100 bocno rukno v bajto in umrl na licu mesta…”videno kupljeno” zdaj pa se jebi. za tistih 200k pa se mi pol ne da tozit pa delat celega sranja, ajde ce bi slo za kak vecji in novejsi avto pol pa ziher bi. vglavnem od trgovca prvi, zadnjic in nikoli vec – kar se tice rabljenih.

🙂 OK, sem naivna, priznam. In ko bom naslednji avto prodajala, bo to malo drugace zgledalo :))

Ves, kaj me najbolj boli? Da se je tip izdajal za fizicno osebo. Saj ce bi hotela , bi lahko sama odpeljala avto k preprodajalcu in bi potem seveda vedela, da dobim zanj toliko manj, pa se vse stroske potem on prevzame za pogodbo, prepis, itd., tako pa sem imela se vse te stroske sama, tip ni hotel nic prispevati, na koncu pa vidim, da ima s.p. in avto prodaja naprej. To, vidis, boli!

Pa saj sem si sama kriva, tip je parkrat rekel in poudarjal: jaz sem posten drzavljan, sem res posten clovek,…bla bla

Pa mi je ze takrat to malo smrdelo, saj kdor je res posten, nekako ne cuti potrebe to poudarjati in posebej izpostavljati :))

Aja, pa se to! Tipu se ni dalo niti avta fotografirati!! Vsaj svojo sliko bi lahko naredil in potem jaz se opazila ne bi. Tako pa mi je padla ravno fotografija v oci, jasno, saj sem jo sama poslikala 🙂 Ta je tudi dobra, a ne?

200k pa meni vseeno nekaj pomeni. Ne zasluzim jih tako lahko!

LP

New Report

Close