pr nas pa tak lepo…
…sneži. Aha. Res. Samo se menda ne bo obdržalo… Pa bi se lahko… Ker se jutri baje začne kurilna sezona :)))))))))))) (smo jo že težko čakali).
Evo, častim kavico danes ;). Pa kak kos maminega peciva poleg 😉 :))).
Ne, prehitro hvalim… Je že nehalo… najbrž so se ti snežni oblaki samo izgubili tu nad našimi kraji. Barabe! Pa tako lepo je kazalo…
Kaj si želim? Hmmm… Eno veliko kračo pršuta 😉 :)))) Jaz dam kavo, ti pa pršut prinesi 😉 – kraški, se ve.
Če bi padal kje nižje sploh nebi opazla, dokler je nebi kdo vprasal zakaj ma čevlje cele bele :))))
Če sneg pada takrat ko jaz še spim, pol sneg ni pošten in tud tisti, ki ga vidijo niso pošteni :))
Vidva kar teoretizirajta… Če bi vedla, da imam spodaj poleg deviškega pasa še dolge gate, dvojne debele štumfe in hlače, pol bi vaju še teoretiziranje minilo 😉 :)))))))))))))))….
Pa saj to ni mučenje – to je užitek. Pol pa še malo za jest dobijo in nekaj za popit… Pa z Micko se igrajo 😉 :))).
A si že svoji ljubici nahranil? Pa malo ven, aršija frirat, peljal?
misliš rečt micka se igra z njimi dokler ne nehajo migat :)))
jaz svojih ne hranim, jih pripavljam na težke čase ki prihajajo in se morata naučit kak preživet v krutem svetu polnem glupih ženske 🙂
aršija frirat???? wtf je to?????? ne znaš slovensko???
pa Micka nima potrebe po tem, da bi vrabčke jedla – mi nismo tako gajc in ji kupimo tudi za jest – ne tak kot ti, ko uboge pesike stradaš… Ja, ja… 😉
A poznaš tistega, ko je cigan konja učil, da preživi brez hrane?