Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralni prašek

Pralni prašek

Katerega uporabljate ?

Ali imate različne praške za različne vrste perila?

Ariel prah za belo in Ariel gel za pisano perilo.

Prisegam na Frosch, od tek.praška, mehčalca, det.za posodo,… Je 98 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} biološko razgradljiv, prijazen otr.koži!

mal menjam….trenutno imam persil…za bele cunce v prasku, za barvaste v gelu…drugace pa imam zlo rada se coral…

vse iz hoferja, prašek in mehčalec

w5 color(lidl)zadovoljna

Jaz sem dolgo uporabaljala Ariel pa sem zdanjič po pomoti kupila Persil gold.

Ni primerjave ! Ariel je dosti boljši. Vedno mi izpere vse fleke iz majčk moje hčere. Dočim sem sedaj pri Persilu moral z vsak klinečev flekec dodati še vanish.

Za belo: prašek Blink (Müllerjeva blagovna znamka) ali prašek Frosch.
Za pisano: glej zgoraj – Z razliko, da gre za Color verzijo.
Za občutljiov in volno: Tandil gel (Hofer).
Za črno: Tandil gel.

Dokler nisem kupila različnih praškov za različno perilo, sem imela vedno težave, ker belo ni bilo čisto belo, barve pa se bledele. Zdaj striktno uporabljam ustrezen prašek oz. gel in sem super zadovoljna. Blink in Tandil sta pa itak noro poceni 🙂

Jaz malo menjavam, ampak zadovoljna sem pa s temi:

Za bele:
Persil v tabletah iz Mullerja ali italijanski Dash ali Frosh Aloe Vera (gel) ali DM tablete

Za barvaste:
Weise Riese – tekoči (Muller), Ariel oranžni – tekoči (Muller), Ariel color – tekoči (Muller), Frosch Aloe vera (gel)

Vse praške kupujem ponavadi takrat, ko so v akciji in naredim zaloge za kakšen mesec, dva.

Mehčalec:
najljubša sta mi Frosheva Morgenfrische (moder) ali Mandel (bel)

TANDIL gelza vse ostalo in TANDIL prašek za belo perilo.

Dash(italijanski) za belo perilo navadnega, za občutljivo tekočega.
Ga ni drugega praška da je belo belo.

piu bianco non si puo :))))))

ha ha tko je :))))

Hihi.. mi čisto isto.. 🙂

Probala sem čisto vse, pa z nobenim nisem bila čisto zadovoljna,nazadnje sem imela sriel in dash, torej zelo draga praška. Včeraj pa sem si rekla, ma pa še jaz kupim Mercatorjevega, tistega za color, ker mi je res lepo dišal in povem vam, brez mehčalca je perilo super, čisto, barve kar sijejo in perilo tako lepo diši, torej nič več praška za 2.500 sit, le še za 700 ali dobrih 5 evrov..to in skret papir od zdaj dalje pa še kupujem v mercatorju, vse ostalo pa v Lidlu, sem se ravno vrnila iz njega, vzela res več kot uro časa, vse izdelke, ki jih uporabljamo preverila tako po kvaliteti, ceni in prišparala zelo, kvaliteta pa je nekje še boljša, torej od zdaj dalje me slovenska podražitev hrane ne gane več, Lidl pa imam pred nosem, hvala ti zato;))!!!

Samo za primerjavo, bela moka tip 500 navadna mercator znamka je okoli 120 sit, v lidlu je bela moka tip 500, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljše kvalitete, deklaracija o njej piše vse najbolje, super žita, kontrole…stane celih 65 sit, 3x sem morala pogledat, ker nisem verjela. Iz nje sem že pekla pecivo, beli kruh, uporabljala za šmorn, jaz mešam še s črno, polnozrnato, tudi kupim v Lidlu in vse je super, kaj zdaj, naj bom še nora in polno takih promerov, ko so v mercatorju pod Mercator znamko 2x dražji kot v Lidlu ali Hoferju in sigurno boljše kvalitete plačujem dražje, saj nisem trola.

za belo – Tandil v prahu
za pisano – Tandil gel (oranžen)
za občutljivo – zelen ali roza Tandil v gelu

Tandil je iz Hoferja…super pere

za navadno perilo imam ariel gel, za črne stvari imam life black, za občutljive pa pervol sensitive ali nekaj podobnega

Tudi jaz sem s Tandilom iz Hoferja zelo zadovoljna. Me pa zanima kateri mehčalec tudi iz Hoferja je najboljši. Dosedaj sem uporabljala mehčalec Life z vonjem po breskvah pa so ga kar nehali delati. In sedaj iščem nekaj podobnega, nežnega, vendar iz Hoferja. Če imaš izkušnje te prosim za nasvet!
Hvala!

mehčalec iz hoferja je meni ok bel in zelen. rumen mi je preosladen (ne maram sladkih vonjev), moder mi ne diši.

New Report

Close