Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralni prašek Faks

Pralni prašek Faks

Pere katera s pralnim praškom Faks? Ste zadovoljne?

Ga imam .Perem belo perilo in dam zram še dve žlici sode. Ja sem zadovoljna.

ja, po naključju sem ga izbrala, vsa v dvomih zaradi malo nižje cene. Prej sem prala večinoma s Persilom, redkeje z Arielom. Pri uporabi obeh je perilo ..ne ravno smrdelo, ampak je imelo nek postan vonj, nikoli ni vonjalo po svežem. Mehčalca ne uporabljam nikoli.
S Faksom (uporabljam ga kakšne pol leta) perilo diši po opranem, čistem, a ne po prašku. Upam, da se to ne spremeni.

Zakaj ene uporabljate Ariel al Persil,men je drag. Jaz perem s cenejši mi in sem zadovoljna.

Ka nič ne perete?

Že 3 leta uporabkjam samo faks sensitiv,ker mi edini odgovarja,imam namreč probleme z kožo in edino po tem prahu me nič ne srbi,tako da ga nebom še dolgoooo zamenjala

moja mama mi je priporočila Faks, stara znamka in uporabljam v glavnem
le ta prašek…Persil, Ariel..nisem bila nezadovoljna..Ker je ugodna cena, pa še kakšen
bon z 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom in vzamem še kakšenaga na zalogo. Pa mehčalec Ornel, imam zelo
trdo vodo in sem zadovoljna..

Jaz sem sedaj prvič kupila enga batvastega ekslusiv pa lepo diši in opere ok, en prej navadrn pa ni imel nekega vonja…

Faks, trenutno zelenega in sem zadovoljna. Pri pranju trenutno ne dodajam mehčalca, pa se mi zdi, da super diši,nežno.

New Report

Close