Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRALNI PRAŠEK HOFER – TANDIL

PRALNI PRAŠEK HOFER – TANDIL

PUNCE, UPORABLJA KATERA TA TEKOČI PRALNI PRAŠEK. KAKO STE ZADOVOLJNE S NJIM. A JE PRIMERLJIV Z ARIELOM, JAZ NAMREČ UPORABLJAM TEGA.

RAZMIŠLJAM O NAKUPU TANDILA, SAJ JE PRECEJ CENEJŠI.

LEPO SE IMEJTE!

MAJA

Meni je OK.

jaz ga uporabljam že 4 leta (kupovala sem ga že prej v Hoferju v Avstriji, ko Hoferja ni bilo še v Sloveniji). Zame je super, tako tisti “oranžni”, kot roza ali zelen za občutljivo perilo. Uporabljam tudi Tandil v prahu za belo perilo. Priporočam.

Enako kot nelida.

Ines

Izsušuje kožo, vsaj nam.

A lahko tole malce bolj razložiš?
Ker si pa res ne predstavljam, kako ti lahko prašek, (ki se iz oblek izpere) osuši kožo?

Zadovoljna, s tem da kupujem samo zelenega- tekočega za občutljivo perilo, ter tistega v prahu za ostalo. Aja pa še modrega za temno perilo. Trenutno še čaka v zalogi na preizkus njihov novi, ki ima kao mehčalne sestavine in ne rabiš mehčalca.
Mislim pa, da če vam prašek v perilu izsušuje kožo (kar dvomim) bi bilo bolje razmisliti o dvakratnem spiranju ali celo o menjavi stroja. Ker praška ne sme ostat v perilu toliko, da bi vplival na kožo.

Uporabljam Tandil gel za črno in še tistega pisano. Lahko ga samo pohvalim 🙂

x-mama, ne razumem, kako lahko prašek izsušuje kožo?? Najbrž je kaj narobe s strojem, da ne izpira dobro. Ker vsak spdooben stroj prašek temeljito izpere iz oblačil in lahko kožo izsušuje samo kakšen nekvaliteten mehčalec, ki se ga dodaja pač po izpiranju.

Ali pa mogoče uporabljaš preveliko količino praška.

sem zadovoljna z vsemi, titim za pisano perilo (oranžni), za tmeno perilo in v prahu za belo perilo. mehčalec pa nam ne odgovarja zaradi alergije.

Izjemoma sem 2x zaporedoma kupila Tandil. Rezultat po 2 mesecih uporabe – izrazito bolj suha koža pri vseh druž. članih.

Pralni stroj isti kot prej (nov), uporaba praška: raje manj kot več.

Sklep: NAM Tandil ne odgovarja.

V zadnji reviji VIP so objavljeni rezultati testa pralnih praškov za barvno perilo, sicer ne tekočih, pač pa v prahu. Tako Tandil (Hofer) kot tudi Lidlov Maxitrat (ki je pri nas cenejši kot v Nemčiji) sta se zelo dobro obnesla in sta v istem rangu kor Ariel ali Persil.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Uporabljam Tandil v prahu za belo perilo – zadovoljna!
Prvič sem ga kupila zato, ker sem prebrala objavljeno primerjavo pralnih praškov na tržišču, in takrat je bil Tandil po vseh kriterijih na 1. mestu (cenovno pa sploh najugodnejši). Meni se zdi zelo v redu.

New Report

Close