Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni prašek Persil

pralni prašek Persil

Ali opažate tudi vi, da sedaj, ko je Persil stalno znižan/akcija, ne opere več tako dobro, kot je nekoč?

Ne vem, ker kupujem Formil. Ko sva s fantom živela še sama, sem kupovala persil, ker mi ni bilo preblema dati več kot 10 eur za prašek. Sedaj, ko smo družina in moramo malo bolj paziti na denar, pa si Persila ne morem privoščiti več, zato kupujem Formil, ki je cenejši kot Persil. Stane manj kot 5 Eur, količina pa je 5 l. Prašek zelo dobro opere, obleke dišijo. Ne vem, če Persil opere kaj bolje, kot formil iz Lidla. Mogoče še kakšno drugo mnenje?

Zdajle sprobavam Tandil, mam tudi Persil, ampak še pride na vrsto. xD Mercatorjev in Euro Spinov sta zanič.

Sem ga nehala kupovati leta nazaj. Pred časom tudi Ariel, kot da ne bi bila več praška. Uporabljam Aquamarine plavi Fax, zadovoljna.

A niso prepovedali eno snov, ki so jo dajali v praške, zaradi vpliva na ekosistem?

Kar naprej menjam praške, tako da ne morem podati verodostojnega mnenja.
Vsi so do sedaj vse korektno oprali, me pa zavedejo dišave – tisti, ki najbolj sveže diši, gre z mano domov.

Dolgo časa sem uporabljala Persil, pa nisem bila pretirano navdušena. Zdaj uporabljam znamko Frosch – Limona in sem več kot navdušena. Odstrani madeže, perilo je belo in diši.
Cena 4.99 €, kupljen v Mullerju.

Zadnjic sem kupila znizan persil v mercatorju! Nikoli vec ne kupim znizanih praskov, tudi ariel ne. Ne opere nic. Mislim, da se bom kmalu vrnila na faks prasek.

Ja, res je. Formil prašelk zelo lepo opere. Včasih kupim še tudi Persil ali Ariel, pa se hitro vrnem na Formil, zaradi pralnega učinka.

Tudi jaz menjavam, ne morem reči nekaj stalnega. Probam tu in tam, pa nisem zadovoljna in grem na začetek-k Faxu. Pred leti je bil strašno moderen Ariel, pa Persil. Kupila sem Ariel in vsakič bila nezadovoljna , ker se mi je v dozirniku praška v kratkem času naredila trda plast, da sem morala čistitti s kisom oz. odstraniti tisti beton. Pa mi je serviser rekel, da je to od zanič praška in tudi sama sem prišla do spoznanja, kar je znižano, nekaj ne štima..

Zame je Persil najboljši, sem poskusila že vse Dash, Ariel, Avo, Faks, Tandil, Dexal, ampak Persil opere najboljše!
Pred leti se spomnim, sem prala z Arielom. Prašek se sploh ni raztopil, celo po perilu sem dobivala bele fleke. Od takrat ga nikoli več ne kupim!

New Report

Close