Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni prašek za belo perilo-Persil ali Ariel ali Dash?

pralni prašek za belo perilo-Persil ali Ariel ali Dash?

Pozdravljeni,
pričakujemo dojenčka in ne vem kateri pralni prašek naj izberem, da bodo oblekice snežno bele in brez madežev. Prašek ali gel?

Hvala.

Tudi mi pričakujemo dojenčka, deklica bo.
Nabavljam te dni. Pa ne vem, kaj deklicam bolj paše. Naj kupujem svetlo roza ali temno roza?

malo svetlo malo temno roza

No, mi pa dojenčka nimamo, pa kupimo kar Dash v Milerju, tudi za rozejaste cote. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Meni ariel v prahu najbolje opere, imam tudi ariel v gelu pa ni tako oprano kot v prahu, npr. slinčki niso dobro oprani, če pa jih operem s prahom je vse ok
Persil mi smrdi, Dash v prahu pa bi lahko primerjala z Arielom a trenutno imam tega

persil nima močnega parfuma in se tudi meni zdi da se spere in perilo ne diši oz ja smrdi, ariel pa zelo dolgo obstane…

Tiste, ki kupujete Dash prah v Milerju: ali ga imajo tam samo v manjših količinah, ali tudi večje škatle, kot drugje? Kupila pa bi ga v Milerju, ker je baje tam boljši, kot v Mercatorju, Leclercu… Ali se motim in je povsod enak?

V Milerju imajo izdelke bolj kvalitetne, pa ne samo prašek, ker so delani drugje, kot za mercator, špar…jaz kupim dash, imajo res samo malo pakungo, ga je pa notri, se mi zdi 1.30 in je za 16 pranj, ker je bolj močen in ga daš manj, kot tistega iz velikih žaklov.
Poskusi, pa pridi povedat. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Za dojenčka ne rabiš pajackov prekuhavat, ker je itak vse čisto, pereš lahko na 40, toliko, da pajacke osvežiš, pa zalo malo praška ;))
Zrnati praški se po navadi lepo topijo šele pri 60+, zato bi jaz kupila tekočega. Pereš posebej in seveda malo, malo praška, da ne boš imela problema z raznimi alergijami…..

Schildkrote, grem drug teden v nabavo v Milerja (po tvojem nasvetu), potem pa ti sporočim. :)))) Ali slučajno veš za približno ceno? Hvala

In kaj zdaj tebe muči, če nekdo vpraša kateri prašek je boljši?
Tebi očitno bolj ustrezajo teme v stilu: kaj bomo pa danes kuhali… kako pogoste sexate…. kako pogosto se umivate….
Trapa si!

Za dojencke dobis tudi kaksne malo bolj naravne praske, v Müllerju imajo zihr, pa DM, pise Baby oz nekaj takega gor, pa mogoce na zacetku das dvojno izpiranje. Tiste prve mesece pa cunce res ne bodo umazane, potem ko zacne jest in se zunaj po travi kotalit bo cas za mocan pralni prasek iskat.

Ce se ne motim je Dash italjanski proizvod, no jaz sem ga enkrat iz Italije gor tovorla, sem dobila neko hudo akcijo in me je moj s praskom vred skor z avta vrgel, je smrdel avto za znoret 🙂 no, jaz ga v Italiji se nisem videla v kaksni vecji embalazi, po moje ga sploh nimajo.

imajo pakiranja tudi za 90 pranj, v trgovini coop pa je zelo pogosto akcija na dash,pa barilla(ok tema ne paše sem ampak sam kot info) je 1x na leto 1kg=0,8€

Ena malenkost; OBOJE je super, in VSI praški našteti so SUPER, razlika je le ČAS pranja…. Če je kratek čas, krajši programi, nižje temperature, se zna zgodit da se PRAH ne raztopi…
Ostalo pa po želji, vsi dobro operejo!! In ne bit pametni kateri je boljši, boljši je tisti ki vam je pakunga všeč, v kateri je notri.
Iz Millerja pa naj bi bil boljše kvalitete, oz vse od tam, ker sami uvažajo iz Nemčije.

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

In tudi za 100 pranj je. Cena pa okoli 15€. Zelo ugodno in prašek je odličen. Belo perilo je res belo. Mora biti prašek narejen za zahodni trg. Ostali niso nič vredni.

Pri pranji je pa pomembno, da peremo dovolj časa, z dovolj vode in z dovolj visoko temperaturo. Marsikateri novi eco stroji perila ne morejo dobro oprati pa lahko damo not bilo kateri prašek. Brez vode pače perilo ne more biti čisto.

Jaz uporabljam duel in opere vse. Otroske cote gredo itak minimalno na 60 ker moji pac niso eni izmed tistih ku morajo stati ob peskovniku da se ne umazejo. Ko so bili dojencki pa odvisno, madeze od izlockov (bruhanje, blato itd.) sem vedno prala na 90, samo za osvezitev pa imam 30min program kjer le malo splakne oblacila. Vedno dam pa se dodatno izpiranje po koncanem pranju. Imam vedno vse super oprano in nobenih madezev.

danes sem prvič kupila persil expert prah, oprala brisače in prte na 60, vse stare zaprane fleke je opralo, cunje so prišle ven snežno bele in kar je barvanega pa svetleče barve… totalno pozitivno presenečena, ka me edino moti da cunje nimajo močnega vonja, drugače pa sem probala še fax, ariel, dash, DMov… trenutno persil prekaša vse

New Report

Close