Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni stroj

pralni stroj

Nekje na teh straneh sem prebrala, da ima Gorenje posebej za Mercator izdelan pralni stroj WA 63111. Ker nikjer ne najdem karakteristik zanj, me zanima, kako ste zadovoljni z njim tisti, ki ga imate. Pri pralnem stroju si želim predvsem možnost nastavitve temperature in obratov centrifuge, zamik vklopa in št. obratov vsaj 1000.

jaz imam whirpool 6 senso in sem fuuuull zadovoljna,je bil res že pred 4 leti 150 jurjev ,ma sem ga dobila že noter ker perem vsak dan po tri stroje in ker ima 1/2urni program zraven pa še nastavim temperaturo mi opere hitro in dobro v zelo kratkem času pa vse je v razredu a.na dolgi rok se splača prihraniš pri vodi elektriki in času.

In kaj ima to veze z vprašanjem?

potem pa vzem kakšen starejši model.
Gorenje ima po novem samo elektroniko. Jaz ga imam 9 mesecev WA 62111, 5 let garancije na vse, razen na mehanske poškodbe (98.000 sit, poglej kje so akcije). Popolna avtomatika, z enim gumbom nastaviš vse od začetka pranja do konca. Centrifuga od 0-1100 obratov (odvisno od programa, kaj pereš!), lahko znižaš število obratov, lahko povečaš količino vode, kratek program na vseh programih (32 minut), občutljivo perilo, volna, svila, ročno pranje, glih kar želiš.
Dober izber! Jaz sem imela Candy 22 let, pa mi je serviser Candyja bolj predlagal Gorenje, ker so šli s tehnologijo menda naprej. Baje so vodilni v Evropi, saj delajo tudi za druge proizvajalce rezervne dele.
Če pa hočeš nižjo centrifugo in sama nastavljat termostat, pa centrifugo, potem pa vzemi Candy, oni pa menda delajo enake stroje že 20 let, niso šli z razvojem naprej!

veze res ne mogoče pa nasvet ,zakaj pa ne ,a kaj stane če komu daš nasvet za kakšno drugo firmo?

New Report

Close