Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni stroj beko. JA ALI NE?

pralni stroj beko. JA ALI NE?

Kaksno mnenje imate o pral em stroju beko? Bi ga kupili?

Mi smo kupili takšnega z inverter motorjem. Z njim smo več kot zadovjni. Perilo dobro opere, ožame in ne smrdi. Programov za določene vrste perila imaš ogromno. Skratka, odličen pralni stroj. Priporočam!

Katerega imate? Koliko kilskega? Ali je pamrtno kupiti 8 kilskega, glede na to, da vecinoma perem manj cunj. Bi pa rada kdaj kak o odejo oprala.

zakaj pa da ne? mi mamo 9 kilskega tudi iz tega naslova.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ta novi stroji itaq perilo vagajo in porabo vode ipd. prilagajajo dejanski teži perila v bobnu.

Jaz sem več kot zadovoljna z njm.

Ga imam že 2 leti in je ok. (mislim, da je 7 kilski)

Beko je zakon.
Napačna so mišljenja o porabi vode in optimiranem odvzemu vode v odvisnosti od kilaže perila ki se bo pralo (novi stroji višje kvalitete)
Voda je relativno poceni in več vode kot stroj porabi bolje je. Sploh pri izpiranju “kemije”
Kupi Beko za 250 EUR. Stroj ima 5 letno garancijo. Po prvi okvari po petih letih pa na deponijo

Pred leti sem kupila najcenejši stroj, ki je bil v ponudbi. Takrat sem prvič kupila drugo znamko bele tehnike, ker sem
že od doma vedno gledala le za Gorenje belo tehniko. S strojem sem vsa leta več kot zadovoljna in nimi enkrat nisem potrebovala serviserja. Perilo opere lepo in zagotovo bom v prihodnosti kupila spet Beko, ko bom kupovala gospodinjske aparate.

Točno to, vendar mislim, da ne bo za na deponijo. Ob predpostavki, da zdrži 5 let je to 50 € na leto torej 4,15 € na mesec ni tak izdatek tudi zame s povprečno pokojnino.

Mi ga imamo. že tri leta, za takšen denar zelo zadovoljni! tako da moj odgovor je absolutno JA

Imamo ga 3 leta, 7kg boben, super opere in smo res zadovoljni. Tudi naslednji bo Beko.

New Report

Close