Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralni stroj beko je kak serviser

Pralni stroj beko je kak serviser

Kupila nov pralni stroj. Dala na tisri samočistilni program. V stroju voda ki ne izteče in ne vklopi centrifuge…mi ve kdo pomagat?

Lahko, da imaš izklopljeno centrifugiranje.

Imaš 5 let garancije. Po petih letih pa na deponijo.

Vsak stroj ima ob nakupu priloženo eno čudežno stvar, ki se ji reče navodila za uporabo. Ko te prebereš se ti zna odpret svetel pogled v svet in na stroj. 🙂

Preber navodila:-)

Joj kaki pametni nasveti…navodila sem prebrala podolgem in počez pa ne najdem odgovora
Stroj enostavno ne vklopi centrifuge pa tudi če dam na progrsm da izprazni bodo iz bobna -vodo ne izprazni…

Vidis, ce bi imela moskega pri hisi, bi bilo ze popravljeno :)))
Ze tu na forumu so vsi pametni, pa vsi vse znajo, kar je moskih opravil, lol

si kupila, imaš tudi napisano, kateri servis je za Beko. Servisov je kolikor hočeš, le strička googla vprašaj.
Jaz sem imela pralni stroj Candy, katastrofa od stroja, mi je zavarovalnica zamenjala za Beko, sem zelo
zadovoljna. Seviser je isti kot za Candy..

Zraven navodil imaš tudi garancijski list, na katerem so na zadnji strani vsi serviserji. Jaz vem za tistega iz Izole, a ne vem, če ti to kaj pomaga, ker ne vem, od kod si.

Če ti vode ne izčrpa ven bi jaz najprej odprla in scistila filter spodaj pod takim okroglim pokrovckom v spodnjem delu sprednje strani stroja. Odpri s pomocjo izvijaca pokrovcek nakar odvij filter in ga dobro speri oz scisti. Prej seveda pripravi brisace ker bo ven lila voda in izklopi elektricni kabel. Ce to ne bo pomagalo poisci zadaj za strojem cevko po kateri gre v steno odpadna voda iz stroja. Najprej jo samo potresi, ce bi bila notri kaksna necistoca, ce pa ne bo pomagalo odvij objemko in jo potegni oz odvij s stene. V luknji v steni je vcasih ena taka kroglica kot ena frnikula, ki preprečuje vdor vode nazaj v stroj. Nadani si rokavice in to kroglico v cevi malo obrni in pospricaj s kaksnim odstranjevalcem vodnega jamna. Cev privij nazaj da ne bo teklo ob uporabi stroja. Ce to nikakor ne bo pomagalo bi bila pa lahko kriva crpalka.

Hvala za nasvet…bom poskusila, vendar je stroj popolnoma nov, to je bilo prvo pranje-včeraj kupljen, tako dz dvomim da bi bil filee umazan…bom pa poskusila s cevjo kjer odteka umazana voda
Hvala
Seveda sem poiskala serviserja pa je tudi povedal da naj preverim cev za odrok vode

A vse zascite si odstranila? Tiste ki so zadaj za boben pa nalepke kje v bobnu ipd…drugace pa filter cistit in pa ce imas moznost zadaj tisto iztocno cev namesto v odtok kamor jo imas priklopjeno daj v en velik lambar in nato na program za izcrpanje….pa javi kaj bo

Ne vem, kako je narejen tvoj turek. Za Gorenje pa vem, da je pri novem boben zablokiran zaradi transporta pač. In dokler ne odstraniš mehanskih blokad, pralni stroj ne dela.
Vsekakor pa še enkrat prav počasi preberi navodila in jih tudi upoštevaj.

Mene pa zanima kako ste potem to resila?oziroma v cem je bila tezava. Jaz sem stroj Beko kupila vceraj in imam isti problem. Stroj se na polovici programa ustavi in ne naredi vec nic. Ko dam samo centrifugo, pa to opravi. Ampak moram vmes izklopiti elektriko, ker popolnoma zmrzne in se ne odziva na nic

Se ena stara tema. Ta pralni stroj bi danes ze moral lezati na enem od odpadov.

Jaz imam beko pralni stroj že več kot 8 let brez kakega popravila..se nam je pokvaril pa hladilnik še v garanciji javiš napako preko spletnega obrazca na beko servis pa ti oni najbližjega serviserja pošljejo..sicer je trajalo 4 dni pa je zrihtal takoj in hladilnik dela lepo naprej.

Nekateri aparati so defektni že ob nakupu!

Ampak Beko nima delujočega garancijskega servisa, za razliko od ostalih proizvajalcev. Pač enostavno ne pridejo in to je to. Če pa že kdaj pridejo, pa v naslednjem letu ne boste dočakali popravila, ker vas enostavno ignorirajo.

Ostane vam samo možnost, da te goljufive Turke tožite na sodišču, če se vam da s tem ukvarjati.

Zato si rajši prihranite vso živciranje in NIKOLI NE KUPITE NIČ OD BEKA!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Pika893, 29.07.2021 ob 09:56

Mene pa zanima kako ste potem to resila?oziroma v cem je bila tezava. Jaz sem stroj Beko kupila vceraj in imam isti problem. Stroj se na polovici programa ustavi in ne naredi vec nic. Ko dam samo centrifugo, pa to opravi. Ampak moram vmes izklopiti elektriko, ker popolnoma zmrzne in se ne odziva na nic

ena od možnosti je da imate PREMALO napolnjen stroj, namreč, stroji so občutlivi na vibracije in neenakomerna razporeditev teže pri centrifugi povzroča velike težave. če vam stroj izvede centrifugo če jo sami vklopite je sicer malo čudno, lahko pa da začetni sunek ustavi stroj.

Odgovor na objavo uporabnika
Beko je največje možno sranje, 29.07.2021 ob 11:00

Nekateri aparati so defektni že ob nakupu!

Ampak Beko nima delujočega garancijskega servisa, za razliko od ostalih proizvajalcev. Pač enostavno ne pridejo in to je to. Če pa že kdaj pridejo, pa v naslednjem letu ne boste dočakali popravila, ker vas enostavno ignorirajo.

Ostane vam samo možnost, da te goljufive Turke tožite na sodišču, če se vam da s tem ukvarjati.

Zato si rajši prihranite vso živciranje in NIKOLI NE KUPITE NIČ OD BEKA!!!

Ne vem kje vi živite k nam je serviser prišel hladilnik popravil..tudi sestri pralni stroj popravil serviser ..ne vem v našem koncu z tem ni problemov.

Pralni stroji so zelo obcutljiva in sentimentalna bitja. Ce mu kot oseba nisi vsec (simpaticen) te ne bo ubogal. Zacel te bo ignorirat. Kot nekaksna hisna nepokorscina.

Iz katerega konca pa ste?

In, če se morda spomnite, kateri serviser je prišel k vam?

Hvala in vse dobro,

Mateja

New Report

Close