Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni stroj-grelec za vodo

pralni stroj-grelec za vodo

Kot kaže se je pokvaril grelec za vodo. Lahko pa je samo zaroštan z vodnim kamnom. Ker sem bolj brez denarja, me zanima, če je to mogoče popraviti doma. Oz. kaj naj naredim. Koliko bi me stalo popravilo serviserja? Je pa to elektroluxov 12 let star stroj….Hvala!

grelci, ki so se odločili za izventelesno življenje so tu več ali manj stalnica. prebrskaj (uporabi funkcijo išči) vse forume, pa izberi vse datume in vtipkaj pralni stroj grelec ali kaj podobnega. ti vrže ven od cen (novih grelcev) dalje. Ker na pamet ti res ne bi vedel povedati (no, za sušilce so precej dragi, to vem) kaj okrog tega. je pa tega precej tle gor.

LP

Tak grelec bi stal morda 20. evrov. Lahko ga zamenjaš sam, na hrbti strani stroja. Zamenjava je preprosta. Paziti moraš, da je površina, kjer se prilega vodotesno tesnilo zelo čisto, ker v nasprotnem ti lahko spušča. Preden greš kupit novega, popiši tip stroja in morda letnico.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

za elux grelec bo 20eur premalo!!!!
dobro je vedeti kaj delaš!
lahko ima stroj pretočni grelec kar je bolj elegantno zamenjati(ni pa nujno da je fuč,lahko je samo zabit s praškom)
Če pa gre za klasik grelec,je pa malce bolj delikatno,ampak ni panike!
preveri če je res grelec!(ohm meter)
Lahko je odbit rele na plati!(seveda če gre že za elektroniko)
lp,A

New Report

Close