Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni stroj-popravilo

pralni stroj-popravilo

Imam 6 let star pralni stroj Bosch. Videti je, da je pregorel grelec. Se splača to popravljat? Ve kdo, kje so servisi, pridejo domov? Ali enostavno kupiti novega?

treba je ugotovit napako. veliko možnosti je da je počil grelec!

je kar nekaj servis za Bosch.
odvisno od lokacije

cena do 110 eur za popravilo!
pridejo na dom, če je napaka večja se odpelje stroj
lahko ga pa tudi sami dostavite na servis

Lokacija je Ljubljana. Bom malo pobrskala na netu. Počil grelec? Je to večje popravilo?

menjava grelca je smiselna!-če stroj ni preveč utrujen!
cena za grelec cca do 56,00eur(odvisno od modela)
Etis je dobra izbira!

Hvala za pojasnilo. Še eno vprašanje imam tudi za Bosch. Pred par dnevi me je klicala teta, da ji program nekako “preskakuje”. Npr: piše, da je še 20 min pranja, čez čas pokaže, da je 30. To je verjetno programator?
Kako je s tem glede cene ipd?

stroj izpiše kakšno napako?(eror,fault)
po moje da gre tu bolj za problem odvoda vode!?al se je zlomila črpalka-kar pri bosch rado gre,al pa je kaj zamašeno da voda ne more odtečt

Sem poklicala teto. Pravi,da ji nič ne izpiše (error ipd.). Pravi tudi, da to ni vedno. Mogoče na 10-15 pranj. Ropota nič ne. Bi,če bi se zlomila črpalka? Bi v tem primeru sami lahko odmašili ev. zamašitev?

Še eno vprašanje imam. Je Bosch dobra izbira pri ev. novem nakupu? Svetujete kaj drugega.? Do sedaj nisva (nobena) imeli nobenih težav. Hvala vam za prijazne odgovore !

Bosch je dobra izbira!
Po mojem je nekaj zamašeno!?
lp,A

Jaz ga imama že 10 leto….vmes kao crknil programator, se ga po nasvetu serviserja ne splača popravljati…. moj mož ga odpre in sam najde napako na progarmatorju – ena žička se je odlotala, jo prilota nazaj, spet dela pet let, tred kratkim spet anpaka – ne opere programa do konca in ne dela grelc…. moj pogleda spet pod pokrov, ena žička na progaramtorju odlotana in povezava do grelca skurjena, moj to spet sam zrihta….pa ni štromar, ampak mu rata 🙂

tak mi ni treba menjat niti stroja niti moža :-9

New Report

Close