Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pralni stroj – razstavni eksponat

Pralni stroj – razstavni eksponat

Želim kupiti nov pralni stroj.
Eden izmed ponudnikov mi ponuja razstavni eksponat, ki naj bi bil razstavljen cca. 3 tedne.
Ima kdo od vas izkušnje z nakupom razstavnega eksponata pri beli tehniki?
Se dobi dodatni popust?
Je tveganje, da je z izdelkom kaj narobe, zelo povečano ali je tak izdelek lahko čisto ok?

Nima bit kaj narobe, ker je popolnoma vseeno, če je stal stroj v trgovini ali je bil ta čas zapakiran v skladišču, razen kake praskice, ki pa s funkcijo stroja nima nobene veze-tehnično gledano.
Kak dober popust ti pa naj dajo vseeno 😉

Nikoli ne bi kupila karkoli razstavljenega. Stroj menjaš enkrat na desetletje, zato premisli če res rabiš razstavljenega, za katerega ne veš, kako “lepo” so ravnali z njim. In nben ti ga ne bo dal zastonj.

Še dobr, da Goldfish in One ne živita v skupnem gospodinjstvu. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mhm:).

Kupi ga in zahtevaj popustil, ki ti ga bodo tako in tako dali.

Sicer pa se ob kakšnih akcijah za 200 € dobijo dobri pralni Belo, ki imajo 5 let garancija.Potem pa…

Mhm:).[/quote]

No kar povej, tvoja mašina bi bila zapakirana, moj stroj pa v uporabi… 🙂

Če bi jaz bil še nedotaknjen bi imel vsaj teoretične možnosti, tako pa…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

PS ni bil tam razstavljen, da bi drugi z njim prali karkoli že….
Če je tu pa tam kdo odprl vrata, pa pritisnil kakšno tipko…In to je vse.
Običajno za razstavne ekponate ponujajo popuste in bi takšen PS s popustom lahko bil dober nakup.

Glej, današnja kvaliteta strojev je veliko slabša kot so bili nekoč (praktično neuničljivi). Razstavni eksponat prime več ljudi, ker želijo sprobati njegovo funkcionalnost kot je recimo odpiranja vratic in podobno. Kdor nima za stroj ga ne kupi ali kupi rabljenega. Če kupiš novega ti pri teh malih zneskih tisti popust ne prinese toliko, da bi vzel razstavnega.

PS ni bil tam razstavljen, da bi drugi z njim prali karkoli že….
Če je tu pa tam kdo odprl vrata, pa pritisnil kakšno tipko…In to je vse.
Običajno za razstavne ekponate ponujajo popuste in bi takšen PS s popustom lahko bil dober nakup.[/quote]

5% popust na znesek 399€? Res se splača:))). Pa kupujte razstavne eksponate, kdo vam brani. Pisala sem zase, da tega ne bi nikoli kupila. Tako kot v Nami ne kupujem oblačil, ki so jih uporabili le enkrat v raznih reklamah, oddajah…

PS-i niso tam priklopljeni, zato niso bili v uporabi.
Če pa ti po enem letu crkne motor ali elektronika, pa je vseeno ali je bil PS eksponat ali pa ne.

Podobno je s pohištvom. Če ni vidne poškodbe na eksponatu, se ga s popustom splača vzeti.

S pohištvom pa sploh ne more biti podobno. Iverko lahko sestaviš le enkrat, naslednjič že delaš nove luknje za vijake in sorry, zame to ni to. Tisti, ki nimajo za pohištvo, gredo v Ikeo. Ampak glej, naši standardi, predstave se razlikujejo. Nekdo si bo želel rabljenega kavča, ker je to edino, kar lahko dobi. Drugi pa kako drugače, a ne. Samo ne govori mi, da je vse enako. Če bi bilo, prodajalci ne bi dajali dodatnih popustov, da se znebijo razstavnih eksponatov.

Se vidi, da ne kupuješ eksponatov. 🙂

Pohištva ne razstavljajo do konca, ampak le delno, zato imaš doma prej sestavljenega.
Popusti pa so zato, ker se gre za neko staro serijo, ki jo je treba čimprej dati ven, da imajo prostor za novo serijo izdelkov.
Oblačila so prav tako znižana, ko je potrebno zamenjati garderobo iz poletne na jesensko…Na primer.

Sem vesela, da nisem seznanjena z vsemi temi ugodnostmi razstavnih eksponatov.

Mhm, mene so tud enkrat nasral. Da mi dajo popust, če vzamem vse stole, ki jih imajo na zalogi. Ko sem pa domov prišla je imel en stol samo tri noge, četrta je bila priložena (zlomljena) in lepo posebej zavita v celofan. Potem so bili pa presenečeni, ker sem se pi*dila, češ saj ste jih dobili s popustom.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mnja, kaj pa o funkcijah pralnega stroja?
Sploh pa, kaj bi lahko bilo narobe pri razstavnem eksponatu ps? To, da so ga malo prešlatali in mu odprli/zaprli vratca? Mogoče je kak firbec še ročno zavrtel boben…

Kaj pa vem, meni ni tako pomembno, da sem prvi, kaj pol če je kdo že pred mano potipal mašino 😛
Važno je, da sem zadnji, ki jo bo nucal in da bo zdržala do konca…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi razstavni eksponati bli res neki uauuuu, potem bi se ljudje prerivali za njih. Pa se ne. Brez veze, da me prepričuješ, da tem strojem nič ne fali. Ne kupujem razstavljenih, rabljenih…predmetov. Lahko pa tebe obvestim, ko bo kaj pri meni romalo v smeti, pa da ti še preveriš funkcionalnost:). Da ne bi šlo kaj v nič, a ne.

Ok, ti me kar obvesti. 🙂
Samo ne me zdej obveščat za vsak potrošni material al pa ker se ti ne ljubi smeti odnašat…. 😉

Drugače se pa verjetno res ne prerivajo za razstavne eksponate, a ne zato, ker bi bilo z njimi karkoli narobe, ampak zato, ker ljudje nimajo pojma kaj bi sploh lahko bilo narobe in iz strahu/nevednosti potem raje ne kupijo. In še boljši občutek imajo ker so več plačali – če več plačaš mora bit boljše….
Kupujem le najboljše blagovne znamke….

Še ko kupiš zapakiranega, ni vedno vse tako kot mora biti. Ne vem zakaj bi nekdo praktično za isti denar vzel nekaj, kar se je že valalo po trgovinah. Kakšna nevednost? A rabiš biti strokovnjak, da se odločiš po tvoje, ki je kao edino pravilno? Mene ni strah, samo ne da se mi ukvarjati z robo, ki je bila na ogledu že drugim, da so jo lahko prešlatali vse počez. Tega mi ni treba, razumeš?

Razumem jst tebe.
A ti mene tut razumeš?

Ja te. Te pokličem ob prvi zadnji robi:).

Bila je ena gospa, podjetnica in je hotela kupit kamion, da bi odprla prevozništvo in je šla na zagrebški sejem, ki je bil takrat eden večjih. Tam so imeli razstavljenega ravno takega kot je hotela in ga je vplačala.
Rekli so ji, da ji ga bodo enega pripeljali domov pa ni hotela, hotela je točno tega iz sejma.
Zakaj?
Ker ta je bil upedenan za sejem. 😉

Tudi ps, ki služi kot razstavni eksponat je bil dodatno pregledan, da je lahko tam stal.

Živim v pričakovanju…. 🙂

Ja jst sem tud že eksponat hotel peljat dam. V bordelu npr. Sproban, preverjen, veš da dobr dela… Kaj češ bolšega. Eksponat je špica.

Seveda ja. Za 399€ so vgradili še poseben čitalec, regulator…ni da ni. Dej no:))). Razstavne eksponate za pralne stroje imaš v vseh rangih in posledično tudi plačilnih razredih. Na sejmih pa prikazujejo top shit, z vsemi dodatki in se cene gibljejo “od” naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close