Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pralni stroj – razstavni eksponat

Pralni stroj – razstavni eksponat

Ne, ne…. tu se ne pogovarjamo o sprobanih! Samo pošlatan je lahko, nič več, ok?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ok, ti kupuješ tiste “od naprej”, ko lahko mal bolj razsipavaš. 😉 Vsi pa ne morejo/mo bit tako razsipni in izkoristijo/mo kako priložnost za dodaten popust.

Jaz bi ga kupil brez pomislekov.
Ampak zdej ne več, zdej čakam na klic k bom dobil ful ugodno skor kot novo, nič rabljeno belo tehniko…. Samo računalnika ne bi vzel, ta precej trpi, je zguslan do konca…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če je nekaj zate razsipavanje, še ne pomeni, da je to dejansko tudi preseravanje. Res me ne zanimajo osnovni modeli, ne pri pralnih strojih in ne pri avtomobilih. Vem, kaj želim in to dobim:). Če je nekomu vseeno ali se ne spozna, potem zadostuje tudi videno-vzeto na bolha.com.

O GOlfišava ma denar, to je pa čist druga pesem zdej..

To je kot je en hotel psa pokopat, cerkveno. Pa mu je župnik rekel, če je prfuknjen, ker psov ne pokopavajo cerkveno. Pa tip prav, da je hotel dat 5.000,00 EUR za pogreb, na kar mu župnik odvrne: “Ja zakaj pa nisi povedal, da je bil kristjan?”.

Se pravi Gidfishava zakaj nis povedala, da maš denar ? Bi blo bistveno drugače.

“Sej vem da si mel samo zaradi hiše vzel, reče ena ženska možu.” in on odvrne: “Ja sevede, kaj si pa ti mislila?”

Saj jaz tudi vem kaj dobim. 🙂
Ravno pred par dnevi sem na bolhi kupil kosilnico za drobiž, zamenjal batni obroček in ojnične ležaje in dela kot nova…
Točno sem vedel kaj kupujem 🙂

Nisi dobro sledil. Govori se o tem ali vzeti razstavni eksponat ali ne. Jst ga ne bi in še 98% drugih ljudi ne. Torej ni vedno vse v dnarju, a ne.

Saj ravno to ti govorim! Če veš kaj kupuješ ni blema, če ne veš, pol pa delaš isto kot to počno ostalih 98%…

To je bilo namenjeno pametnjakovički zgoraj.
Ti pa misliš, da vse veš in si najbolj optimalen v svojih odločitvah. Sigurno si, ampak a razumeš, da ljudje živimo drugače? Če je tebi dober še 4 dni star kruh, po tem ko ga obrežeš, meni ni, ker ne zmečem vsega v svoj trebuh, samo za to, da se buhnedaj, kaj vrže v smeti. Ti pa se ukvarjaš z vsemi drobnimi detajli, za vsako ceno, zato da prihranite oz. si ne vem česa tudi ne bi mogli privoščiti. Bo tko ok?

Sem najprej prebrala Golšava … saj je res malo podobno.

Samo očitno ma res toliko denarja, da iverko samo direktno skozi okno pomeče, pa še to ne lastnoročno. Ker bi sicer vedela, da se jo da večkrat razstavit in sestavit in da ni treba novih lukenj vrtat.
Jaz tudi nimam predsodkov niti do eksponatov niti do rabljene robe.

Drugače pa, za par evrov popusta tudi jaz ne bi vzela eksponata, ampak če gre recimo za drag stroj pa konkreten popust, potem pa že.

Eno je, če si ne moreš privoščit pa bi si rad, ker imajo že vsi (98%)…, drugo, da nimaš te potrebe, ker imaš drugačno življenjsko filozofijo.
Nikoli pa ne bom razumel ljudi, ki si vsak dan kupijo kruh samo zato, da jejo kao svežega, tistega od včeraj pa vržejo v smeti…. 🙁
Aja, oni lahko, ker imajo gnar…..

Imam priliko videt koliko uporabnega kruha in ostalih živil se dnevno zavrže (na uničenje) samo v Lj samo zato, ker trgovec hoče imet polno polico do zadnje minute odprtja trgovine. Ne prodajo ga s popustom, niti ga ne podarijo nekomu, ki bi ga bil vesel, če že ne morejo predvidet koliko, ga bodo prodali, raje ga dajo na uničenje in to vsak dan od 8-10 ton! Veš kolikšen kup je to?

Zdaj sem s kruhom spodbudila val novega razmišljanja…ja On_, z vsem sem seznanjena. Naj te ne skrbi zame. Kruh pečem sama in naredim ga ravno toliko kot se ga tudi poje. Poleg tega nisem nek manijak za kruhom, tako da ga pojem bolj malo.
Da ne bi zdaj slučajno še kdo pogruntal, da imam kaj veze s starim, zavrženim kruhom:))).

A zdej je pa vse pokvarla… Kruh peče sama k Pehta. Matr prej sem se 2x zatipkal. Hotel sem napisat Goldfišava. Sam res, Golšava je bolj primerno. A si ti igrala v Kekcu mogoče ? https://www.youtube.com/watch?v=8WW5XlXdulg

Mene pa ta Goldshava spominja na uno iz filma Misery (1990), k je desca mela privezanega, sam njej je moral bit na voljo, mu je noge polomila na vsake tok, da ni mogel pobegnit. No Pehta je pa še bolša primerjava ja.

Nikar razstavnega, no. Res, da verjetno pral ni, lahko pa je kdo po nesreči vanj brcnil. Raje kupi novega in zapakiranega. Sicer je morda v kakšnem skladišču padel iz kakšnega večmetrskega regala, ampak kar osebno ne vidiš, se najbrž ni zgodilo.

PS: na razstavne eksponate naj bi bil konkreten popust.. Če nudijo premajhnega, se pa dogovoriš za višjega in tudi garancija mora veljat enako kot za popolnoma novega.

Jaz bom spet nekaj povedal o svoji postelji, ki je iz iverke. Razstavil in sestavil sem jo sigurno že enih 3x, če ne 4x in še vedno ima vse funkicje, ki jih je imela kot nova. Je treba znat sestavljat in razstavljat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Neki velik ti seliš to svojo posteljo 🙂

Neki velik ti seliš to svojo posteljo :)[/quote]
Ma ja, saj sem vedel, da bo ta opazka. 🙂 To je še tista stara postelja, tista se je selila. Ta nova je pa iz Ikee. Ta je pa sploh zakon. Ribica itak na bo verjela. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Neki velik ti seliš to svojo posteljo :)[/quote]
To pa zato, da mu jo drugi ne prešlatajo…. 🙂

Mislim, jaz se ne bi hvalila. Da tut škripa ne? Pol je res samo za pri mir spat.

Za belo tehniko ne vem ampak jst sem enkrat kupla razstavni eksponat (fotoaparat) pa dela brez problema še 8 let po tem. Seveda sem dobla dober popust drugače ga sploh ne bi kupila. Je pa malo tveganja seveda.

Mislim, jaz se ne bi hvalila. Da tut škripa ne? Pol je res samo za pri mir spat.[/quote]
Zato imamo pri hiši vedno šraufe, saj je treba včasih še kakšnega dodatnega, da iverka ne škripa. 🙂

Boom me je spomnil.
Nova masivna miza je imela skoraj točno na sredini udrtino, kot bi nekomu padla na kak vogal. Reklamacijo so sprva zavrnili, češ, da je padla nam – plošča pa tako težka, da če bi res kam padla, bi tisto reč sigurno poškodovala. No, potem so vendarle zamenjali in res nam v 15 letih uporabe ni uspelo narediti niti približno take škode, kot je bila ona udrtina. Miza je bila original zapakirana, zalepljena, embalaža nič poškodovana, torej je to moral narediti nekdo v tovarni. Slovenski proizvajalec, žal zdaj klinično mrtvi Javor.
Nov samostoječ hladilnik, tudi ves lepo zapakiran, pa sta bili dve udrtini ob strani. Tukaj pa niso hoteli nič slišati, da bi bili oni krivi. Na srečo se udrtini ne vidita, hladilnik pa tudi dela b.p.
Ja, tako da tudi nov izdelek lahko dobiš poškodovan, pa še brez popusta 🙁

Mislim, jaz se ne bi hvalila. Da tut škripa ne? Pol je res samo za pri mir spat.[/quote]
Zato imamo pri hiši vedno šraufe, saj je treba včasih še kakšnega dodatnega, da iverka ne škripa. :)[/quote]

Men je pa rekel, da bi blo dobr da shujšam. Se grem maščevat in vse šraufe pr bajt skup namešat.

Aja men ni bil nikol problem kupit razstavljene modele.

Ziher bi se, samo nimaš Ikeine postelje. 🙂

Ziher bi se, samo nimaš Ikeine postelje. :)[/quote]

Jaz imam tudi ikeino posteljo in tudi ne škripa (in ne, ni ista kot Markotova, ha ha). Je pa iz masivnega lesa in najcenejši možni okvir, kar jih imajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close