Pralni stroj – razstavni eksponat
Ziher bi se, samo nimaš Ikeine postelje. :)[/quote]
Jaz imam tudi ikeino posteljo in tudi ne škripa (in ne, ni ista kot Markotova, ha ha). Je pa iz masivnega lesa in najcenejši možni okvir, kar jih imajo.[/quote]
Hm, če je pa od proizvajalca postelje odvisno kaj vse se dogaja v njej, bi pa nemara jst tut šel mal v ikeo pogledat….. 😉 :)))))
A še niste premlel ? Če maš denar kupiš novga škatli. Če ga pa nimaš pa ti vsak EUR prav pride in kupiš eksponat. Če te nategnejo ga še vedno lahko vrneš, pa še garancijo ima. Kaj bi še radi. Eksponati so zakon. Jst grem po žensko v bordel, k že vem da je sprobana, ne da dobim devico pol pa odkrijemo, da ima tovarniško napako, slepo oz dvorogo nožnico pa te fore. Tud najnovejše avte, BMW M3, tovarna prej ulafa na testnih krogih privh 2k KM, da vse štima, šele pol je nov in začne teči garancija. Ta eksponat pa je tudi tko k treba, sploh če so ga še testno zalaufal, je trgovc takoj vidu če vse štima in se nimaš kaj bat.
Jaz imam tudi ikeino posteljo in tudi ne škripa (in ne, ni ista kot Markotova, ha ha). Je pa iz masivnega lesa in najcenejši možni okvir, kar jih imajo.[/quote]
Hm, če je pa od proizvajalca postelje odvisno kaj vse se dogaja v njej, bi pa nemara jst tut šel mal v ikeo pogledat….. 😉 :)))))[/quote]
Boga mi, tvoja tut škripa? :-))))))))))
Hm, če je pa od proizvajalca postelje odvisno kaj vse se dogaja v njej, bi pa nemara jst tut šel mal v ikeo pogledat….. 😉 :)))))[/quote]
Boga mi, tvoja tut škripa? :-))))))))))[/quote]Pa ne, da te čudi? :))
Drgač pa lepo, da fprašaš, bolj čudno bi bilo če bi vedela al ja al ne škripa… 😛
On_, pr vseh tvojih znanjih, pa da ne bi podmazal al pa sešraufal kot je treba. Ne pa, da te postelja izda, kdaj greš spat :-)))
Če kaj v zakunu škripa naj bo to postelja 😉
A tvoja tut pisne ne? :)))
Zakaj si je pa potem domov ne odpelješ, če je brez napak? A ona noče? 🙂
Moja pečica je bila razstavni eksponat, na ta račun je prišla skoraj 300 evrov ceneje. In sem za denar, katerega sem bila pripravljena investirati v pečico, dobila precej več od pričakovanega. Po dobrih 5ih letih dela tipi topi.
rad bi spoznal žrensko brez vsega vse že mam
Forum je zaprt za komentiranje.